Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר הוא המגבר הידוע מהדיוטי פרי שאני רוכש בקרוב. רציתי לשאול קודם כל האם המגבר יכול לעבוד עם סאב שעובד בהתנגדות סופית של 2 אוהם. אם כן, האם הוא יצליח לפתוח את הפיניקס גולד ZR, או שעדיף בשבילי ללכת לכיוון ה-R?

וגם, אודה לכם אם תוכלו להגיד לי כמה RMS הוא נותן בגישור, כי הייתי באתר החברה שלהם ולא היה רשום על גישור כלום.

בתודה, מושיק.

פורסם

אני יודע שהג'יי בי אל שנמכר גם כן בדיוטי באותו המחיר ,שזהו בדיוק אותו המגבר עם אותם נתונים בדיוק לפי מה ששמעתי, נותן כ-294 RMS בגישור כך שלדעתי הוא יזיז לא רע את ה-ZR אך ה-R יהיה יותר נציל עם המגבר הזה.

פורסם

TIMA999 סופסוף אתה בפורום! נכון יזיז לא רע את ה-ZR אם הוא יכול היה לעבוד עליו. ה-ZR בעל 2 סלילים של 4 אוהם ולכן לא יוכל לעבוד עם מגבר שהוא בגישור ב-4 אוהם. ככה לפחות אני הבנתי (הבנתי נכון?!).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סאבים שנמכרים ללא תיבה מותאמת פאלס פילסיהו לסאב , מגיעים ללא אחריות למעט סאבים של קנווד שבאו מהיבואן כלומר ניופאן .

לכן חוששני שלא תמצא את מבוקשך .

מה גם שכך מזה חצי מהאתר של פומפה בכלל אין להם את המוצרים הם יגידו לך שהוא לא שווה ובלה בלה וינסו לדחוף לך משהו אחר .

• תוכן חדש...