Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחיר הגון אני בפנים

או קסקייד או ד'יינמאט אקסטרים

או שנשיג חבילה במחיר טוב לכל הרכב (כולל חומר יעודי לרצפה ובית גלגלים)

תבחרו

אם תהיה רצינות אמיתית אני אשקול לקחת את הארגון עליי

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש התארגנות אז גם אני מעוניין.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני בספק אם היבואן ייתן הנחה שהיא כזאת שווה.

אם באלק עולה 1000 ש"ח, הרי שבאיביי מוכרים אותו ב80$, שזה בהרבה הרבה פחות (בייחוד בכמויות).

אין לי חשבון באיביי וגם לא מתכוון לפתוח (אף פעם לא אהבתי למסור את הפרטים שלי באינטרנט, ובטח לא את כרטיס האשראי) אבל אני בטוח שאם תשלחו מכתב למוכר (לא רשום שהוא שולח לישראל) ותציעו לקנות את כל ה13 יחידות שהוא רשם שיש לו (רק בשרשור פה יש לך 6 אנשים, ואני אקח 2 במחיר הזה) אני משער שהוא יסכים לשלוח לישראל ואם נחלק את המשלוח נגיע אני מאמין ל100$ כל אחד שזה עדיין מאוד שווה.

אלעד - שאם היה לו חשבון באיביי היה הרבה יותר פשוט.

פורסם

גם אני בפנים

3 באלקים אני+2חברים...

ועוד שאלה קטנה

אם נצליח לארגן משלוח קבוצתי נצתרך לשלם מכס או שחומרי הבידוד פטורים?

פורסם

תגידו מחיר סופי שכולל בתוכו את המחיר של הבאלק + מכס+משלוח + מה שעולה לראש ואז אני יענה אם אני מצטרף לחבורה פה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הרמתי

צפו להתפתחויות בשבוע שבועיים הקרובים

כרגע בודק את הנושא של יבוא לעומק במחיר זול משמעותית

כל הכבוד!!!:mm_yeah:

פורסם

כמה זמן שלא יצא לי להשיג משו במחיר אטרקציה :-D

אם אכן מתקיים יש סיכוי שגם אני מצתרף..

עכשיו נשאר למצוא רכב 8)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אבנר, תודיע מה מתקדם:)

אני אקדם את המיד של הפולס שלי לכיוון המיד שלך בקצת ;).

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...