Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר הרבה זמן רכב ל7 אנשים התקציב מאוד נמוך (עד 27000) ולקו הגמר הגיעו כמה מכוניות שממה שראיתי כאן בחוות הדעת הן לא ממש פופולאריות ובכל זאת מהרשימה מה עדיף?

ניסן לרגו, ניסן סרנה, מיצובישי L300 (בנזין), פורד ארוסטאר

אישית מאוד מצאה חן בעיני הפורד

אנא עזרתכם

פורסם

כשתמצא תשובה תגיד לי אני באותה בעיה ואם אותו תקציב חשבתי על לומינה עד שראינו את המושב הנוסף (בדיחה)

והשבוע אני הולך לראות ספארי ושתדע שאם קצת מאמץ נכנס MPV שנת 94 ועם צריכת דלק של 1/6

פורסם

ניסן סרנה, אני אמליץ לך לא לקנות.

נסעתי גם עליו לעובודה,

צבירת מהירות ממש נמוכה,

מקום לא כל כך הרבה,

בקושי הגענו ל90 קמ"ש בכביש,

רועש כמו לשכב על פסי רכבת.

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם
כשתמצא תשובה תגיד לי אני באותה בעיה ואם אותו תקציב חשבתי על לומינה עד שראינו את המושב הנוסף (בדיחה)

והשבוע אני הולך לראות ספארי ושתדע שאם קצת מאמץ נכנס MPV שנת 94 ועם צריכת דלק של 1/6

ככל הנראה אני אלך על הפורד. לגבי הMPV שאני לפחות לא יכול לעשות עוד מאמץ גם ככה התקציב ששמתי חונק אותי

פורסם

פורד טראנזיט תהיה גם מרווחת לשבעה, גם אמינה וגם חסכונית יותר (דיזל), הבעיה היא למצוא אחת עם קילומטרז' נמוך

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
פורד טראנזיט תהיה גם מרווחת לשבעה, גם אמינה וגם חסכונית יותר (דיזל), הבעיה היא למצוא אחת עם קילומטרז' נמוך

הבעיה עם הטרנזיט היא לא רק הקילומטרז' המטורף שיש לרובם אלא לך תמצא אחת עם רק 8 מקומות, למי שיש רשיון ב אסור להסיע יותר משמונה אנשים (בדקתי במשרד הרישוי. לגבי הג'מפי הרבה מחוץ לטווח התקציב

פורסם

אתה צריך להגדיר מה חשוב לך. הסרנה אמנם קצת רועשת והרבה איטית אבל היא מכונית יעילה ביותר.

אם אתה מוכן להתפשר על שתי הנקודות הראשונות תקבל איכות חיים גבוהה לנוסעים (מושבים נאים, חלונות כהים, מזגן אחורי), שילוב מצויין בין קומפקטיות מבחוץ ומרווח מבפנים (מקום ל8 מבוגרים+תא מטען סביר במכונית שהיא קלה לתמרון וחנייה), חסכונית מאד בדלק ואמינה.

הלארגו הדומה באמת מיועדת לירקות.

...לך תמצא אחת עם רק 8 מקומות, למי שיש רשיון ב אסור להסיע יותר משמונה אנשים (בדקתי במשרד הרישוי.
ההגבלה היא על מספר הנפשות, לא מספר הכסאות. מותר לך לנהוג במכונית עם 11 מקומות (עד 3.5 טון ברוטו כמדומני) בתנאי שמספר הנוסעים אינו עולה על 8.
פורסם

ההגבלה היא על מספר הנפשות, לא מספר הכסאות. מותר לך לנהוג במכונית עם 11 מקומות (עד 3.5 טון ברוטו כמדומני) בתנאי שמספר הנוסעים אינו עולה על 8.

טעות בידך, ההגבלה היא על יכולת הרכב להסיע מספר מסויים של אנשים כמו שכתבתי בררתי את הנושא במשרד הרישוי

פורסם

טעות בידך, ההגבלה היא על יכולת הרכב להסיע מספר מסויים של אנשים כמו שכתבתי בררתי את הנושא במשרד הרישוי

אז כדאי שתבדוק שוב....

לצורך העניין דיפנדר מגיע מקורי עם 8+1 מקומות משמע 9 נוסעים ויכול לנהוג בו כל נהג עם רישיון לעד 3500 קג (לשעבר 4 טון)

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...