Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שאלה כללית:

מה קורה כאשר המנוע ינק המון מים שגרם לבוכנה להיתקע בזמן עבודת המנוע? המנוע כמובן יפסיק לעבוד.

אבל מה הנזק שיגרם כתוצאה מהעצירה הפתאומית שהמנוע עוצר ביגלל שלא ניתן לידחוס מים אז מה עושים במצב כזה אחרי שמנקזים את המים מהבוכנה?

מה קורה למנוע אחרי הנעילה הזאת שכחתי איך קוראים לה.

פורסם

נעילה הידרוסטטית יכולה לגרום לעיקום ואף שבירה של טלטלים וגל ארכובה.

אחרי נעילה הידרוסטטית יש לפתוח מנוע ולראות מה קרה לפני שמנסים להתניע ולגלות בדרך הקשת שחלקי טלטלים משוטטים להנאתם בתוך המנוע.

פורסם
אני ממליץ לך לבדוק ולדווח!!!

לא אמרתי שזאת שאלה כללית אבל תעשה לי טובה ותנסה את זה אתה על הרכב שלך תכניס אותו לתוך בריכת שחייה או שרצוי יש לים וגיד לי מה קורה.... חחחחחח סתם.

פורסם
כייצד הגיעו מיים למנוע מלכתחילה?

אינפוזיית מיים אולי?

דווח לנו.

בברכה.

תגיד אתה רציני או שאתה עושה את עצמך?!. שים לב שזאת שאלה כללית ואין לי שום בעיה עם הרכב!!.

פורסם

מכונאי טוב יכול לזהות טלטל עקום ללא צורך בפתיחת ראש מנוע .

במיקרים כאלה יכול מאוד להיות שטלטל ישבר או יתעקם.

כמו כן גל הארכובה (הקראנק).

במידה ונתגלה טלטל עקום יש לפתוח מנוע לצורך איתור תקלות נוספות בתוך חלל הצילנדר והמנוע.

ירון מאיר

פורסם

ברוב המקרים טלטל מתעקם ומנוע מזייף מעט, בבדיקת קומפרסיה צילינדר שבו התעקם טלטל התוצאה הנמוכה מהשאר ובבדיקת לחץ הפוך - התוצאות יהיו תקינות ושוות בכל הצילינדרים.

• תוכן חדש...