Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא שותה ?!

אז איך המשטרה מוצאת 30% מהנהגים שהיא בודקת כשיכורים? גם לזה יש לה רדאר?

אחד עונה לעיניין ואומר שהוא את האמת וכל העולם מתחיל להטיף לו מוסר, במקום לנסות לברר למשל למה הוא נוהג ככה ממשיכים להחביא את הבעיה מתחת לשטיח ולא לדון בה כמו שצריך גם בפורום אנונימי כמו זה

אז ככה אלכוהול משפיע על כל אחד באופן אחר אבל הוא לא משפר את הרפלקסים של אף אחד פשות פוגע פחות במי ששותה באופן סדיר

גם אני נוהג לשתות לפעמים לפני שאני נוהג ובנתיים 12 שנה כ300,000 הכל היה בסדר. לא רק שאין לי תאונות ביגלל זה גם עבירות תנועה אין לי

כל אחד יודע את הגבולות שלו

פורסם
התשובה ברורה - כי הוא אידיוט

לא,לא,לא... פשוט כנה(השאר נראה שפשוט מפחדים להודות/לדבר על זה בפומבי).

ד"א ציפיתי לתגובות חריפות (תרתי משמע),רק לא חריפות מבן 15.

תחזרו לנושא המקורי,את ההטפות מוסר שלכם תשמרו למי שצריך,או שמעניין אותו,יש לי אחריות אישית וציבורית,למרות שזה לא נשמע ככה,אני לא מתנהג בקלות ראש.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם
לא,לא,לא... פשוט כנה(השאר נראה שפשוט מפחדים להודות/לדבר על זה בפומבי).

זה שהוא כנה לא הופך אותו לפחות אידיוט

ד"א ציפיתי לתגובות חריפות (תרתי משמע),רק לא חריפות מבן 15.

שבוע הבא אני בן 18 !!!

פורסם

אם אני נוהג, אני לא שותה יותר משליש בירה וגם אז אני מחכה חצי שעה פלוס (ואני בד"כ נוהג).

אני גם לא חסיד נלהב כל כך של אלכוהול.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
שבוע הבא אני בן 18 !!!
הינו הך. (חבל שינעלו את הת'רד בגלל הרמה הנמוכה שלך,אז עדיף שנעצור את פה... תרצה להמשיך...בפרטי בכיף)

אז אני מבין שאני היחיד בפורום הגדול בארץ שנוהג לשתות...?

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

טוב, לכל הגיבורים שעליהם זה לא משפיע ,צאו מזה.

כאחד שיודע לשתות ,ואף פעם לא עובר את סף השליטה שלו ,אני מודיע לכם חד משמעית זה משפיע הרבה לפני שאתם חושבים שזה משפיע.

בן אדם רגיל ,שרגיל לשתות ,יכול לנהוג נהיגה קצרה ופשוטה (חמש דקות דרך השטח בשני שלישי למשל) באמצע הלילה,אחרי חצי ליטר ,או כוסית משקה אחר.

בודדים מאוד (ובדרך כלל גם מאוד גדולים) יכולים לשתות יותר .

עד שלא תצטרכו לדפוק ברקס חרום ,לא תבינו כמה שהתגובות מתארכות.

אגב ,הקאה ,בשלב שבו האלכוהול עדיין בקיבה ,גם עוזרת להורדת ההשפעה.

טוב למקרה שמפילים עלייך נהיגה במפתיע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כשאני שותה, בד"כ אני לא מצליח להגיע לרכב.

תמיד אני מוצא את עצמי במקום אחר. למה אתם מצפים? שאנשים יגידו אני שותה ואני נוהג.

אני לא אלך לפאב בשביל בירה , אם כבר אז כוסית של ג'לטמןג'ק. ואולי בירה, בדרך כלל 3 כשהברמן חבר שלך, ובהתחלה צ'יסר עם כולם. ומה כולה רציתי לשתות? כוסית אחת.

הפתרון המעשי, כי אני רואה שחור בעיניים זה לחכות לבוקר ולישון שעה על מדרכה.

או מכל אלו ששתו בוחרים את הפיכח ביותר, עורכים לו מבדק, מבחן זריזות, יש כוון ו GPS.

יש גם את שיטת הגרר, להזמין גרר הביתה בטענה שברכב נשרף המחשב! ואת שאר האנשים לפזר ברכבים האחרים.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

ולמה לא להגיד את האמת?

המשטרה תבצע חיפוש עליי לפי ההודעות שלי בפורום? הכל אננונימי לא פעם "הודו" חברים בנסיעה מהירה, ואף ביקשו עזרה להתחמק או להקל בעונש. פתאום כולם נהיו אבירי השולחן העגול.

פורסם

תגיד את האמת, אבל אל תצפה שיגידו שזה היה מעשה חכם

תראה לי שרשור אחד, שפתח מישהו שנתפס בשכרות, ולא הטיפו לו או נעלו מייד את השרשור :idea:

(אודי, תפנה את תיבת ההודעות הפרטיות שלך)

פורסם

זאת בדיוק הנקודה

יש עבירות שחברי בפורום מקבלים, מהירות מופרזת היא הבולטת, ושם יש כנות לפחות.זכור לי במיוחד שירשור בסיגנון "אני עבריין, נהגתי מהר ותפסו אותי איך אני מתחמק מעונש".

בשירשיור הזה כולם יבשים כמו המדבר מקסימום רד בול. הסטטיסטיקה לעומת זאת מראה שיש המון נהגים ששותים. רק לא בפורום ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...