Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים :wink:

מי שראה את ההודעות הקודמות שלי בקשר לתיקון של דלת צד ימין בפיג'ו 307 יודע על מה מדובר.

אז ככה, הכנסתי את הפיג'ו למוסך פחחות ביום שלישי 7.10 בשעה 8 בבוקר (אתמול). הלכתי בצהריים של אותו היום לבדוק מה עם האוטו כי בעל המוסך אמר לי שהוא יהיה מוכן עד הצהריים אבל הם רק עשו יישור ושיוף אז הלכתי, וחזרתי לשם היום לפני כשעה והתברר לי שהם לא הצליחו להתאים צבע עדיין והרכב עבר כבר 2 צביעות (אם אני לא טועה) אחד הפחחים אמר לי שהייתה להם בעיה להתאים את הצבע והם הזמינו צבע למחר ומחר נראה כבר מה נעשה.

הבעיה היא שהאוטו כבר מושבת יומיים ומחר זה היום השלישי, אבל אם התיקון יצא מושלם זה כבר לא מעניין אותי אבל ראיתי שהם צבעו את כל הצד הימיני של הרכב ולא רק את הדלת הפגועה :? זה נראה לי דבר מטומטם לצבוע את כל הצד של הרכב לא ?!

מה עושים במצב כזה ?! הרכב עבר כבר כ2 צביעות על כל צידו הימיני והוא עוד יעבור צבע עוד פעם אחת לפחות זה כבר 3 פעמים ! אני מבולבל, זה בססדר לעשות דבר כזה בכלל !? כמה המכה המסכנה והמטומטת הזאת תוריד עכשיו מהערך של הרכב ?

מבקש חוות דעת מניסיון. אשמת הפחח ? מה בנוגע לערך של הרכב ?

תודה רבה !

PICT0017.jpg

PICT0018.jpg

פורסם

עכשיו כבר מאוחר מדי (ניסו לטשטש את הבדלי הגוונים ע"י צביעת כל הצד)אבל ,

היה חשוב להמשיך ולחפש דלת מפירוק/יבוא אשר תגיע גם בצבע המתאים .

וזאת מהסיבה הפשוטה כי הרכב שלך אינו בודד בעולם.

ועכשיו חלילה גם יגידו לך כי הרכב עבר מכה לכל האורך.

פורסם

אם צילמת את האוטו לפני התיקון, זה בסדר.

מותר לשאול איפה עשית את התיקון?...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מגעיל שעושים דברים כאלה בלי להודיע ולבקש רשות!

בסוף עוד יבקשו ממך כסף על צביע של כל האוטו כי יחליטו שזה היה הפיתרון היחיד, ובכלל חוצפה שלקחו לך ככה את הרכב ל 3 ימים בגלל שטויות.

פורסם

טוב עכשיו הייתי במוסך שוב ודיברתי עם בעל המוסך. שלא תבינו לא נכון הפחחות עצמה, תיקון המכה, יצא פיקס. הבעיה היא הצבע שהוא לא הצליח להתאים אבל הוא אומר שמגיע מחר טכנאי והוא ינסה למצוא את הצבע המדוייק כי המחשב לא נותן את הצבע המדוייק משום מה. בנוסף, הטעות שלי היא שהוא לא צבע את כל הצד הימיני אלא, הוא גלש טיפה כ20 ס"מ מכל צד (ימין ושמאל) לא יודע למה אולי תגידו לי אתם. חוץ מזה הפחחות עצמה פיקס, נחכה לטכנאי צבע שיגיע מחר ונראה את התוצאה סופית.

(התמונה שפרסמת פה היא של לפני התיקון !) - התמונה תיהיה לדתכם הוכחה טובה לקונה הרכב או שלא ממש כי זה מצולם בחושך ? אולי אני אגש לשם מחר בבוקר לפני שאני הולך לעבוד ואני אצלם שוב שרואים שהצבע החדש הוא לא לכל האורך ? אם היו מראים לכם תמונה כזאת הייתם מאמינים או שהייתם חוששים ?

תודה רבה רבה לכולם !

הפחחות נעשתה במוסך בנתיבות.

פורסם

טישטוש כזה הוא דבר מקובל ומטרתו להעלים את הבדלי הגוון.

אישית, אני ממש לא אוהב את השיטה הזו. כשהתאמת הצבע מושלמת לא צריך טישטוש.

אגב - בשרשור קודם הצעתי לך לנסות לתקן את הדלת באוטופיקס בלי צביעה, ניסית?

פורסם

אוטופיקס בהרצליה ? זה מאוד רחוק לי ..

ולא נראה לי שאפשר להתאים צבע בצורה מושלמת לרכב שנת 2003, אבל אני לא מומחה ..

פורסם

בבקוריי בצבעיות רכב באירופה ראיתי שנוהגים לצבוע בהרבה מקרים צד שלם של רכב כדי שלא יראו הבדלים בין חלקים צמודים אחד לשני.

טוב מאוד שתשמור התמונות המעידות על קוטן הפגיעה שמתמקדת בדלת אחת בלבד.

גם אם היו מוצאים דלת משומשת באותו הצבע היו רואים הבדלי גוון בגלל צביעת הדלת בזמן אחר מצביעת מכוניתך, החשפות שונה לשמש, תאריך ייצור של הצבע עצמו שונה ולפעמים אפילו מספק צבע אחר אל יצרן הרכב ולכן גם דלת משומשת נצבעת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כן זה גם נשמע יותר הגיוני. אבל תיקנתי, הוא לא צבע את כל הצד אלא רק גלש טיפה לכל צד. אני מקווה שייצא כמה שיותר מושלם.

פורסם

טוב חבר'ה, הוצאת את הרכב מהמוסך ויצא ממש ממש יפה, אני מרוצה מאוד !

עכשיו יש בעיה אחת הוא כנראה לי יישר את הפח של הדלת מבפנים והחלון קצת חורק. כשהייתה המכה החלון לא היה נפתח יותר מרבע אבל עכשיו הוא טיפה חורק.. אני אחזור למוסך מחר להגיד לו. יכול להיות שהוא יצטרך לעשות מחדש ?

תודה

פורסם

אני מאמין שיסדרו לך את זה, בלי בעיה. זה לא נשמע לי כמשהו שקשור לפחחות ולעבודה עצמה. זה קשור למנגנון של החלון.

לפעמים חום/קור משפיעים על הרעשים של המנגנון.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
טישטוש כזה הוא דבר מקובל ומטרתו להעלים את הבדלי הגוון.

אישית, אני ממש לא אוהב את השיטה הזו. כשהתאמת הצבע מושלמת לא צריך טישטוש.

אגב - בשרשור קודם הצעתי לך לנסות לתקן את הדלת באוטופיקס בלי צביעה, ניסית?

נסעתי אליהם השבוע בשביל לברר כמה זה נחשב עבודת פחחות צבע יקרה בשביל השריטות וקילופי הצבע בגטס שלי ( צבע מטאלי) וללא סקר שוק מקיף אני חייב לציין שהם היו לבנתיים בערך פי 2 יקרים יותר מהצעות אחרות שקיבלתי. בשביל פוליש ווקס למשל הם רצו 800 ש"ח, 850 בשביל צבע ותיקון קל בטאמבון עוד 800 בשביל פחחות קלה בכנף ,צביעה וחלודה , יתכן מאוד שהם שווים את זה ושזה לא נחשב יקר מדי אבל אני כבר מעדיף במחירים האלו לבדוק אם אני יכול למצוא מקום מקצועי אחר או לעשות לבד (בתקווה שמאוגלי יסביר איך הוא עשה את שלו)

פורסם

לחבר, אני אינני מוצא שום יתרון בלעשות תיקוני צבע באוטופיקס.

כדאי לפנות אליהם כאשר מדובר בפח שהתעוות ואין פגיעה בצבע. במקרה כזה הם מחזירים את הפח למקומו בלי מילוי בחומר פחחים, בלי צביעה ובלי שישאר שום סימן לתיקון.

זה היתרון הגדול שלהם ובעבור זה אני מוכן לשלם גם אם זה יוצא יקר יותר מתיקון קונבנציונאלי.

• תוכן חדש...