Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Fish, אתה גזור... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא הבנת אותי, הכוונה הייתה שאני פשוט לא ניגרר למשחקים ואז הם "מנצחים" כי אני מתחיל נסיעה לאט והם יוצאים חזק מהמקום :lol:

הכוונה "בחמור" כמובן הייתה בהכללה גסה ומגעילה ומצטער אם מישהו נפגע!!!

*יש לציין שלכותב זה יש הונדה האצ'בק ואיביזה טורבו ככה שכמו שלשחור מותר להגיד כושי לשחור אחר ככה אני יכול לצחוק על עצמי ובעלי רכבים כמוני שחלקם לצערי מוציאים שם רע לרכבים אלו.*

עריכה- לא גזור, סתם הגיעו מים עד נפש מאז שהאיביזה הגיעה ורמת הקרציות עלתה פלאים.

פורסם

השאלה היא, לוקחת מה? לדעתי לקולט תא מטען גדול יותר, היא בטח יכולה לקחת יותר!

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

רועי מה הקשר לקולט ולתא מטען שלה?

אתה משווה בין ההונדה סייוק לקולט? אז שתדע שהקולט הרבה יותר קטנה עם פי 2 פחות מקום מסייוק.

פורסם

נסעתי על שניהם ולשניהם גם כמעט אותה תחושה נמוכה ולטעמי לא נוחה , אגב יש משהו בצליל ובמנוע ובכלל בהונדה שמציבושי לא נראה לי יודעת לעשות , אומנם לשניהם יש אכן כח במונחים של רכבי 1.6 מה גם שאת שניהם נדיר למצוא במצב שמור רובם בילו אצל סטיילערסים למינהם בדוק טוב!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

נחמד לדעת שאני "סטיילערסים" מונח חדש.

תתפלא אבל ישנם קולטים נורא שמורים.

אם תבדוק טוב אתה תמצא גם אצל "סטיילערסים".

פורסם

אומרים ערסטייליסטים בלאט..

ואם יש לך קולט שמורה שנת 93 ואתה מוכר תפנה אליי בפרטי :p

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
אומרים ערסטייליסטים בלאט..

ואם יש לך קולט שמורה שנת 93 ואתה מוכר תפנה אליי בפרטי :p

קולט 94' הכי שמורה בארץ (בלי שיפורים בכלל אם זה מה שאתה מחפש)

פרטים נשלחו אליך לפרטי אם זה לא יגיע אליך תשאיר לי דרך ליצור איתך קשר.

הרכב מאוד יפה ומושקע.

פורסם

בדקת את כל הקולטים בארץ כדי להחליט ששלך הכי שמורה בארץ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא צריך לבדוק אחת אחת בשביל להבין את זה, אני עוקב אחרי הרכב הזה הרבה שנים ושמורות עד מאוד (ומושקעות)

כמעט אבל ממש ממש כמעט ולא ראיתי אולי 1 והיא לא למכירה.

בשביל הנתון/היד/והקילומטר הרכב הכי שמור במדינה בסדר?

ברגע שתרצה לרכוש ידידי אתה תקבל ממני מפרט מרשים ואתה תבין שמדובר על רכב שמור עם הרבה מאוד השקעה.

לא שיפורים וקשקושים.

maxizem:

אתה צודק לגמרי אני מדבר באוויר, אתה לא רוצה לקנות אתה לא חייב אף אחד לא מכריח אותך.

שתחפש רכב מהדגם הזה ותבין על המצב של הרכבים האלו בשוק תדבר איתי.

עד אז חבל סתם להרוס את האשכול שבכלל עוסק בהספק של הרכב ולא במכירה.

• תוכן חדש...