Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה מספר שבועות מישהו עובר ברחוב שלי ושובר את המראות לכל מי שעומד על המידרכה.

[רחוב חד סיטרי רחב עם חניה רק מצד אחד, מהצד השני מידרכה עליה מחנים רכבים קבוע,

יש מקום למעבר עגלה אך זה אדום לבן]

הנזק לרוב המכוניות הוא מראות תלושות מהתושבת ותלויות רק ע"י החוטים של המנוע החשמלי, בחלקם הראי שבור, בכולם התושבות שבורות.

בין המכוניות הניפגעות הרכב של אחותי, רכבים של שכנים ושל חברים שבאו לבקר.

עקבנו אחרי הנושא לאחר שהפך לתופעה והיום אחד השכנים ראה מהחלון את הפושע, צעק לו מהחלון, ירד ורדף אחריו ללא הצלחה.

הנזק של היום הוא 3 רכבים עם מראות שבורות.

הוא זיהה את האדם, מדובר באדם מבוגר שגר ברחוב מקביל [אין לו שום צורך לעבור ברחוב שלנו ע"מ להגיע לביתו] וזיהה גם את הכלב של אותו אדם שהיה איתו בזמן המעשה. [יש לציין שלשכן זה הוא לא שבר מראה ברכב ככה שאין לו משהו נגדו]

הלכנו מספר שכנים לפושע הביתה-הוא גימגם ואמר "זה לא אני, אני לא עושה כאלה דברים".

אמרנו לו שישלם את הנזקים או שנגיש תלונה למישטרה. התגובה שלו היתה "טוב" והוא הלך.

מחשש שאולי באמת זה לא הוא ביקשנו ליראות את הכלב שלו, בהתחלה שאלנו אם הוא רק צבע חום ואין לבן, הוא ענה "רק חום" כשראינו את הכלב, השכן זיהה אותו והכלב ביכלל בצבע חום ולבן {יותר לבן מחום אפילו}

זאת אומרת שיש רק עד אחד ולו אין שום אינטרס לשקר כי רכבו לא ניפגע-תלונה תעזור במיקרה הזה?

{רוב השכנים אומרים שלא שווה אפילו להתאמץ וללכת לתחנה, יסגר בגלל חוסר עיניין לציבור}

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

שטו תחנה? אין משטרה בארץ מקסימום ממלזי"ם.

בית משפט לתביעות קטנות על סך כל המראות השבורות+עוגמת נפש+עובדן ימי עבודה במוסך.

זה מה שתגיד לו - אם יחליט ללכת למשפט, זבש"ו תשכרו כל הדיירים עו"ד לא יעלה הרבה.

אם ישלם, ישלם - והסיפור נגמר. בפעם הבאה שתישבר מראה אתה כבר תדע מה לעשות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ההוחכה היחידה שיש לנו היא עד ראיה.

והוא ראה אותו רק היום, בשבועות האחרונים הוא פגע בעשרות רכבים, ברכב של אחותי ליפני שבועיים.

לא ניראה לי שבית מישפט ירשיע אותו על כל השבועות האחרונים כי אין שום הוחכה שזה הוא, למרות שברור שזה הוא.

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

האיום של ללכת לבית משפט יכול לעשות פלאים, תגיד לו שכבר התייעצת עם קרוב משפחה עורך דין והוא אמר לך שהוא ייצג את המקרה ויש סיכוי טוב מאוד שימצאו אותו אשם על סמך עד ראיה אמין כמו זה שראה אותו, ותבהיר לו שבמידה וימצא אשם הוא יצטרך לשלם גם את הנזקים של המראות, גם את הוצאות המשפט וגם הוצאות עורך הדין, ולכן עדיף לו לסגור את זה עכשיו וזהו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תציבו מצלמה+תאיימו בתביעה.

תזכור: המטרה היא לא להפסיק את מעשיו, אלא לגרום לו לשלם פיצויים!!

כי בשביל לשמור על המראות מספיק להדגים לו עליו את מה שמרגישה המראה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא ניראה לי שהוא יעשה את זה שוב, הוא היה ניראה מפוחד מהעובדה שעלינו עליו ככה שמצלמה לא תעזור.

עצוב להבין מהתגובות שלכם שאכן תלונה במישטרה לא תעזור.

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

1. די ברור שהוא כבר לא יבצע זאת שוב.

2. לא סביר שהוא ירצה לשלם על כל מה שעשה.

3. הקייס היחיד שיכול להיות הינו על שלושת המראות שהשכן ראה אותו שובר, השאר לא יחזיק מים בבית משפט (בלי הודעה ממנו, שכמובן אין).

משתמע מכך :

1. אין סיבה ללכת לבית משפט.

2. מה שנהרס נהרס, אבל כבר לא יקרה בשנית, לא בוכים על חלב שנשפך.

3. כאשר אתה חונה לצד הכביש תמיד יש ברברים, זכור זאת.

פורסם

עצתי אליכם:

שאחד מכם (רצוי ה"מפותח" מכולם ), יגש אליו הביתה, ישב לדבר איתו בצורה ידידותית , אבל .. שישא עליו טיפ מקליט או שיוכל להקליט דרך הפלאפון בצורה שלא תראה חשודה, וינסה לדבר אליו בצורה של "תשמע, אנחנו יודעים שזה אתה כל הזמן היית, אבל כיון שכולם פה הבינו שהמצב לא טוב, אז אנחנו שוקלים לוותר לך , רק תגיד למה עשית את זה" אבל הוא כמובן יגיד שזה לא הוא

פה בא הקטע של קצת לצעוק, קצת להגיד "תשמע אנחנו לא רוצים לתבוע אותך למרות שאמנון אחד השכנים הוא עו"ד רציני בתחום כולה רוצים לדעת למה עשית את זה , אולי אנחנו לא בסדר"

מצב אחר הוא כמובן להוציא ממנו הודאה על תשלום "קטן" על מה שהוא עשה, משהו סימלי .. ואז לתבוע בכך שאתם מראים שאם בנאדם רצה לשלם .. אז מן הסתם הוא גם אשם .. ובכך שהיה אצלו רק בנאדם אחד הוא לא יכול להגיד שהוא נבהל מכולכם

בקיצור, תוציאו ממנו הודאת אשמה ! , ואחר כך ? אל תבזבזו בכלל זמן ... לתביעות קטנות על סכום של 17800 (הכי הרבה שמותר בחוק) ותנו לשופט להחליט.

פורסם
לא ניראה לי שהוא יעשה את זה שוב, הוא היה ניראה מפוחד מהעובדה שעלינו עליו ככה שמצלמה לא תעזור.

עצוב להבין מהתגובות שלכם שאכן תלונה במישטרה לא תעזור.

אתה יודעה מה כן עצוב? שבבעיות יותר גדולות לא מטפלים... על אחת כמה וכמה בבעיה כזו!

אמר וצדק אביב גפן, אנחנו באמת דור מזויין ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מה ששניר 106 הציע זו בעצם הדרך הכי טובה, לדעתי. מצא את השכן בעל כושר השכנוע והכריזמה הכי טובה, שלח אותו אליו הבייתה - יחד עם השכן שראה אותו, תדרשו קודם כל פיצויים על המראות שראיתם אותו שובר ותוך כדי שיחה תוציאו ממנו הודעה על שאר המראות - משם לבית משפט.

במדינת ישראל אין ברירה אלא לקחת את החוק לידיים.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מאחר וכבר ענו לך על כל אפשרות אפשרית...

לא הבנתי איזה צבע הכלב ?

הוא צבע חום ואלין לבן או רק צבע חום או חום ולבן או אפילו יותר לבן מחום ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עזוב את צבע הכלב. יש משהו שיותר מטריד אותי לגבי חום ולבן אצל כלבים.

כשהייתי ילד אני זוכר שחלק לא קטן מהקקי של הכלבים ברחובות היה לבן. היום יש רק קקי חום.

מישהו יכול לעזור בפתרון תעלומה פסאולוגית נכבדת זו?

פורסם
עזוב את צבע הכלב. יש משהו שיותר מטריד אותי לגבי חום ולבן אצל כלבים.

כשהייתי ילד אני זוכר שחלק לא קטן מהקקי של הכלבים ברחובות היה לבן. היום יש רק קקי חום.

מישהו יכול לעזור בפתרון תעלומה פסאולוגית נכבדת זו?

אתה טועה חביבי, השבוע ראיתי לפחות פעמיים קקי לבן ..

מישהו יודע איך יכול להיות קקי לבן ?

כלבים עם עודף סידן? אשמח לתשובה רצינית בעניין

פורסם
תציבו מצלמה.

תמונות שוות הון בבתי משפט.

אתם לא צריכים להמשיך את החקירה.

תגישו תלונה במשטרה וזהו לגבי ההיבט הפלילי.

בהיבט האזרחי אתם צריכים להגיש תלונה לבית המשפט לתביעות קטנות ולהביא את עד הראיה

תנו לבית המשפט להחליט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...