Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה החלק שמסומן באדום ושממנו יוצא החוט השחור הזה שעולה למעלה

פשוט הרכב שלי מקרטע בזמן נסיעה וגיליתי שהחלק הזה אחראי...

שהאוטו מונע ואני נוגע בחלק הזה אז יש רעש של קצר כזה ולפעמים האוטו נכבה שאני נוגע בחוט הזה.

האוטו הוא מיצובישי לנסר אוטומט שנת 93

IMG_2092.jpg

פורסם

אין צורך להחליפו!

בדוק אפשרות להחליף ו/או לחזק קונקטור בחיבו לדיזה האלקטרומגנטית ,שבוודאי רופף, ועלול לגרום לכבוי הרכב ולקרטועים,

נדיר מאוד שדיזה אלקטרומגנטית צתקלקלת מאליה, אלא רק אם יד אדם לא מקצועי, נגע בה, פעל לפי הוראתי, ואל תרוץ להחליף חלקים ללא צורך.

חזור לעדכן על התוצאות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שאתה אומר שהחיבור אולי רופף אתה מתכוון לחיבור למעלה? שזה שמתחבר בקליק כזה? כי בדקתי אותו והחיבור בסדר

פורסם

חזור למכון הקרבורטורים, שגרם לך עד היום שלל תקלות משונות, ותן לו בראש , או בקש את כספך חזרה, כמדומני יש לך איתו רומן ארוך שלא יגמר במהרה...

בברכה

צביקה

פורסם

טוב, חזרתי למוסך הקרבורטורים.

הוא אומר שזה לא הדיזה החשמלית והוא רוצה להתחיל עם מקוי קרבורטור והחלפת כל מניי חלקים לראות אם זה יעזור, ומבקש 400 שקל בשביל התענוג. ואם זה לא יעזור אז הוא יתחיל להכנס יותר לעומק.

אני כבר לא יודע מה לעשות.

נראה לי הוא מחרטט אותי

פורסם
טוב, חזרתי למוסך הקרבורטורים.

הוא אומר שזה לא הדיזה החשמלית והוא רוצה להתחיל עם מקוי קרבורטור והחלפת כל מניי חלקים לראות אם זה יעזור, ומבקש 400 שקל בשביל התענוג. ואם זה לא יעזור אז הוא יתחיל להכנס יותר לעומק.

אני כבר לא יודע מה לעשות.

נראה לי הוא מחרטט אותי

רק ניראה לך?!

פורסם

כן אבל בנתניה נמצא צביקה, ואחרי שאני הייתי אצלו עם האיביזה שלי (ז"ל) אז אני אומר ששווה לו להגיע אליו.

פורסם
אם הוא היה אומר מאיפה הוא זה היה מקל על כולנו!
לאחר תחקיר בטחוני של השב"כ... אזור רמלה לוד.

• תוכן חדש...