Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדוע למאזדה מיאטה מנוע חלש כל כך (מנוע 1.6 1.8 ו2.0 אשר מצויים במכוניות המשפחתיות )

בו אני אגלה לך סוד.

מה שחשוב זה לא כמה כוח יש אלא כמה משקל הכוח הזה צריך להזיז.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אגלה לך סוד נוסף: האהבה - עיוורת היא ונעדרת אובייקטיביות. אי לכך ובהתאם לזאת, עוד כ - 50 כ"ס, היו הופכים את המיאטה, לרבות כל דגמיה, לכיף גדול יותר. כפי שאמרו קודמיי, השיקולים למנועים חלשים הם, בין השאר, עלויות ופניה לקהל יעד רחב יותר.

המיאטה NB (מהדור הקודם), איננה מצויידת בבקרת החלקה ואם היו באמתחתה כ - 196 כ"ס, היא היתה עשויה להיות לא ידידותית במיוחד (בלשון המעטה) לכאלו שרכשו אותה בגלל המחיר והמראה ולא בגלל היכולת.

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם

ה-NB, לטעמי, למרות היותה רכב מוצלח מאוד, פשוט הייתה חלשה מדי, והמנוע היה בעל אופי אנמי.

לעומתה, בכבישים הנכונים ותודות לתוספת הכוח שקיבלה, ה-NC מאוד כיפית. כיוון שאנו לא תמיד "בכבישים הנכונים", הייתי שמח לתוספת כוח צנועה (ובקרת יציבות שימושית, במקום הזוועה הנוכחית).

לדעתי, הסיבה להיצע המנועים הנוכחי היא שלמאזדה אין יחידת כוח מתאימה - חשוב לזכור שמשקל המנוע הוא שיקול משמעותי.

בכל מקרה, למרות שלא תגיע אלינו, סביר שה-Mazdaspeed NC תקבל מנוע הרבה יותר מעניין.

פורסם

רכב מהנה לא צריך להיות עם הרבה כח

ראו לדוגמא את האצב'ק החמות של פג'ו סידרת ה-106 וה-306 בבגירסאות הספורטיביות הן לא חזקות במיוחד אבל ברגע שתגיע לכביש מפותל פשוט תתחיל לחייך מרוב כיף , כל סיבוב מהיר יזריק לך עוד מנת אנדרנלין קטנה לגוף . אני לא רואה מה כל כך כיף בלהאיץ מהר בקו ישר , נכון שיש כוח קצת לרכב זה כיף אבל כמה כבר אפשר לסוע מהר בקו ישר בעיקר במדינה שלנו אני מעדיף מכונית שיודעת לענטז בסיבובים ולהשוויץ בזנב בכל סיבוב

פורסם

אני איתך, אבל יש כמות כוח מינמלית שממנה אפשר באמת להתחיל לסחוט את המיתלים והבלמים.

במיוחד בהנעה אחורית, שכל דריפט מתפללים לעוד 50 כ"ס והיה אפשר להחזיק את הרכב עוד כמה שניות על הצד.

:(

אביחי

פורסם

ובכן עומר אם כך חשבתי נכון בכך ששערתי כי המיאטה אינה מהירה במיוחד בגלל שיקולים של אופי התנהגות ועלות

חבל שבישראל...(למי שגר במרכז) רב הזמן נמצא בכביש ישר והפידבק הכי טוב שהוא יכול לקבל מההגה זה מהבמפים של ז'בוטינסקי :)

Porsche 944 turbo

פורסם
כנראה שאם אתה רושם תשובה כל כך פלצנית, אתה פלצן, בטוח.

תלוי מה אכלתי באותו יום :wink:

--------------------------

הכוונה שלי הייתה (למי שקשה לו להבין ציניות או סרקזם) שלדעתי, לקנות מיאטה מהשיקולים הלא נכונים (כח מנוע), יניב בסופו של דבר להחלפת הרכב.

זה לא שאין לה כח, אבל אין לה מספיק כח בשביל לרגש את מי שמחפש כח.

יש לה דברים אחרים.

אם מישוה מחפש כח - שיקנה רכב עם כח, המיאטה לא בשבילו. הוא יכול להשיג הרבה יותר כח באותו סכום כסף. מהמיאטה יש סיכוי שהוא יתבאס.

זו הייתה כוונת המשורר. תודה לכל פרשני ומלומדי ישראל, שממהרים להסיק מסקנות ולתת המלצות של ג. ג'יפית.

Hematoma, תודה, למרות שכוונתי הייתה שונה. אבל תודה בכל מקרה. קבל ח"ח. :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...