Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו התחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי דייהטסו אפלוז ולפני כחודש המנוע התחיל להתחמם אז לקחתי אותו לניקויי רדיאטורים

וזה לא עזר אז ניתקתי את הטרמוסטט וזה עזר אבל היום ברכי חזרה הבייתה אחרי 25ק"מ האוטו שוב

התחמם לי האוטו שמעתי רעשים ואז פתחתי את המכסה מנוע וראיתי מים יוצאים בהתזה מליד צינור שחור

ועבה [ליד הצינור יש כזה טי עם 2 או3 הברגות]

אנא עזרו לי תגידו לי מה יכולה להיות הבעייה?

ומה עלות התיקון או החלק בנפרד.

תודה מראש.

פורסם

שלום יש לי דייהטסו אפלוז ולפני כחודש המנוע התחיל להתחמם אז לקחתי אותו לניקויי רדיאטורים

וזה לא עזר אז ניתקתי את הטרמוסטט וזה עזר אבל ...

ביטול התרמוסטט הוא שגוי.

פתרת סימפטום לא פתרת את הבעיה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

זה נשמע ממש כמו מה שעבר על האוטו שלי לאחרונה, החלפת הצינור ממש לא בעייתית (כמה גרושים) אבל אם הבעיה שלך דומה לשלי זאת רק ההתחלה והצינור הוא רק סימפטום לבעיה אחרת באוטו, תסתכל אחרי נסיעה כשהמנוע לא עובד מתחת לאוטו ותבדוק אם יש נזילה מאיפשהו.

אם תפתור את הבעיה אשמח לשמוע מה זה היה.

פורסם

אפלאוז שלי גם הייתה את אותה הבעיה, עליך לבדוק מספר דברים-א. אם הרכב מאבד מים-

תנסה למצוא את קור הנזילה:

- צינור נוזל, פקק של הרדיאטור שבור, אולי יש לך שוב פעם נזילה ברדיאטור (דבר ששכיח מאוד לרדיאטור שעבר הרבה תיקונים|) ובמקרה החמור ביותר יכול להיות שזה הפקום ראש (סימנים-איבוד מים, שמן עכור , עשן לבן וכדו' , לחץ על הצינורות המובילים למנוע), המלצה שלי עקב המצב הרגיש של המנוע של הדיאצו - תלך למכון רדיאטורים לבדיקת מערכת הקירור.

אני אשמח אם תעדכן אותי בהתפתחויות

פורסם

ובכן פתחתי את מכסה המנוע ובדקתי את הרדיאטור אם יש בו מים לא היה בו מים אז התחלתי להוסיף מים ואני שם לב שיש לי נזילה . הנזילה באה ממקום שאני אנסה להגדיר אותו פחות או יותר:

מהרדיאטור יש צינור [העליון] שמחובר לצינור ברזל כזה שיש בו 3 ברגים המוברגים לצינור הנ"ל והבורג

השלישי מחובר לאיזשהוא חוט חשמל,עכשיו מהצד השני ישנו גם צינור שמחובר לצינור הברזל :

משם יש לי את הנזילה [נראה לי בחיבור שבין הצינור הקטן לצינור הגדול מברזל]

אנא עיזרו לי אנשים טובים ,תגידו מה הבעייה, ומה הנזק?

תודה לכם מראש.

פורסם

יש לך נזילה מפלנצ' מים עליון . זוהי תופעה ידועה באפלאוז

גרור את הרכב למוסך ותכין באזור 350 ש"ח.

על הדרך תבקש מהמוסכניק שיחליף את הצינור הקטן מהמתכת לצינור גומי .

בהצלחה

פורסם

ובכן צדקת הלך לי הפלאנץ. אבל נוצרה בעייה אחרת :נסעתי כ25ק"מ ואחרי זה בדקתי את הרדיאטור

ואת הקופסא מפלסטיק ששמים בה מים שזורמים לרדיאטור וראיתי שהמים הגיעו כמעט עד הקצה העליון

איך קורה דבר כזה ?

לפני כן לא היה לי דבר כזה ,האם זה מצביע על איזה בעייה ?

דבר שני ברצוני לשאול כמה עולה להחליף ידית של דייהטסו גם יד ראשונה וגם יד שנייה.

תודה מראש.

• תוכן חדש...