Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמי יחיאל .

יש לי מזדה לנטיס glx 1800 אוטומט .

הרדיטור הוחלף אצלי ברכב עקב נזילות מים רבות וגם הפקק הוכלף

יש לי טופעה של מים נעלמים אן נזילות בדקתי ולא בורח מים לשמן

השאלה לאן נעלמים המים אני ממלה את מיכל האיבוי אחת ל4-5 ימים?

נ"ב שכחטי לציין שיש לי אינטר קולר בניפרד לגיר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

סליחה יחיאל אני לא יכול להתאפק, יש לך איזה קשר משפחתי לדוד הכי טוב , חבר של שמר?

אשמח לשמוע שכן.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

משום שרק נח יכול לכתוב את שמו בשבע שגיאות, ואתה מצטיין בכך בכל מילה, דוד הכי טוב מתפרנס מכך, גם אתה?

בברכה

ועם כל הכבוד

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני בענייני ספרות,

שגיאות הכתיב שלך צורמות ומקשות מאוד לקרוא ולהבין את ההודעות שלך, ממליץ לך בחום להעביר את ההודעה במעבד תמלילים לפי שיגור ההודעה בפורום.

כמו כן אנחנו מאוד אוהבים שמפסקים הודעות, סתם קטע כזה שיש לנו המנהלים, זה תורם רבות להבנת הנקרא. פרטים נוספים כאן.

ועכשיו נעבור לטכני, יש לבצע בדיקה בלחץ למערכת הקירור, ובמידה ולא ימצא גורם הנזילה (כולל בדיקת מיכסה הרדיאטור) יש לבדוק דליפות מאטם הראש. כל הבדיקות הנ"ל ניתן ומומלץ לבצע במוסך.

פורסם

אתה יכול לעבור בצורה יסודית על כל הצנרת מים הגמישה, נסה לחזק את הבאנדים של הצינורות ולאתר עם פנס סימני אבנית, קורוזיה או רטיבות מתחת לחיבורי מים ומשאבת המים.

בדוק כאשר המנוע מונע וחם אם יש סימני טפטוף מאיזור משאבת המים.

פורסם

משאבת המים אצלי ברכב מכוסה בפלסטיק ביחד אם רצועת התיזמון כך שאני לא יכול לראות אם יש נזילת מים משם .

בכול אופן אן לי הרבה בררות אני אגש למוסך מחר .

צביקה ודניאל תודה בכול מקרה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תוכן חדש...