Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום לכולם, יש לי HU של קלריון 646, קומפוננט של אינפינטי 6510CS ורמקולים 9*6 של פיוניר.

עכשיו השאלה איזה מגבר + סאב + (אולי גם רמקולים אחוריים במקום הפיוניר)

אני לא אוהב לשמוע חזק מאוד, אבל יש תקופות, אני שומע בעיקר רוק ומוזיקה ישראלית. אני כרגע מבסוט מהשילוב של הקלריון והאינפינטי ככה שאני לא רואה ממש סיבה להחליף אותם.

ההוצאה לא חייבת להגיע עד5K, אפילו עדיף שלא תגיע אליו. זה הכסף כולל התקנה

בקיצור, מה אתם אומרים?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

סאב של MB QUART סידרת דיסקוס (2700 ש"ח)

מגבר הייפוניקס זאוס מונובלוק (2200)

יותר מזה לא צריך גם למערכת ברמה הרבה יותר גבוהה

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סאב של MB QUART סידרת דיסקוס (2700 ש"ח)

מגבר הייפוניקס זאוס מונובלוק (2200)

יותר מזה לא צריך גם למערכת ברמה הרבה יותר גבוהה

ברור לי שלא צריך, אבל התקציב אמור לכלול את ההתקנה, וגם להגביר את הקומפוננטים, לא ליצור מפלצת באסים..

Renault Megane RS Trophy

פורסם

המחיר כולל התקנה . אתה יכול לקחת את ההיפוניק זאוס 4 יציאות, 2 לקומפוננט ושתים בגישור לסאב

פורסם
שלום לכולם, יש לי HU של קלריון 646, קומפוננט של אינפינטי 6510CS ורמקולים 9*6 של פיוניר.

עכשיו השאלה איזה מגבר + סאב + (אולי גם רמקולים אחוריים במקום הפיוניר) אתה רוצה להגביר גם את הקומפוננטים ? או שאתה רוצה מגבר מונו לסאב בלבד ? ו/או שני מגברים אחד 4 ערוצים לקומפוננטים ואחד מונו לסאב ?

בקיצור, מה אתם אומרים?

תענה על השאלות באדום ונכווין אותך

בברכה יהודה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רוצה להגביר את הקומפוננטים, השאלה אם עדיף מגבר 4 ערוצים עם גישור, או שניי מגברים, מבחינת עלות זה מייקר מאוד לא?

Renault Megane RS Trophy

פורסם

מבחינת עלות שני מגברים מכפילים בערך את הסכום, לכן עדיף לפחות בשלב ראשון מגבר אחד 4 יציאות ולעשות גישור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז כמו שחשבתי עדיף מגבר אחד, אם תוכל לשלוח לי בפרטי מאיפה המחירים שרשמת מקודם אודה לך מאוד

Renault Megane RS Trophy

פורסם

סאב + מגבר במחיר של הסאב לבד!

12W7 של JL. + מונו בלוק של היפוניקס 2005D.

שניהם ב 5000 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סאב + מגבר במחיר של הסאב לבד!

12W7 של JL. + מונו בלוק של היפוניקס 2005D.

שניהם ב 5000 שקל.

שוב אני אומר,התקציב אמור לכלול את ההתקנה, וגם להגביר את הקומפוננטים, לא ליצור מפלצת באסים..

Renault Megane RS Trophy

פורסם

לך על משהו פשוט . תבדוק מהיכן קונים כאן בארץ את הסאןדאון , המגבר מונו הזה עולה בין 1000-1600 ש"ח ולעניות דעתי (ללא השוואה אבל עדיין ) הוא יותר טוב מההיפוניקס , ואח"כ תחפש מגבר 4 ערוצים טוב משומש שיעלה בסביבות ה1000-2000 ש"ח , לגבי סאב , אז לדעתי תנסה לייבא את הפירלס , היה שירשור של אבנר על היבוא שלו וזה עלה לו 1400 ש"ח , בתור סאב SQ הוא אחד הטובים ביותר שיש

בברכה יהודה

פורסם

התקנה למגבר : 500 ש"ח כולל הכל .

נשאר 4500.

אתה לוקח מהמשתמש DJ-URI את האופוס שלו : 2500 ש"ח.

נשאר 2000 לסאב.

קח ב 1400 ש"ח למשל סאב כמו הפירלס, או מק מקסימוס 12" (סאב SQ ברמה) , או JL אודיו 10W3V3 .

את שאר ה 500 - 600 ש"ח או שתחסוך או שתעשה איטום טוב בדלתות.

על ה 6X9 אתה יכול לוותר עם מערכת כזו או פשוט לחבר לרדיו דיסק אם זה ממה חשוב, ולא לשכוח לחתוך אותם דרך הרדיו דיסק.

תהיה לך מערכת טובה מעל הראש.

• תוכן חדש...