Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לבקש מהמבינים בפורום הנל עזרה, איך לבחר 2 זוגות רמקולים וסאב למגבר הבא: http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=6124

והאם המגבר הנל הוא סביר למערכת נורמלית?

רמקולים קדמיים: Cadence 5.25

רמקולים אחוריים: חברה זולה 6X9, עובדים אצלי כבר שנתיים עם מגבר, רמקולים ב 150 ש"ח

מגבר: R & Y 2200 Wat לינק עם פרטים למעלה.

סאב: קיקר - אין לי פרטים עליו.

בקשתי היא אם מישהו יכול להסביר לי לאן ומה אני מחבר את הרמקולים והסאב, לאיזו יציאה מה מתחבר, ואיך אני מכוון לנכון את ה HPF, LPF , FULL, מה אמור להיות, אם זה אפשרי אפילו לצייר על התמונות אשר יש בקישור למעלה.

תודה מראש.

פורסם

דבר ראשון, לא תוכל לחבר סאב+2 זוגות רמקולים.

אך ורק זוג רמקולים+סאב.

דבר שני, מידע על הסאב שלך היה עוזר.

דבר שלישי, אתה לוקח סאב את הפלוס שלו מחבר לערוץ 1 (לדוגמא) וה - שלו מחר לערוץ 2 ויש גישור.

הרמקולים, אתה לוקח + ו - ומחבר בערוצים 4, 3

אם אתה לא יודע ממש, עדיף שתיקח ותחבר אצל מתקין.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אוקיי, תראה אני יודע איך לחבר, והמגבר הנל מחובר אציל כבר כחצי שנה ללא סאב, עכשיו שתבין קצת מה קורה עם המגבר הזה.

למגבר יש 4 יציאות אבל כותבים שזה כמו 6.

זאת אומרת יש לו יציאה של 1,2 שזה לזוג רמקולים

אחרי כן יש לו יציאה של 3,4 שזה לא עוד זוג רמקולים, ולאחר מכן יש לו עוד 3,4

אפשר להבין מה זאת אומרת בדיוק ה 3,4 הנוספים שקיימים שם?

באתר כתוב שהמגבר הוא ל 2,3,4 יציאות וזאת אומרת כמו 6 יציאות ואפשר לחבר2 זוגות רמקולים ו סאב.

תודה

פורסם

התגובה הנל פורסמה בטעות לאחר שחשבתי שנמחקה לי ההודעה והיא לא נשלחה, בקשה ממנהלי הפורום למחוק, מצטער ותודה מראש.

אוקיי, תראה המגבר הנל מחובר אצלי כבר כחצי שנה ללא סאב, 2 זוגות רמקולים.

עכשיו באתר כתוב שאפשר לחבר את המגבר ל 2 זוגות רמקולים ו סאב.

איך? בצורה הבאה שאני לא הכי מבין: למגבר יש יציאה של 1,2 אחרי כן עוד יציאה של 3,4 ולאחר מכן עוד יציאה של 3,4

אני מנסה להבין מה הן היציאות ה 3,4 הנוספות אשר קיימות במגבר?

באתר כתוב שהמגבר הוא כמו 6 יציאות, 2,3,4 ככה כתוב?

איך אני אמור לחבר את זה?

תודה מראש.

פורסם

תחבר זוג רמקולים ליציאה 1 וזוג רמקולים ליציאה 2=מחוברים לך 4 רמקולים

וסאב תחבר ליציאות 3,4

הבעיה פה שלא נידמה המגבר שלך יציב ב -2 אום אז המצב שמחוברים למגבר 4 רמקולים וסאב יכולים לגרום לו נזק.

התחממות \פרוטקשיין\להישרף

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

זאת הבעיה אמיל, ממש תודה על העזרה אבל אני מבקש ממישהו שבאמת יודע מה הן היציאות הנוספות של ה 3,4

אני יודה מאוד אם מישהו אשר מבין ויודע מהן היציאות יעזור לי.

תודה מראש.

ותודה לך אמיל.

פורסם

פופסיק: תחבר זוג רמקולים ליציאה 1 וזוג רמקולים ליציאה 2=מחוברים לך 4 רמקולים

וסאב תחבר ליציאות 3,4

Liquid Soul: תראה, היציאות הנוספות של ה 3,4 הם אצלי לא כיציאות לרמקולים אלה כיציאות של ה RC, זאת אומרת ש אני יכול לחבר למגבר 3 זוגות של כבלי RC ואני לא מבין את זה בכלל.

פופסיק: הבעיה פה שלא נידמה המגבר שלך יציב ב -2 אום אז המצב שמחוברים למגבר 4 רמקולים וסאב יכולים לגרום לו נזק.

התחממות \פרוטקשיין\להישרף

Liquid Soul: לפי מה שכתוב באתר, אני יודע שכותבים הרבה, והרבה מהדברים שגויים, אבל כתוב שהמגבר יכול להיות בין 2-4 או ל 8 אום לא זכור לי כבר.

ישנו עוד מישהו אשר יכול לעזור לי בבעיה הנל?

רציתי גם לבקש אם ישנו מישהו אשר נמצא באזור ירושלים ומבין ומערכות ורוצה לעזור לי לחבר הכל, ואפילו להסביר וללמד אותי קצת על המגבר וחיבוריו אני ישמח. תודה מראש. מקווה שמישהו ירושלמי ימצא בפורום לעזור לי.

מצטער על הסוג ציטוט המאולתר, לא יצא לי לצטט נורמלי.

פורסם

למה שלא תעשה את ה"התקנה הסטנדרטית" שמציעים למי שרוצה גם רמקולים אחוריים וגם קדמיים וסאב על מגבר 4 ערוצים?

תחבר את שני הרמקולים הקדמיים למגבר.

תחבר את הסאב בגישור לערוצים 3\4

תחבר את הרמקולים האחוריים ליציאות האחוריות מהר-ד-י-ו-ד-י-ס-ק !

אנשים מציעים הצעות ללא ביסוס.

לא כל המגברים תומכים ב 2 אום לערוץ , וכולם קופצים ואומרים לחבר את הסאב והרמקולים האחוריים ליציאות 3\4?

מה אלה השטויות האלה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה על ההצעה, אבל לא נראה לי.

לפי מה שאני רוצה זה שהסאב יהיה אצלי רדיו דיסק בנפרד, זאת אומרת שאני יוכל לכון לסאב בנפרד מכל הרמקולים האחרים,

ולפי מה שאני יודע המגבר שלי יכול לתת לכל ערוץ 2 אום.

ועוד משהו בקשר לחיבור אשר הצעת לי, הרמקולים האחוריים בקושי ישנו משהו, אני בקושי אשמע משהו, פשוט הרמקולים הקדמיים שלי הם של קדנס המותאמים למגבר, ויש להם עוצמה דיי טובה.

אם ישנו עדיין מישהו אשר יכול לעזור לי בחיבור הרמקולים והסאב בצורה שבה אני רוצה אני ישמח לשמוע,

2 רמקולים קדמיים

2 רמקולים אחוריים

סאב

והכל למגבר אשר אתם רואים בקישור הבא:

http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=6124

תודה מראש.

פורסם

אם אתה תחבר את האחוריים והסאב על אותה יציאה לא תהיה לך שום שליטה נפרדת על הסאבוופר!!

כל כיוון שתעשה ישפיע גם על האחוריים וגם על הסאב!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה מבולבל.

הסיבה שיש לך ^ חיבורי RCA. היא. 4 חיבורים הם כניסות! ו2 חיבורים הם יציאות למגבר נוסף!.

ואני מציא לך לללכת למתקין. (מאיזה איזור אתה?) שיתקין כמו שצריך ויוצא מהמערכת שלך את המקסימום בהתאם לרכיבים שיש לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ממש אין לי כסף למתקין כרגע

בגלל זה אני מבקש ממישהו שיודע ויכול לעזור לי גם פיזית יהיה טוב.

אני מאזור ירושלים.

אם היה לי כסף למתקין הייתי אולי הולך גם לא נראה לי, כי אני מעדיף שיסבירו לי הכל ואני יתקין לבד כמו שעשיתי עד עכשיו, ויצא לי לא רע.

פורסם

אני רוצה שתבינו גם שהבעיה היא שעכשיו מחוברים לי 4 רמקולים, אז הרמקולים האחוריים מוגדרים אצלי ברדיו דיסק כמו סאב, אני מנמיך תסאב ברדיו דיסק אז הרמקולים האחוריים מומנכים אצלי, ואין לי מושג למה, חיברתי את זה כמו שצריך,

עכשיו הרמקולים האחוריים עובדים אצלי גם כמו מונו, זה עוד משהו שמעיד על כך שהרמקולים האחוריים מחוברים כסאב.

ברדיו דיסק יש לי 3 יציאות ל RC

1 - REAR

2-BUS IN

ו ה 3 לא זוכר בדיוק מה,

יש לי את הרדיו דיסק הבא:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377791

בקיצור, מה שרציתי להגיד בכל זה שיש לי בלאגן אחד שלם, ואני ממש חסר תקציב ללכת למתקין, ומה שנשאר לעשות זה לנתק הכל מהמגבר והרדיו דיסק ופשוט לחבר נכון ומחדש, זה לא להעביר שום כבלים דרך כל הרכב, כל הכבלים מועברים כבר, אם מישהו מעוניין לעזור לי, אני יודע שזה נשמע דפוק, אבל אני פשוט חסר תקציב ואני לא מוכן להקשיב למערכת שלי כשהיא ככה.

תודה מראש.

• תוכן חדש...