Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. אני לא אוכל חזיר

ב. אך אחד לא מנפנף בזה, כל חנות מוכרת מה שבא לה

ג. זה החוק במדינה? אז למה בנתניה יצא חוק מיוחד בשביל זה? למה בשאר הערים זה לא אסור?

ד. אם היה רוב של אנשים ביישוב מוסלמי שרוצים חזיר היה נמכר שם חזיר

• תגובות 204
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
א. אני לא אוכל חזיר התכוונתי לעיקרון

ב. אך אחד לא מנפנף בזה, כל חנות מוכרת מה שבא לה במרכז העיר זה לנפנף

ג. זה החוק במדינה? אז למה בנתניה יצא חוק מיוחד בשביל זה? למה בשאר הערים זה לא אסור? בכל המדינה אסור למכור חזיר זה שלא מקבלים קנס זה בגלל הסובלנות וההשלמה של הדתיים.

ד. אם היה רוב של אנשים ביישוב מוסלמי שרוצים חזיר היה נמכר שם חזיר, התכוונתי במקום שהרוב לא מעוניין

.....

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
.

בתכל'ס אתם רוצים לעשות מה שבא לכם מבלי לשים על קהל גדול מאוד שחושב אחרת, אז תעזבו את התירוצים העלובים של כפייה זה כבר פאסה.

הקהל הזה מאוד קטן.

והם מכריחים את כולנו לרקוד לפי המוזיקה שלהם (תרגום בשבילך - לחיות לפי ההגבלות שלהם) במשך כל חיינו.

למה אני צריך לחיות לפי ההגבלות שמישהו אחר שם לעצמו?

B-TON, אני מצטרף.

רק מביא את הקסדה ואת המעיל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

א. אני לא אוכל חזיר התכוונתי לעיקרון גם אני

ב. אך אחד לא מנפנף בזה, כל חנות מוכרת מה שבא לה במרכז העיר זה לנפנף אז כל מי שרוצה חזיר צריך לקנות את זה מסימטה חשוכה? אין כאן שום נפנוף, כל חנות/מכולת/איטליז צריכים להיות שווים בלי קשר למיקומם בעיר

ג. זה החוק במדינה? אז למה בנתניה יצא חוק מיוחד בשביל זה? למה בשאר הערים זה לא אסור? בכל המדינה אסור למכור חזיר זה שלא מקבלים קנס זה בגלל הסובלנות וההשלמה של הדתיים. אפשר לראות את החוק הזה?

ד. אם היה רוב של אנשים ביישוב מוסלמי שרוצים חזיר היה נמכר שם חזיר, התכוונתי במקום שהרוב לא מעוניין אם הרוב לא היה מעוניין כנראה שלא היו למעלה מ20 חנויות כאלה במרכז נתניה ועוד חנויות שאינן במרכז העיר

.....

-----

פורסם

תפתח ספר חוקים ותראה

מה שאני מנסה להסביר שאנחנו כולנו חיים בביצה אחת אם אותו זיהום אוויר ואותו הסירחון

יש לנו מספיק אוייבים מבחוץ שמאיימים על הקיום שלנו, אנחנו חייבים לדעת לחיות אחד עם השני, ההתנצחויות הטיפשיות האלה לא יביאו אותנו לאף מקום חוץ מעוד שנאה ובורות אחד לשני, לכן שכולם יפסיקו לדבר בסיסמאות ושכל אחד יבין שהשמש לא זורחת מהתחת שלו, רק אחרי שכל אחד יפנים את זה נוכל לקיים דיאלוג רציני עד אז, היו שלום

אני הולך לישון.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אופיר מותק.

יש חוק נגד מכירת חזיר

יש עוד הרבה חוקים שנחקקו ע"מ לשמור על אופיה של המדינה הזאת כיהודית.

אתה רוצה חזיר? סע לחו"ל ותקנה.

או שתשנה את החוק.

כל עוד זו מדינה יהודית, זה הצביון שלה.

לא טוב? יש עוד מקומות בעולם שבהם אפשר לאכול חזיר ולנסוע על אופנוע בשבת.

מעניין אותי מאד איפה כולכם נמצאים כשמגיעים הבחירות.

הולכים לעשות מנגל ואחר כך בוכים שאלו התוצאות.

בקשר ל"משמרות הצניעות".

כל בר דעת יוצא נגדם, כולל בחברה שלהם.

אלו עבריינים לכל דבר.

למה המשטרה לא יוצאת נגדם?

למה המשטרה לא יוצאת נגד עבריינים בטירה ובמשולש?

למה המשטרה לא יוצאת נגד גנבי רכב?

למה עוד אלף ואחד למה?

כי זו המדינה שלך.

יש לכם בעיה? היו בחירות ונתתם לטומי לפיד הגורו שלכם פחות ממנדט.

אז מי אתם שתלינו?

פורסם
מעניין אותי מאד איפה כולכם נמצאים כשמגיעים הבחירות.

הולכים לעשות מנגל ואחר כך בוכים שאלו התוצאות.

יש לכם בעיה? היו בחירות ונתתם לטומי לפיד הגורו שלכם פחות ממנדט.

אז מי אתם שתלינו?

בזה אתה צודק ב100%

פורסם
תפתח ספר חוקים ותראה

אני יכול גם להמציא חוקים, ולהגיד לך "תפתח ספר ותראה"

החוק היחיד שאני מכיר הוא זה, אין איסור על מכירת בשר חזיר (אגב, בשר אחר לא כשר מותר :?)

עריכה:

בעבר כבר פסק בג"ץ בעניין דומה

פורסם

וואו.

מדינה יהודית.

אז מה עושים פה כל כך הרבה נוצרים ומוסלמים(שאגב גם הם אוהבים חזיר.)?

אז זו לא מדינה יהודית.

אז למה המדינה מקיימת הגבלות יהודיות על כלל התושבים?

למה החרדים מקבלים ייחס של קבוצה סוג א' עם חקיקות לטובתם האישית, והחילונים מקבלים ז' לעין?

אני לא קיצוני. אני לא אומר שצריך להעלים את כל ההטבות של החרדים ולזרוק אותם לים.

אני אומר שניתן לעשות כל כך הרבה פשרות שיוציאו מכל הדיון הזה את העוקץ.

למשל.

סופרמרקט:

כל מה שצריך זה 2 הבדלים.

הראשון: שימשיכו למכור אוכל כשר.אין לי בעייה עם זה.

אבל שייבנו מדור של אוכל לא כשר כמו בשר חזיר ודברים טעימים אחרים.

מי שרוצה לקנות, זכותו. מי שלא רוצה לקנות, זכותו גם כן.החרדים נעלבים ממקום שמוכר חזיר? אני נעלב ממקומות שלא מוכרים.

השני:שיפסיקו עם השטויות של פסח.

שכל האוכל הכשר יעבור לאיזור מסויים בסופר, ושהשאר(80% מהאוכל בסופר!!!)יישאר במקומו, בלי כיסויים ובלי מכירה לגוי בשקל.

הרי השומרים לא ייקנו חמץ.

והלא שומרים כן ייקנו.

למה למנוע מהלא-שומרים אוכל?

ואל תתחילו עם השטויות של הביעור וכולי.

אם החמץ נשאר בסופר ומכוסה-מה ההבדל אם הוא נשאר בסופר ולא מכוסה, והשומרים לא יתקרבו אליו כי הכשר בצד השני של המרכול? ובייחוד אם מנקים היטב את האיזור לפי חוקי הכשרות. כך צריך רק לנקות חלק קטן של הסופר,ולא לבזבז יומיים על איטום סטייל מלחמת המפרץ של כל הפתחים והחלונות.ויש לכולם אפשרות לקנות אוכל.

חד משמעית-בפסח אני לא יכול לקנות אוכל, ונמאס לי מזה.אני כבר שוקל להקים עצומה.האם יהיו לי תומכים?

הציבור החרדי יודע היטב מהי פשרה.הרב נאלץ גם לתווך בין ניצים מסוגים שונים ולהגיע אתם לפשרה המקובלת על 2 הצדדים.הבעייה היא שהציבור החרדי מפונק מדיי וחזק מדיי בשביל לחשוב על להתפשר עם "טורפי השרצים".למה להם? הם מקבלים כל כך הרבה דברים טובים מהממשלה.למה שזה ישתנה?

ובכן רבותיי, אנחנו לא איראן.

פה אפילו מותר לנשים לנהוג.ולשיר.ולא לכסות את שערה ברעלה\פאה.

אני רוצה את הזכויות שלי.

אני רוצה שלכל ציבור בארץ יהיו זכויות שוות וצודקות.וגם חובות.

אנחנו מדינה(ת עולם שלישי) מערבית הכי מתקדמת במזרח התיכון, קיבינימט.

START ACTING LIKE IT,DAMN IT!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
וואו.

מדינה יהודית.

אז מה עושים פה כל כך הרבה נוצרים ומוסלמים(שאגב גם הם אוהבים חזיר.)?

אז זו לא מדינה יהודית.

אז למה המדינה מקיימת הגבלות יהודיות על כלל התושבים?

למה החרדים מקבלים ייחס של קבוצה סוג א' עם חקיקות לטובתם האישית, והחילונים מקבלים ז' לעין?

אני לא קיצוני. אני לא אומר שצריך להעלים את כל ההטבות של החרדים ולזרוק אותם לים.

אני אומר שניתן לעשות כל כך הרבה פשרות שיוציאו מכל הדיון הזה את העוקץ.

.

START ACTING LIKE IT,DAMN IT!!!

זה הוא אשם

beng.jpg

פורסם

ואו

כן מדינה יהודית.

זה חדש לך?

מה עושים פה לא יהודים?

מה שעושים בכל העולם. הם לא מפריעים לי והם יודעים לכבד את מהות המדינה היהודית שקמה כאן.עוד לא נתקלתי בנוצרי שאין לו חזיר לאכול. אבל נתקלתי בהרבה נוצרים שיודעים טוב מאד לקנות את החזיר שלהם בצנעה כי הם יודעים ש"היהודים לא אוכלים חזיר".

יש לך תלונות, לך ותקרע את מגילת העצמאות.

המדינה לא מקיימת הגבלות. יש חוקים ששומרים על האופי היהודי שלה.

את זה הבינו עוד בקונגרס הציוני הראשון, ודווקא אלו שניסו להיות ככל העמים (ע"ע שמש העמים) לא שרדו את המציאות.

טוב לך? יופי. לא טוב? אז או שתפעל נגד או שתלך למקום אחר שם יהיה לך יותר טוב.

לידיעתך - סקרים שונים ומשונים מראים שקרוב ל 70 אחוז מהיהודים במדינה שומרי מסורת.

שומרי מסורת זה אלו שלא יאכלו חמץ בפסח, לא יקנו חזיר בסופר ולא יבזו את שאר סימני היהדות שרק 2 דורות אחורה אנשים מתו בגללם.

אז מה לעשות? אתה מיעוט. מיעוט קולני אמנם, אבל עדיין מיעוט.

אתה רוצה חזיר? תתחשב ברוב

אתה רוצה לאכול פיתה בפסח? לך לטירה.

כשתהיה הרוב במדינה, אולי תצליח לשנות את זה.

פורסם

הדבר היחידי שמפריע לכם זה שהמדינה שלנו היא מדינה יהודית ואתם רוצים בכח להפוך אותה ללא יהודית

אין לאף אחד מנדט על המדינה הזאת יש במדינה הזאת שתי תרבויות ולשניהם מגיע להשמיע את קולם

אז אם אתה לא תאכל חמץ למשך שבוע והעיקר שלשני יהיה גם טוב והוא גם יוכל לחיות לצידך לא יקרה לך כלום!

זוהי מדינה יהודית ובמדינה יהודית לא אוכלים חמץ בפסח ולא אוכלים ולא מוכרים חזיר.

אם במדינה יעשו את כל הדברים האלה היא תפסיק להיות מדינה יהודית ולשם אתה חותר.

פורסם

לידיעתך - סקרים שונים ומשונים מראים שקרוב ל 70 אחוז מהיהודים במדינה שומרי מסורת.

ערכתי סקר בבית שלי ובו הוכח מעל לכל ספק כי 100% (!!!) מנשאלי הסקר תמכו באכילת חמץ ביום כיפור תוך כדי ניגוב פיתה במוצאי חג פורים.

לקשקש כולם יודעים.

אמרת סקר, כמו שביקשת קודם מאיתנו שמות ואנשים?

תביא עכשיו סקר.

אני לא רוצה לשמוע שום מילה נוספת שלך בשרשור עד שאני לא רואה את הסקר הזה שבו נמצא כי 70% מהתושבים הינם שומרי מסורת.

אף מילה !

נראה אותך עכשיו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...