Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש תוכנה (בעבר הייתה לי ואינני זוכר את שמה) שתשב לי ליד השעון ותודיע לי כאשר מתקבל אימייל חדש מאחד החשבונות המייל שיש לי.

אודה לכם מאוד על העזרה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

מדוע אאוטלוק או THUNDERBIRD לא טובים ?

אתה יכול לעשות שיהיה לך מספר חשבונות וככה כל פעם שנכנס מייל מאחד החשבונות אתה יכול לצפות בו בתוכנה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תראה יש לי שני חשבונות ב-yahoo אחד ב-hotmail ועוד אחד פרטי בבית.

הייתה לי בעבר תוכנה שהאייקון ישב ליד השעון וכאשר התקבל מייל חדש מאחד החשבונות, הודיעה לי. זה כל מה שאני צריך, כמה שיותר פשוט וקל לשימוש.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

http://www.snapfiles.com/Freeware/comm/fwemcheck.html

יש כמה כאלה שם

אני ממליץ על Poppy

Poppy is a small email notification utility that can check multiple POP3 accounts for new mail. It displays an icon in the taskbar notification area and notifies you whenever new mail is waiting. Poppy can also optionally display a small popup window or play a WAV file. The program lets you preview the headers, preview selected messages or delete them. Additional features include Scroll Lock notification, execution of custom program and an option to only notify you when you receive email from someone on your Friends list. Poppy was designed to be small and fast.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
עצור בשם החוק!

תוכנה חינמית ומעולה, עושה כל מה שאתה צריך

EPROMPTER

זה בדיוק מה שחיפשתי - הייתה לי ושכחתי איך היא נקראת.

תודה ארז.

תודה קאררה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...