Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה הזמן להחליף את הברידג'סטון ER60 בני שנתיים ו-3 חודשים, אחרי שהם התייבשו נשחכו והרבה פנצ'רים,

אני מחפש סט צמיגים במידות 185/65/14 או 185/60/14 אלו שתיי מידות חוקיות לקורולה 95 שלי, מכיוון שלא החלפתי הרבה צמיגים בחיי לרכב אז אין לי חוות דעת על צמיגים או ניסיון, הייתי די מרוצה מהבריג'סטון למרות שהם הלכו מהר מדי, היו מאוד רועשים בכבישים מהירים וכשהייתי מאבד אחיזה או פרפור הם לא היו צווחים בחיים, לדעתי די מוזר כי כל הצמיגים של חברים שלי אפילו בבלימות היו עושים רעש צווחה קורעי אוזניים.

בזמנו קניתי אותם בדיוק במחיר של 1000 ש"ח ל-4 צמיגים אצל אנטון ביפו, עסקה די טובה לדעתי בזמן שבכל המקומות מצאנו אותם עם אבא בין 350 ש"ח ל-450 ש"ח עד כמה שזכור לי.

כעת אני מחפש צמיגים אירופיים איכותיים לא במחיר מופקע יש המלצות מומלצות, את הזזמנה אני כנראה יבצע גם אצל אנטון

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לדעתי הCDrive של יוקוהומה יעשו אצלך אחלה עבודה.

אגב, שנתיים ושלוש לצמיג שעבר פרפורים, ג'מקאנות והחלקות זה ממש לא מעט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פאלקן ze512 , צמיגים זולים טובים ואיכותיים , שיפור משמעותי לגבי האחיזה על רטוב לעומת הze502.

השגתי רביעייה (185/60*R14 ) במחיר של 1080 כולל הכול (איזון הרכבת וונטילים, למרות שזה חלק בלתי נפרד מהמחיר בד"כ)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הקלבר HP2 יעשו את העבודה טוב מאוד.

מחיר : סביב 270 לאחד.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

Yokohama C.Drive, Conti Premium Contact - יעשו את עבודה טובה, מניסיון.

HP2 גם כן צמיג טוב, אבל פחות מהחבר'ה שלמעלה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פתחתי שרשור בזמנו על צמיגים במידה הזו, אתה מוזמן לחפש אותו.

הפאלקן 512 אכן מהווים שיפור לעומת ה 502, אך יש לשים לב כי הם מאבדים אחיזה בצורה היסטרית במעבר ראשוני מיבש לרטוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לרכב שלי חוקיות 3 מידות:

175/65/14

185/65/14

185/60/14

כולם רוחב ג'נט 5.5 אינץ'

לשתיי מידות האחרונות עושים אישור ב-30 ש"ח במכון טסטים.

ה-פאלקן והיוקוהמה נראים מצויין, ראיתי לפי אתר של TIRES4U שיוקוהמה עולה 347 ש"חלצמיג, והפאלקן 288 ש"ח, מה אתם אומרים? האתר הזה נחשב לזול בכלל?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הייתי מתמקד ביוקוהמה, קונטיננטל, קלבר וגם בדנלופ (ה-SP01, למשל. על ה-SP2000Sport אני לא ממליץ).

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...