Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך ייעוץ בנוגע לפיג'ו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני גר בפ"ת, לאן אני יכול לקחת אותו לבדיקה שהכי ישתלם לי?

בדיקה שתכלול הכל, שילדה , זיוף קילומטראז', תאונות אם היו וכאלה

אני חייב עזרה... זה האוטו הראשון שאני קונה ואני לא רוצה לפשל :)

קילומטרז' הוא לא זייף לך כי זה קילומטרז' גבוה אם הוא היה מזייף הוא היה עושה את זה יותר נמוך, אם היה לה קילומרז' 60-70 אלף זה היה מדליק לי נורת אזהרה, בכל אופן הצבע האדום של ה106 הישנות באמת נוטה להיות דהוי ושרוף ברוב ה106'ים שאני רואה, אם הוא שמור אז סבבה. ובקשר למחיר אם זה לא XSI

אז זה מעל למחירון וכפי שהבנתי זה XS אז רק שתדע המחירון של הXS כולל מחיר משוקלל (קילומטרז', יד, בעלות) הוא 16,500 אין שום סיבה במצב של הארץ לשלם יותר מהמחירון בטח לא 1500-2500 יותר - אל תצא פראייר!!

כשאמרתי קילומטרז לאו דווקא התכוונתי לזיוף אלא יכול להיות שהספידומטר הפסיק לפעול בנ"ק כלשהי ואז פעל שוב פעם, בקשר למחיר בהחלט לא לשלם מעל מחירון אלא לשלם מתחת.

בכל מקרה מכון בדיקה טוב ומומלץ בפ"ת: מבדק.

פורסם
אדומה יפיפייה?

אם הצבע לא שרוף/דהוי , זה היה מדליק לי נורת אזהרה :!:

אייל, אל תהיה קיצוני, אחרי זה אתה מתפלא שאתה מושך אש, אני מניח שאם מישהו היה אומר גולף מ 95 לא היית אומר אותו דבר.

הנה דוגמא לרכב מ 95 , תשפטו אתם אם הצבע דהוי או שרוף וכמה נורות זה מדליק לכם.

** הצבע הוא הצבע המקורי כמובן.

הלוואי שזה היה מקרה מייצג, או אפילו מראה שכיח...

כל מה שאני אומר זה שכל מקרה לגופו.

אם רכב מ95 הוא יד שניה יש סבירות גבוהה מאוד שלפחות אחד הבעלים שלו אהב אותו מאוד.

מסכים ב-100% :)

פורסם
אדומה יפיפייה?

אם הצבע לא שרוף/דהוי , זה היה מדליק לי נורת אזהרה :!:

אייל, אל תהיה קיצוני, אחרי זה אתה מתפלא שאתה מושך אש, אני מניח שאם מישהו היה אומר גולף מ 95 לא היית אומר אותו דבר.

הנה דוגמא לרכב מ 95 , תשפטו אתם אם הצבע דהוי או שרוף וכמה נורות זה מדליק לכם.

** הצבע הוא הצבע המקורי כמובן.

אני חושב שאתה הוא זה המנסה לכוון עליי אש.

לא אמרתי שברכבי פיג'ו הבעיה ידועה, אלא באופן כללי שרכב אדום מ95 שנראה חדש ומבריק קצת מוזר לי וזה דורש בדיקה.

ואכן, גם בפולו קיימת הבעיה, אצלי לא , כי אני עושה ווקס כל יומיים , וזאת הסיבה שאני עושה ווקס כל יומיים ושומר את האוטו מכוסה....

האדם שאתה קנית ממנו את ה306 היה פאנט כמוני להערכתי.

למעשה רק ברכבים אמריקאיים כגון הקוואליר קיימת צביעה ברמה באמת גבוהה ששורדת בצורה מכובדת את השנים :!:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלומי סתם בשביל הידע ....

איזה שנה האוטו שלך וכמה קמ הוא עבר?

אההההההההה וגם ידיים

תודה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• תוכן חדש...