Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיצה לסוג דבק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נועלי חלון זכוכית משולש בגיפ' לאדה ניבה,עם איזה דבק להדביק.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לדוד

עליך להשתמש בדבק למראות שיקוף מרכזיות המודבקות על השמשה הקדמית ,זוהי ערכה המכילה פריימר(סוכן קישור לדבק)והדבק עצמו גש לזגג רכב חמש דקות ואולי 50 שח

יגאל

פורסם

yigaljet, ניסתי את הדבק שבתמונה,בלילה הדבקתי בבוקר נפל.

אין לי בעיה ללכת לזגג,פשוט רציתי שיהיה לי דבק כזה ,כדי לחסוך ריצות.

בזמנו הבן שלי (בנה)הדביק אקוריום עם סילקון שקוך ,לא האמנתי איזה כמות מים זה החזיק בלי נזילות.כבר קניתי את הסילקון השקוף נראה אם זה יחזיק.

בברכה דוד

פורסם

סיליקון מתאים וחזק מאד כאשר מדביקים זכוכית לזכוכית. במקרה שלך אין מנוס מלהשתמש בדבק הייעודי של מראות מרכזיות עליו המליצו לך.

פורסם

רק דבק יעודי למראות אבל אל תשכח שהדבק הזה זקוק לאור כדי להתיבש. אם הדבקת בלילה בטח שהוא לא יתקשה.

תיזהר מלהשתמש בדבקים כגון דבק 3 שניות וחבריו כי זה ייגמר בהורדת חתיכה מהחלון בגלל שהדבק לא אלסטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי ז.,תודה על האזהרה,באמת הציעו לי לנסות עם דבק 3 שניות.

הסבר בבקשה מדוע ,"אל תשכח שהדבק הזה זקוק לאור כדי להתיבש".הצמחים זקוקים לאור לצורך פוטוסינטזה,אבל הדבק ?.

עד היום ידעתי שהדבק זקוק לחום כדי להתיבש.

בברכה דוד.

פורסם

אני מכיר סיליקון בעל עמידות בחום וחוזק לא יואמן, אבל הבעיה שלו שלוקיח לו הרבה זמן שיתייבש.

גש לחנות חומרי בניין תגיד לו שאתה רוצה סיליקון סיקה פליקס ותראה מזה :wink:

פורסם

אני זוכר לפני כמה שנים כשהדבקתי מראה איתו הסוכן של הדבקים ציין את זה במפורש (לא קניתי מחנות אלא מסוכן דבקים שאני עובד איתו בשוטף).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...