Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כמה ימים ביקרתי אצל חבר, שיש ברשותו HU של Blaupunkt מדגם MP40. ראיתי אצלו אופציה נורא נחמדה שנקראת SUPERBASS.

רציתי לשאול האם היא קיימת באחד מהמכשירים הנ"ל? (כן, אני מודע לזה, שהמחיר של ה HU שלו מכפיל את מחירם של המכשירים שציינתי).

פורסם

ב-4850 יש את הסופר באס. יש לך כמה מצבים סופר באס, פלאט, קאסטום1, קאסטום2, ועוד 2-3 ששכחתי. בקיצור יש את הפונקציה הזאת.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בפיוניר אין סופר באס!

זה רק אקולייזר שאפשר לבחור במצב באס !(מוריד גבוהים ומעלה נמוכים)

אני חושב שהבחור מתכון לכפתור שמוסיף רק את הבאס!?

וכן עדיף את הפיוניר על כל אילו שציינת

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

נו זה מה שהוא ביקש אקולייזר סופר באס. כמו שרשמת מוריד גבוהים מעלה נמוכים. לטעמי מכשיר טוב, עושה את העבודה, בלי כל החארטות ש"פיוניר צליל מתכתי" וכל שאר הירקות. בעל אקולייזר נחמד, סה"כ מכשיר טוב. יש שימליצו לך במחיר שלו על הפנאסוניק 5301.אישית, אני לא מכיר, אז אני ממליץ על ה-4850.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה חברים.

הכפתור שהתכוונתי, לפחות ב Blaupunkt, מוסיף באס, ברמה כזאת, שאם מגבירים זה נשמע כאילו יש סאב :)

האם ניתן למצוא את זה בפיוניר שציינתי?

פורסם

הכפתור סופרבאס הזה , בטח מה זה מטורף

חבל שלא משתמשים בו בתחרויות SPL

בטח לסופרמן ברכב יש כפתור סופרבאס.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא אין כפתור כזה בפיוניר שמוסיף רק באס...כמובן שאתה יכול לכוון את המערכת עם באס חזק יותר!

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
לא אין כפתור כזה בפיוניר שמוסיף רק באס...כמובן שאתה יכול לכוון את המערכת עם באס חזק יותר!

שחרון

זה ברור, אבל כפתור ה SUPERBASS מוסיף אותו בצורה שונה, מאשר אם פשוט תוסיף עוד באס.

פורסם

מה זאת אומרת בצורה שונה?

הוא פשוט מגביר תדר מסויים של באס בצורה מגוחכת

כמו שכל חברה מגבירה כל תדר אחר בתור bassboost על המגבר

רוקפורד את 50

פיניקס גולד את 40

וכולי וכולי..

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
טעות אלי פינקס גולד על 45HZ

לא להטעות אנשים ! :]

באס בוסט להיות בלי להרגיש עם ,ועם הרבה הרבה עיוותים .

זה נכון. בגלל זה, אי אפשר לשמוע עם הבאס הזה בעוצמה גבוהה. אבל עדיין זה נשמע ממש יפה כל עוד הוא לא מתעוות. אני מבין שבמכשירים שציינתי אין אופציה כזאת?

פורסם
אי אפשר בכלל לשמוע איתו .

אתה רוצה הרבה באסס ? קנה סאב !

6X9 לדעתי אינם תחליף הולם ועוד עם סופר שמופר באס ? אה אה .

לא יכול לקנות סאב, זה רכב של אבא שלי.

• תוכן חדש...