Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יודעים כמה שנים פרס רוצה להקים מפעלי רכב בארץ?

בערך מאותה נקודת זמן שהוא רצה להיות ראש ממשלה,קרי הרבה מאד שנים,וגם הסיכויים לכך די דומים...

בחזוני אני רואה את ראשי G.M,פורד וטויוטה מגיעים לארץ הקודש,שידועה כמעצמה מוטורית,ומיתחננים שיאפשרו להם לבנות מפעלים כלבבם!

עוד חלום באספמייה מבית מידרשו של פרס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לי היה את הרעיון הזה כבר המון זמן, ואני עובד כדי לקדם אותו. אין שום סיבה שבארץ לא יהיה מפעל כזה. אם יש מדינה שהתפקיד שלה הוא להוציא את העולם המערבי מהתלות במדינות ערב והדלק שלהן, זו ישראל.

יש לנו את המוחות, יש את הטכנולוגיה, יש את הידע (סוסיתא זו לא דוגמא), וגם את הרצון. למה שלא נוכל לעשות את זה?

פורסם

השוק המקומי הוא קטנטן בשביל להתחיל לבנות כאן מפעלים.

ייצור באיזור כבר יש להם בטורקיה.

אז איזה היגיון כלכלי יכול להיות בסיפור הזה?

אולי רק משהו שמנצל את הידע ההיי טקי שלנו.......... מכונית עם הרבה אקלטרוניקה בפנים........ נגני DVD...... ציוד GPS..... מסכי LCD.........

רגע רגע - את זה כבר עושים הכי טוב בלוס אנג'לס, לא?:lol: :lol: :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני לא חושב. אולי השוק פה לא מספיק, אבל אם נייצא (שזה הרעיון), הגדילה הכלכלית תהיה אדירה. לרוב המכוניות יש אלמנטים שמשקפים את התרבות שבה מעצבים אותה (איטלקיות לא אמינות אבל יפות, אמריקאיות גדולות ומתאימות לתחת אמריקאי, צרפתיות %$#@! וכו').

אולי לישראל יש משהו טוב להציע לעולם מבחינת טכנולוגיה ועיצוב. אל תשכחו שאנחנו מייצאים היי טק כמו מטורפים, אז אולי עם מכוניות קלות, לא מסובכות מדי, עמידות בתנאי חום, לא מזהמות, ומעוצבות עם קונספטים חדשים, נוכל ליצור משהו מדהים. עד עכשיו היחידים שמייצרים רכב שימושי ב100% הם השוודים. אנחנו יכולים יותר טוב, ויש לנו יותר נסיון בעניינים שקשורים למשפחה.

אולי אפילו יוכלו ליצור רכב לשני אנשים שלא משתמש בדלק, לא עושה רעש, וקל ממש לתחזק אותו, מיוחד לסטודנטים (אמן). בארץ אנחנו יודעים מה קורה ומבינים איך לעשות דברים.

כשאנחנו באמת רוצים, אנחנו יכולים לעשות דברים מעולים.

פורסם

כן מכונית עם אופי ישראלי, אני כבר רואה את הרכב מנסה ללמד אותך לנהוג, ולהגיד שיהיה בסדר בזמן שאתה נוסע לא חגור ב150 קמ"ש לכיוון של עץ גדול.

אגב הרכב יהיה סופר אמין ולא יצטרך להיכנס למוסך.

אהה ואפשר יהיה לתדלק אותו באוקטן 91 (שזה בערך מה שיש לנו פה לא?)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אחת הבעיות עם פרוייקטים בארץ היא בדיוק הגישה הזו, שאומרת שאנחנו לא יכולים כלום והטבע הישראלי הוא מעצבן. חלאס עם זה! מכונית עם אופי ישראלי יכולה להיות הרבה יותר טובה מיפנית. כל מה שצריך זה להאמין במדינה שלנו ובמוח היהודי.

רוב היצרנים מנותקים לגמרי מהשוק עצמו, ולא מבינים מה עושה שמכונית תהיה מקום נוח להיות בו, ככה שהם שמים עמודים במקום הלא נכון (פוקוס, מאזדה 3), מנפחים יותר מדי את הדשבורד (טויוטה יאריס), משתמשים בחומרים מגעילים וצבעים מזעזעים (יונדאי למיניהם), ולא עושים מכונית כמו שאנחנו, הנהגים רוצים. באוטו הראשון שלי הייתי יושב עם חברים במשך שעות ומדבר במקום לצאת למועדונים. במה שמוכרים כיום פשוט לא נעים להיות. אין תחושה ביתית. אני חושב שהרבה אנשים פה יסכימו איתי על זה שטויוטה קורולה למשל זה אחלה אוטו, אבל לא ממש נעים לחכות למישהו במשך שלוש שעות ופשוט לשבת בתוכו ולקרוא ספר.

אני חושב שבארץ אפשר ליצור מצב שבו חברת המכוניות ערה יותר לצרכים של השוק ודרך החיים שלנו.

פורסם
אחת הבעיות עם פרוייקטים בארץ היא בדיוק הגישה הזו, שאומרת שאנחנו לא יכולים כלום והטבע הישראלי הוא מעצבן. חלאס עם זה! מכונית עם אופי ישראלי יכולה להיות הרבה יותר טובה מיפנית. כל מה שצריך זה להאמין במדינה שלנו ובמוח היהודי.

לא, אחת הבעיות היא שאנשים (כמו יוסי פ. 8) ) לא עשו שיעורי בית בכלכלה.

חלקים למכוניות מייצרים פה מאז ומתמיד.

פורסם

יתרון מוחשי שיש בארץ שכן רלוונטי לנושא ומהווה קלף חזק

הוא הידע האדיר והניסיון שיש בארץ למערכות חשמל ואלקטרוניקה בכל מה שנוגע לפיתוח וחדשנות.

אל תזלזלו.

פורסם

כמו עם הרבה דברים אחרים מה שיכול לקרות בסוף - שיבנו כאן מוצר אדיר אבל אף אחד לא ירצה לקנות אותו כאן אז הוא ילך כולו ליצאו ויהיה להיט שם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
לא, אחת הבעיות היא שאנשים (כמו יוסי פ. 8) ) לא עשו שיעורי בית בכלכלה.

חלקים למכוניות מייצרים פה מאז ומתמיד.

הבעיה היא לא שלא עשיתי שיעורי בית בכלכלה, אלא שלא ברור לי איך עובדים כמה דברים במדינה הזאת. אני גר בארץ רק 4 שנים (עוד חודש יהיו 4 שנים), ולא ידעתי שעושים פה חלקים.

חלקים למה עושים כאן? לסופות?

בכל מקרה אני אקח את ההערה ברוח טובה :wink:

פורסם

אם יש תעשיית רכב אחת מהארץ שיכולה להצליח זו דווקא תעשייה כזאת, מו"פ או רכבי נישה

ובמקרה כזה ממש אין סיבה שתעשייה כזו לא תצליח (בין אם במו"פ שייצא טכנולוגיות ובין אם בייצור רכבי נישה לאנשים ירוקים \ כוכבי הוליווד וכו')

באירופה יש כבר הרבה זמן טרנד ירוק (בגרמניה עד כמה שזכור לי מ-2004 כשהייתי שם, בבית המחוקקים שלהם שליש מהמחוקקים הם ממפלגת הירוקים!)

תציע להם מכונית חשמלית במחיר נוח, והם ייקנו בכמויות, גם אם זה ייוצר בישראל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
חלקים למה עושים כאן? לסופות?

חס ושלום, מזריקים פה לא מעט מוצרי פלסטיקה לגדולי היצרנים בעבר ובהווה, אפילו במפעל שלי ייצרו תבנית לוח שעונים לב.מ.וו, חלקים מסויימים לטויוטה, ידיות למרצדס ועוד הרבה...

• תוכן חדש...