Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגיע מהצפון עם חבר, אם מישהו יכול לכתוב את שם הרח' או רח' ליד המפגש זה יעזור לי ולGPS שלי.

כוסות וצלחות עלי 2 חב' מכל דבר אם צריך משהו בנוסף (בשר, שתיה, חומוס, סלטים קנויים, או פיתות)

עד 10 בבוקר אני יהיה באתר אז לאנשים שדחפו את המפגש לציין מה באמת חסר מתוך מה שרשמתי.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

יש לך מפה בעמוד הראשון.

הרחוב הכי קרוב שנמצא שם הוא רחוב דרך ששת הימים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מגיע מהצפון עם חבר, אם מישהו יכול לכתוב את שם הרח' או רח' ליד המפגש זה יעזור לי ולGPS שלי.

כוסות וצלחות עלי 2 חב' מכל דבר אם צריך משהו בנוסף (בשר, שתיה, חומוס, סלטים קנויים, או פיתות)

עד 10 בבוקר אני יהיה באתר אז לאנשים שדחפו את המפגש לציין מה באמת חסר מתוך מה שרשמתי.

רחוב בן גוריון פינת אבא הלל זו הפינה הקרובה ביותר למפגש,משם זה עניין של מטרים בודדים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...