Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום בדרכי הביתה מהחברה, בהילוך שלישי ורוצה להעביר לרביעי.

פול קלאץ' ומנסה להכניס את מוט ההילוכים לרביעי. הוא כאילו חסום, הרגשה של משהו קשה שלא נותן לי להכניס להילוך.

בלי להתעסק הורדתי לשלישי והמשכתי לנסוע.

הגעתי הביתה, וכשהאוטו עומד בחניה בדקתי את הבעיה שוב

פול קלאץ', ראשון נכנס, שני נכנס, שלישי כנ"ל חלק, והרביעי עדיין תקוע

הילוך חמישי נכנס.. רביעי לא רוצה.

עכשיו, הרכב מוצע למכירה. השאלה הגדולה כאן זה האם שווה לתקן ואז למכור? או למכור בפחות? בכמה פחות? כמה עולה תיקון של דבר כזה?

תודה, ויטלי.

GS300.

פורסם

הכי טוב זה לקפוץ למכון גירים תשלם 150 שקל והוא יגיד לך מה הבעיה

אני ההיתי אצלך אחד ממש נחמד גיר רון ליד סלמה קרוב למשטרה..

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

לי היה קטע כזה ב306 והתחלתי כולי להלחץ בסוף דוד שלי פתח מכסה מנוע ופשוט איזה פלסטיק שם ישב על הגיר (נפל) ולא נתן לא להכנס להילוך, שווה בדיקה .

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

כאשר המנוע כבויי ומופעל קיימת את אותה הבעיה.

תודה, אבל אחרי התבוננות כמה שאני יכול על המערכת של הגיר לא מצאתי משהו בסגנון מה שתיארת.

יש סיבה ליהיות מודאג ולא לנסוע באוטו בכלל?

GS300.

פורסם

לגבי הביעה:ממליץ להכנס למכון הגירים לאבחון הביעה,לגבי המכירה-אנשים לא ממש רצים לקנות רכב שיש לו בעיה קריטית כזאת,אלא אם המחיר הוא ממש נמוך.

פורסם
כאשר המנוע כבויי ומופעל קיימת את אותה הבעיה.

תודה, אבל אחרי התבוננות כמה שאני יכול על המערכת של הגיר לא מצאתי משהו בסגנון מה שתיארת.

יש סיבה ליהיות מודאג ולא לנסוע באוטו בכלל?

אם כך יש סיכוי קלוש שהבעיה במנגנון המוטות או הידית פגום.

פורסם

מטעים אותך בתשובות כי אין מכון לגירים ידניים והתכוונו כאן למכון גירים אוטומטיים (גיר רון).

גש לבדיקה במוסך ויתכן שמדובר בתיקון קטן ולא יקר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה לכולם,

מחר בבוקר אגש למוסך לבדיקה והערכת מחיר לתיקון.

לכל מקרה, האוטו לא ייסע עד מחר.. לא קריטי.

שוב תודה ושבוע טוב.

GS300.

• תוכן חדש...