Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוטו, אנחנו אומרים לו שישכיר אוטו.

לא טרקטורן, שהוא כלי מאוד לא יציב, בייחוד לחסרי ניסיון.

לא קטנוע.

לא ווספה עם סירה.

אוטו, רכב, מכונית, CAR.

אני חושב שכבר אמרתי מספיק פעמים שמשכירים שם אוטו רק מגיל 21.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי על טרטקורון יש לו רישיון= ביטוח= המשפחה שלו לא תצטרך למכור את הבית כי הבן שלהם טמבל...

עידן

יש משהו במה שאתה אומר..

במידה והטרקטורונים שם אוטומטיים והביטוח אכן מכסה אותם אני חושב שאני אשכיר טרקטורון.

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

פורסם

אתה מגדיר מחדש את כל המושג של "שמיעה סלקטיבית"...

(יותר נכון קריאה סלקטיבית אבל על אותו רעיון)...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רכב בזהירות יתרה, עשה ביטוח רפואי חו"ל מקיף ככל האפשר ותעשה חיים.

זאת תגובתי הבלתי מתחסדת.

אלי - שלאור המשפט האחרון, יתפלא אם היוזר שלו לא יחסם...:wink:

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם

בקרוב אני יעלה תמונות של אישתי ואיך 21 תפרים באיזור עין שמאל משנים לך את הפנים (למזלנו לא נשארו צלקות) כשמכונית עוקפת, יורדת לשוליים ומעיפה אותנו מהאופנוע- DR350. אם היינו על טוסטוס היינו מתים או נכים.

הלכתי עכשיו לארגן את התמונות- אם לא היה ביטוח היינו צריכים לשלם סכום שקרוב ל10K בדולרים...

אנחנו לא נבשברנו ולאחר שיפוצים של שבועיים בתאילנד המשכנו בטיול עוד 8 חודשים

עידן

נטע 1.JPG

נטע 2.JPG

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
רכב בזהירות יתרה, עשה ביטוח רפואי חו"ל מקיף ככל האפשר ותעשה חיים.

זאת תגובתי הבלתי מתחסדת.

אלי - שלאור המשפט האחרון, יתפלא אם היוזר שלו לא יחסם...:wink:

השאלה היא האם ביטוח רפואי יכסה פציעה מתאונת אופנוע שלנהג אין רישיון נהיגה. מהכרותי את חברות הביטוח הם אולי יכסו הוצאות בהתחלה, אבל יתבעו את הסבתא שלהם לאחר מכן.

קיצור, סיכון רציני

פורסם

הנרכב מכוסה כמו במקרה שלי- הביטוח כיסה לאשתי את כל ההוצאות ואני ישנתי על ספסל 3 ימים, "מזל" שהיא אכלה את הפציעה הרצינית...

עידן

פורסם

מקרים מצערים כמו שקרו לאשתך יכולים לקרות גם לנהגים המנוסים והותיקים ביותר, זה לא אומר שכולם צריכים לוותר על רכיבה בדו"ג.

פורסם

אל תוותר על רכיבה בדו"ג אבל תוותר על רכיבה על דו"ג שאין לך רישיון ו\או ניסיון במדינה אחרת!

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אל תוותר על רכיבה בדו"ג אבל תוותר על רכיבה על דו"ג שאין לך רישיון ו\או ניסיון במדינה אחרת!

בדיוק!! אין לך רשיון אז תוותר, יש לך רשיון- לא רק שאתה לא צריך לוותר אלה, קח אופנוע נורמלי שגם יספוג חלק מהמכה אם חס וחלילה קורה משהו, זה מה שהציל אותנו...

עידן

פורסם

עידן,אני מניח שאישתך לא חבשה קסדה שלמה,או שהיא חבשה ופשוט לא סגרה את הטיק טק,או הרצועה,ולכן הקסדה עפה לה מהראש,אני צודק?

או שהייתם בלי קסדות,או קסדות חצי...

:)
פורסם

הי,

מזל שהיא לא חבשה את הקסדה הקמבודית- לא הייתי נשוי היום....:wink:

המצב דומה גם באיי נאפה/יוון- אין מצב לחבוש שם קסדה- זה לא העניין.

עידן

פורסם

תפיק מהשרשור הזה משהו אחד

אתה יכול בשניה של בלבול לאבד יד רגל חיים

אם החיים שלך שווים כמה יורו אז לך על זה

טרקטורון יותר בטוח כי יש לו 4 גלגלים וטיפה נפח שיגן עלייך (רק תדאג לנהוג עם קסדה וקשת התהפכות)

בקטנוע מספיקה אבן, אידיוט או שניהם כדי לשים אותך בבית לוונשטיין על חשבון ההורים שלך לכל החיים

אני הייתי קופץ לבית לוונשטיין ליום אחד אפילו שעה אחת כדי להבין למה אולי זה לא כזה מגניב לנהוג בכפכפים על האופנוע עם ה"חברים"

טרקטורון ידני הוא דבר שניתן להתרגל אליו, וגם אפשר לעשות איתו הרבה יותר כיף מעל קטנוע קטן ו"מסריח" של 50 סמ"ק

תבקש מההורים עזרה קטנה בכסף או מסבא וסבתא, תסביר את האופציות להורים

אגב ההורים שלך בסדר עם זה?, כי אמרת שהתייעצת איתם

או שפשוט תהיה בגישה ש"לי זה לא יקרה"

פורסם
תפיק מהשרשור הזה משהו אחד

אתה יכול בשניה של בלבול לאבד יד רגל חיים

אם החיים שלך שווים כמה יורו אז לך על זה

טרקטורון יותר בטוח כי יש לו 4 גלגלים וטיפה נפח שיגן עלייך (רק תדאג לנהוג עם קסדה וקשת התהפכות)

בקטנוע מספיקה אבן, אידיוט או שניהם כדי לשים אותך בבית לוונשטיין על חשבון ההורים שלך לכל החיים

אני הייתי קופץ לבית לוונשטיין ליום אחד אפילו שעה אחת כדי להבין למה אולי זה לא כזה מגניב לנהוג בכפכפים על האופנוע עם ה"חברים"

טרקטורון ידני הוא דבר שניתן להתרגל אליו, וגם אפשר לעשות איתו הרבה יותר כיף מעל קטנוע קטן ו"מסריח" של 50 סמ"ק

תבקש מההורים עזרה קטנה בכסף או מסבא וסבתא, תסביר את האופציות להורים

אגב ההורים שלך בסדר עם זה?, כי אמרת שהתייעצת איתם

או שפשוט תהיה בגישה ש"לי זה לא יקרה"

רק שתדע שישראל זאת המדינה היחידה בעולם שמחייבת קשת התהפכות.

הם חושבים שזה טרקטור. קשת היתהפות בטרקטורון במקרה של נפילה זה כמו בכין חותך כל מה שהוא פוגע.

בטרקטורון אם אתה מתהפך אחורה אתה פשוט נופל על הגב[ או שלא נופל כי יש ווילי באר] אבל עם קשת אתה מקבל את כל האבנים בגב ואת כל הכביש בגב ואז עולה למעלה. אל תיסע בטרקטורון עם קשת תזהר זה מסוכן.

פורסם

אופציית הטרקטורון ירדה מהפרק בגלל העדר תקציב.

• תוכן חדש...