Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולסוואגן פאסט 1.8 עם הזרקה חד נקודתית (בדיוק אותו מנוע כמו בגולפים מודלים מקבילים).

ההזרקה במנוע זה היא חד נקודתית כלומר ההזרקה מתבצעת ליפני המצערת. האם כדאי לעשות אינפוזיה במנוע כזה?

אם כן, האם צריך להניח את צינורית האינפוזיה בכניסה לבית מצערת? (כלומר, במיקום שהצינור המחבר בין פילטר האוויר לבית המצערת, מתחבר לבית המצערת?)

או שאולי כדאי פשוט לרסס את החומר, בעזרת מרסס ,כמו שהספרים מרססים לנו את הראש ליפני התיספורת, לאזור בית המצערת?

ד.א אני עושה את כל זה כי התחילו לי בעיות בסל"ד סרק.

חשבתי שיש לי אולי פיח במערכת.

בנוסף אני רוצה לפרק את המנוע צעדים, ולרסס אותו מבפנים ואת האזור כולו בספריי קרבורטורים.

מה אתם אומרים?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

שלום רב

כאשר מפרקים ומנקים את המצערת יש לבצע לאחר ההרכבה ויסות ראשוני למצערת בעזרת מחשב וכן כדאי גם לבצע אינפוזיה ( יש שני סוגי אינפוזיות אחת דרך הדלק והשניה דרך האוויר )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

בנוסף אני רוצה לפרק את המנוע צעדים, ולרסס אותו מבפנים ואת האזור כולו בספריי קרבורטורים.

מה אתם אומרים?

אם אני לא טועה, במנועים עם הזרקה חד נקודתית של פולקסווגן,

אין מנוע צעדים.

יש פטנט אחר שמאפשר אספקת דלק בהילוך סרק.

פורסם

ההזרקה במנוע זה היא חד נקודתית כלומר ההזרקה מתבצעת ליפני המצערת. האם כדאי לעשות אינפוזיה במנוע כזה?

כן.

אם כן, האם צריך להניח את צינורית האינפוזיה בכניסה לבית מצערת? (כלומר, במיקום שהצינור המחבר בין פילטר האוויר לבית המצערת, מתחבר לבית המצערת?)

יש לאתר נקודת ואקום במרכז החיבור של יחידת ההזרקה החד נקודתית (המונוג'ט) , לחבר לשם את המכשיר המקצועי (בלבד) לביצוע אינפוזיה (ללא נזקים ממכשירים שאינם מקצועיים)

או שאולי כדאי פשוט לרסס את החומר, בעזרת מרסס ,כמו שהספרים מרססים לנו את הראש ליפני התיספורת, לאזור בית המצערת?

אם תרסס, ,משמע שאתה משתמש בספריי קרבורטורים.. זהו אינו חומר ייעודי לאינפוזיה מה גם שאיננו בטיחותי ,אף מסוכן לשימוש.

ד.א אני עושה את כל זה כי התחילו לי בעיות בסל"ד סרק.

אינפוזיה מומלצת מאוד וכדאית, לעניין התקלה שאתה מתאר, יתכן ואף יותר מכך ,שלא יהיה שיפור , גם אם כן, לא מהותי.

חשבתי שיש לי אולי פיח במערכת.

כמעט בטוח שיש, אלא אם אתה כל היום בנסיעות מחוץ לעיר, וגם אז יהיה אבל הרבה פחות אם בכלל.

אל תגע בו, זה לא מנוע צעדים שמאפשר זרימת אוויר. אין לך גישה לחלק הפנימי שלו, וטוב שכך.

מה אתם אומרים?

קבלת תשובות לכל שאלותך בגוף הציטוט בצבע כחול.

אם היית מאיזור חיפה, הייתי שמח לעזור לך באיתור נקודתי ומדוייק לבעיה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• ספונסר פורום
פורסם
שלום רב

כאשר מפרקים ומנקים את המצערת יש לבצע לאחר ההרכבה ויסות ראשוני למצערת בעזרת מחשב וכן כדאי גם לבצע אינפוזיה ( יש שני סוגי אינפוזיות אחת דרך הדלק והשניה דרך האוויר )

בברכה זיסו יוסי

בהזרקה חד נקודתית אין צורך באינפוזיה המצערת מתנקה מהדלק שעובר דרכה באופן קבוע כך שכנראה הבעיה שלך במקום אחר.

כמו כן אין צורך בכוון בסיסי למצערות הנל זה פשוט לא קיים בתוכנה (רק כוון מכני של הפרפר במפעל)ואין צורך בזה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
קבלת תשובות לכל שאלותך בגוף הציטוט בצבע כחול.

אם היית מאיזור חיפה, הייתי שמח לעזור לך באיתור נקודתי ומדוייק לבעיה.

בברכה

דני

תודה רבה דני.

ד.א 1)התכוונתי לרסס את BK דרך מרסס, ולא ספריי קרבוטרוים מה אתה אומר?

2)המנוע צעדים שלי מוציא מן מוט כזה אשר דוחף את הפרפר וע"י כך משנה את מיקום המצערת.

3)יש לך מושג אולי מה צריכים להיות הערכים בין הפינים של המנוע צעדים, אותיות המנוע של הפאסט 1.8 הם ABS.

פורסם

כפי שרשם מוסך רון, הזרקת הדלק מתבצעת מעל הפרפר, על כן אין צורך (כמעט בוודאות) בניקוי "בית מצערת" שזוהי יחי' המנוג'ט עצמה.

אני ממליץ על ביצוע אנפוזיה בחיבור ואקום מתחת לפרפר, לצינור ואקום שרצוי שיהיה ממוקם באמצע סעפת היניקה באיזור מחבר יח' המונג'ט, זאת כדי להסיר פיח מתאי השריפה.

שוב, הדבר ראוי, אך לדעתי בעייתך אינה נובעת עקב צורך שטיפול זה יפתור.

אני מציע לך שלא להתעסק לבד עם יח' המנוג'ט הזו.

למרות שהיחידת המונוג'ט הזו נראית מאוד פשוטה להבנה ולבדיקה, לא כך הדבר.

כך למשל,אם תקבל ערכים שאינם נכונים במנוע הצעדים, אין הדבר (בניגוד למערכות בעלות מנוע צעדים בעל מאוור אוויר) בהכרח מצביע על כך שהוא תקול, אין הדבר אומר, שאם הקריאה אינה ראויה , שהמנוע צעדים תקין,

על כן, אני מציע לך לגשת לאיש דיאגנוטסיקה שמומחה במערכת מונוג'ט (במקרה זה, של בוש) מקצועי אמין ו"צדיק".

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

או קיי שוב תודה.

ד.א הביעה אצלי באוטו קוראת כאשר המנוע עובד בסרק, כלומר לא במצב נסיעה, זה קורה גם ב"דרייב" וגם ב"פארקינג".-הטורים פתאום מתחילים לקפוץ. הסתכלתי על מנוע הצעדים בזמן שזה קורה וראיתי שהוא דוחף פתאום את הפרפר. המנוע אף פעם לא נכבה לי, יש רק קפיצות של טורים כלפי מעלה.

לפעמים קורה שאני מניע את האוטו ואני שומע שהטורים במנוע יחסית נמוכים להתנעה.

בנוסף עשיתי ראש מנוע ליפני שנה בערך, ככה שאני מאמין שסעפת היניקה סה"כ נקייה.

אני נוהג להוסיף כל 7K ק"מ פחית של BK.

באיזה רכיב יכולה להיות הבעיה ?

פורסם

פילטר דלק,מתיי החלפת?

קח בחשבון שכל פעם שאתה שם פחית של BK, כל הגיפה שבמיכל הדלק מגיעה לפילטר ומשם למנוע עצמו.

כך,שבפחית הזאת יש יתרונות וכמובן יש גם חסרונות.

• ספונסר פורום
פורסם

חבל על ביזבוז הזמן ,מנוע הצעדים שלך גמור ,זה די מחלה ברכב הזה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
חבל על ביזבוז הזמן ,מנוע הצעדים שלך גמור ,זה די מחלה ברכב הזה.

אהלן חבר הביא לי מנוע צעדים, ששכב אצלו בבית.

התקנתי אותו אך התקלה לא נפתרה, ונשאר בדיוק אותו מצב.

שמתי לב גם שכאשר מפעילים מזגן הטורים יורדים, כלומר מנוע הצעדים לא מגיב להפעלת המזגן.

כאשר מכבים את המזגן הטורים עולים פתאום.

מה יכולה עוד להיות הבעיה?

• תוכן חדש...