Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לדעת האם יש אפשרות של צביעה מקומית של טמבון במקום צביעה של כל הטמבון ואם יש

כמה בערך עולה?

הרכב: טויוטה קורולה 96 צבע לבן כולל טמבונים לבנים,אזור צפון

• אחראי פורום
פורסם

הסיכוי שצביעה מקומית תצא אחידה ויפה שואפת לאפס.

ההבדל במחיר בין זה לבין צביעה כללית של הפגוש לא יהיה גדול.

הצבעי גם ככה משקיע זמן בהכנת הגוון , בפירוק מהרכב או מיסוך-

ההבדל הוא סה"כ עוד כמה דקות צביעה, תהליך העבודה זהה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ברור שיש אפשרות וזה יוצא טוב, אצל חבר במזדה3 היה סדק בפגוש קדמי ליד הפנס הימני קוטר של עיגול 7 ס'מ בערך, הפחח סידר את זה בלי לצבוע את כל הפגוש רק את הנקודה.

(אדום מטלי)

לא מרגישים שזה נצבע איפלו!

פורסם

ככל שהרכב יותר חדש ככה יש סיכוי יותר טוב שהגוון דומה לגוון המקורי ולכן לא יצאו פחות הבדלים בצביעה.

עוד 5 שנים שהצבע של המזדה יהיה דהוי תאמין לי שאם יצבו חלקית יראו. כמו גדולים יראו.

פורסם
ברור שיש אפשרות וזה יוצא טוב, אצל חבר במזדה3 היה סדק בפגוש קדמי ליד הפנס הימני קוטר של עיגול 7 ס'מ בערך, הפחח סידר את זה בלי לצבוע את כל הפגוש רק את הנקודה.

(אדום מטלי)

לא מרגישים שזה נצבע איפלו!

צריך להסתכל בכיוונים שונים ואז אני מאמין שיראו, אפילו משו קטן

Polo 2012

פורסם

כן בהחלט!

אבל בכללי לא רואים את זה, זה קצת פסיכולוגי נגיד אני יכול לראות אבל מישהו אחר שלא יודע לא יזהה בחיים.

צריך להסתכל בכיוונים שונים ואז אני מאמין שיראו, אפילו משו קטן
  • תוכן חדש...