Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לדעת איזה מבין המכוניות הנ"ל יותר אמינה,זולה לאחזקה ולמי יש ביצועים יותר טובים על הכביש..

מצ'ובישי 2003 אוטומוט

הונדה 95 או 97 רגיל או אוטומט לא משנה לי

או שיש לכם מכונית אחרת להציע לי שתספק את הדרישות שלי התקציב שלי הוא בערך 50K + -

תודה לעונים.

פורסם

רוצה אמין וזול לאחזקה? תעדיף ידני.

הסיוויק טובה יותר מהקולט, אך גם גדולה יותר.

אולי סיוויק האצ'בק 1.4\1.6 תתאים לדרישות שלך.

מצד שני הייתי מחפש פולו 16V או 106 להן ביצועים טובים על הכביש וזולות יותר לאחזקה רק בגלל הביטוח השערורייתי של מה שנחשב "ערס מובילים" בעיני חברות הביטוח (וסיוויק,קולט,יונדאי קופה וכו' בהחלט עונות על ההגדרה).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

את הסיווקים תמחוק מהראש, לא תמצא שמורות כאלה, לא קופה ולא האצ'בק, אולי סיוויק 4 דל' מאיזה זקן, אבל גם זה יהיה קשה, המכוניות האלה שחוטות,שבורות, וכמה שהם ניראות מושקעות,הם לא!

בהחלט ממליץ לך ללכת על הפולו V16 או GTI. תלוי מהו התקציב שלך, ובהחלט הקולט מעל 98 ידניות יכולות להיות אחלה רכב לצעיר. מכוניות כאלה לא תהיה בעייה למצוא שמורות, שכן בשנתונים היותר נמוכים הם מתקרבות להגדרה של הסיוויקים, כ"שחוטות".

בהצלחה!

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

אם אתה מעוניין, יש בחיפה מישהו שמוכר קולט 93 ידנית, משופרת (מנוע הוגדל ל1800, ABS), יד שלישית נדמה לי, מבנאדם שלא יודע לנהוג (חבר שקל לקנות אותה, ועשה נסיעת מבחן. המוכר אמר לו ביציאה מהחניה "תלחץ, תלחץ!! אל תפחד", אז הוא לחץ. והבחור כמעט התעלף מרוב פחד, אין לו מושג מה האוטו יודע לעשות. היד הקודמת הייתה מוסכניק שהשקיע בה את הנשמה.

23K.

חיצונית מדהימה, צבע כסוף.

אם אתה מעוניין, אני אמצא את המספר שלו.

עם 50K אתה יכול למצוא הרבה יותר מזה, אבל קח בחשבון שהקולט החדשות יותר חלשות מהישנות (90 מול 113 כ"ס). נדמה לי שהם שינו ב97.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
את הסיווקים תמחוק מהראש, לא תמצא שמורות כאלה, לא קופה ולא האצ'בק, אולי סיוויק 4 דל' מאיזה זקן, אבל גם זה יהיה קשה, המכוניות האלה שחוטות,שבורות, וכמה שהם ניראות מושקעות,הם לא!

בהחלט ממליץ לך ללכת על הפולו V16 או GTI. תלוי מהו התקציב שלך, ובהחלט הקולט מעל 98 ידניות יכולות להיות אחלה רכב לצעיר. מכוניות כאלה לא תהיה בעייה למצוא שמורות, שכן בשנתונים היותר נמוכים הם מתקרבות להגדרה של הסיוויקים, כ"שחוטות".

בהצלחה!

מסכים.

חבר שלי חיפש סיוויק קופה ידנית שמורה הרבה זמן ופשוט לא קיימות כאלו, בסוף הוא קנה אוטומטית במצב טוב.

פורסם

מצא לך קולט 96' מאובזרת ושמורה ותהנה יותר. גם קל יותר למצוא, גם המחירים ריאלים יותר .

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...