Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יבגני לא שכחתי זה יגיע בקרוב מאוד כי עוד לא החלטטי אם הגימור היה צבע או ציפוי עור .

יחיאל איזה איטום זה ?

ואיך איטום בא? זה כמו דבק חד צדדי ובצד שני זה כסיף ובפנים החומר ?

זה הכל?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יחיאל איזה איטום זה ?

ואיך איטום בא? זה כמו דבק חד צדדי ובצד שני זה כסיף ובפנים החומר ?

זה הכל?

יעקב

1.האיטום הוא סקנד סקין פרו.

2.החומר שבה כיביכול באמצע הוא גם החומר הדביק והחומר החשוף הוא כמו ניר כסף רק יותר עבה

3.לא זה לא הסוף פשוט חוסר זמן זה מילת המפתח לכול הבניה.

בברכה יחיאל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

חחח ***חחח היא לא מילה תקנית, קרא את כללי הפורום*** לא התקוונתי זה הכל בפרוייקט ...

זה הכל באיטום :?

אפשר להבין שזה לא סיפור גדול.

בהצלחה יחיאל go for it 8)

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
חחח לא התקוונתי זה הכל בפרוייקט ...

זה הכל באיטום :?

אפשר להבין שזה לא סיפור גדול.

בהצלחה יחיאל go for it 8)

אז לגביי זה לא סוף האיטום יש עוד המשך פשוט יש עוד כמה דברים לסדר בדלת ליפניי שסוגרים אותה לגמריי .

פורסם

לצומת לבך

רגע אמרת שזה קצת עבה... זה תופס מקום מהדלת נכון ? מגדיל אותה ...

+ בנייה לרמקול שקצת יוצא ... אולי פשוט שווה לחתוך קצת מהדלת במקרה שלך ?

כי אז יקרה כמו אצל זה עם האלפה רומאו [זה עם האי-פוד(שכחתי מה השם שלך סורי)] שלא תצליח לפתוח את המגירה בגלל חוסר מקום שהרמקול תופס .

בהצלחה בתכנון .

ערב טוב

יעקב

פורסם
לצומת לבך

רגע אמרת שזה קצת עבה... זה תופס מקום מהדלת נכון ? מגדיל אותה ...

+ בנייה לרמקול שקצת יוצא ... אולי פשוט שווה לחתוך קצת מהדלת במקרה שלך ?

כי אז יקרה כמו אצל זה עם האלפה רומאו [זה עם האי-פוד(שכחתי מה השם שלך סורי)] שלא תצליח לפתוח את המגירה בגלל חוסר מקום שהרמקול תופס .

בהצלחה בתכנון .

ערב טוב

יעקב

אני לא יודע אם ראיתה בניות קודמות שלי אז לא אין לי שום בעיה אם פתיחת הדלת ום לא אם המגירה וגם לא מפריע לרגלים.

פורסם

אחלה בהצלחה ..

זה לא היה כדי להכשיל אותך כדי לעזור :|

סומך עליך

שוב בהצלחה

יעקב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יושב עליך בול

אבל נראה כאילו מנגל מתאים לך יותר (:lol:)

בהצלחה

יעקב

פורסם

באמת הגיע הזמן .

עבודה יפה מאוד אני מקווה שתסיים עד לתחרות של שנת 20128)

נראה לי שהמנגל יותר מתאים מאשר הנייר ליטוש.

אולי גם כאן אתה רוצה שליטל תחליף אותך?

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם
באמת הגיע הזמן .

עבודה יפה מאוד אני מקווה שתסיים עד לתחרות של שנת 20128)

נראה לי שהמנגל יותר מתאים מאשר הנייר ליטוש.

אולי גם כאן אתה רוצה שליטל תחליף אותך?

מה יש המשך לסיפור :lol:

פורסם

תתמונה השלישית אני צלמתי. וסתם הוא שחק אותה משפשף אם ראיתם איך משפשף חושבים שהוא אוכל איזה שוקולד

ובמקום לגיד לו שיקח תאחריות למנגל במקום ליטל למה שלא אחד מאלה שמדברים המון לוקחים תאחריות???

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

איזה בניות! איזה שיופים! איזה גימורים! איזה גריל! איזו חולצה! :-P

כן כן, שמתי לב להכל. נו, רוצים לראות את התוצר הסופי!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...