Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני טוקיו דריפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

אחרי הסרט כל המגרש חנייה היה מלא בערסים קטנים שניסו לעשות דריפטים.

כנ"ל באשדוד מקניון סימול יצאו עשרות הונדות סיויק "משופרות" ועשו דריפטים כמו משוגעים כולם שם אחרי שראו את הסרט אנשים מושפעים!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבקש, ילדים עם סיויק אוטומטיות ליטרגיות לא עושים דריפטים, הם מושכים הנדברקסים.

יש הבדל.

פורסם

אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי. העלילה פשוט מפגרת, הוא בא לטוקיו ופתאום צץ לו איזה אמ סי האמר אלמוני שברח מהאיסט סייד שנהיה חבר שלו, ותמיד יש איזה אחת כוסית שהיא לא יפנית, ואז הוא מתידד עם האטורי האנזו שהוא חבר של אחד שאישימוטו זה דוד שלו והוא חבר ביאקוזה ושחושב שהוא אל קפונה ועושה פוזות . ואז הם קובעים דריפט והוא עם השלדה המטורפת שלו קורע לו את הצורה.

אלו היו שעה וחצי של בזבוז זמן טהור, ועוד לחשוב שרצינו לנסוע לסינמה סיטי כדי לראות את זה שם, מזל שלא באמת.

נ.ב מתרגמי הסרט האלה נראה לי הם אותם מתרגמים מערוץ אגו: ידיות ארכובה משופרות אעלק, מזל שהם לא נקלעו להיגוי על ולא שמו בקבוקי ניטרו גליצרין עם משנק כפול.

ROOONEEYY

פורסם
אז כן...היינו באותו אולם.

ישבתי בשורה עשר.

נכון היה קטע שהסבא היפני הזה דיבר ומישהו חיקה אותו וכולם צחקו?:oops: אשם!

ראית מה הלך אחרי זה במגרש חנייה?

הקטע הזה היה באמת מצחיק :) אני מודה שגם אני התחלתי לצחוק. אני ישבתי בשורה 11.

בקשר לקטע עם הערסים (והפריקים המתלהבים עם האיביזה שאימא קנתה להם לפני חודש) והחראקות שעשו אחרי הסרט. כנראה שזו לא הפעם הראשונה והמשטרה באה מוכנה עם טנדר טויוטה שחיכה בשקט בצד ואז עצרה אותם על חם. כשיצאתי ממגרש החניה ראיתי עוד ניידת בדרך לחניה של הסינמה סיטי. פעולה חכמה של המשטרה. אני מקווה שהיו שם כמה שלילות רשיון, החרמות רכבים והזמנה למשפט.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי. העלילה פשוט מפגרת, הוא בא לטוקיו ופתאום צץ לו איזה אמ סי האמר אלמוני שברח מהאיסט סייד שנהיה חבר שלו, ותמיד יש איזה אחת כוסית שהיא לא יפנית, ואז הוא מתידד עם האטורי האנזו שהוא חבר של אחד שאישימוטו זה דוד שלו והוא חבר ביאקוזה ושחושב שהוא אל קפונה ועושה פוזות . ואז הם קובעים דריפט והוא עם השלדה המטורפת שלו קורע לו את הצורה.

אלו היו שעה וחצי של בזבוז זמן טהור, ועוד לחשוב שרצינו לנסוע לסינמה סיטי כדי לראות את זה שם, מזל שלא באמת.

נ.ב מתרגמי הסרט האלה נראה לי הם אותם מתרגמים מערוץ אגו: ידיות ארכובה משופרות אעלק, מזל שהם לא נקלעו להיגוי על ולא שמו בקבוקי ניטרו גליצרין עם משנק כפול.

:roflmao:

לפחות עכשיו אחרי שראית את "3 מהיר 2 טוקיו" אתה יודע איך לעשות דריפטים ?

לפחות ניסית במגרש חניה אחרי הסרט ? אם לא אז לא שווה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בגלל זה צריך להגיע לאירוע כזה עם ההנעה הנכונה ולצחוק לעצמך בלב... :-D

אני מבקש, ילדים עם סיויק אוטומטיות ליטרגיות לא עושים דריפטים, הם מושכים הנדברקסים.

יש הבדל.

תנסה להסביר להם את זה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כמו שאמרו קודמיי - עלילה סתמית ביותר ממש בלי קשר למציאות ..

נהיגה יפה בכמה חלקי הסרט וכמה רכבים יפים - וזהו!

ממש לא שווה להוציא כסף וללכת לסינמה בשביל לראות את הסרט - תורידו מהרשת (הרבה יותר עדיף).

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
:roflmao:

לפחות עכשיו אחרי שראית את "3 מהיר 2 טוקיו" אתה יודע איך לעשות דריפטים ?

לפחות ניסית במגרש חניה אחרי הסרט ? אם לא אז לא שווה.

והקטע הכי מצחיק זה שאנשים אשכרה התחילו לנסות לעשות דריפטים עם הלאנסר שלהם (אחי זה לאנסר כמו בסרט!!!!!1111) והתלהבו מזה שיצא להם חצי צלחת עם בלם יד בהנעה קידמית. ואני? אני נכנסתי לאונו הקטנה והחבוטה, התנעתי (שזה כבר הישג :) ) ונסעתי לי תוך כדי דריפטים מטורפים ברוורס אל עבר הזריחה.

ROOONEEYY

פורסם
הקטע הזה היה באמת מצחיק :) אני מודה שגם אני התחלתי לצחוק. אני ישבתי בשורה 11.

בקשר לקטע עם הערסים (והפריקים המתלהבים עם האיביזה שאימא קנתה להם לפני חודש) והחראקות שעשו אחרי הסרט. כנראה שזו לא הפעם הראשונה והמשטרה באה מוכנה עם טנדר טויוטה שחיכה בשקט בצד ואז עצרה אותם על חם. כשיצאתי ממגרש החניה ראיתי עוד ניידת בדרך לחניה של הסינמה סיטי. פעולה חכמה של המשטרה. אני מקווה שהיו שם כמה שלילות רשיון, החרמות רכבים והזמנה למשפט.

יוסי.

נראה לי לירון אשם בזה שהוא חיקה את הגמד הסיני, לא בזה שצחק...

לא ראיתי עוד את הסרט, החמור עובד שעות נוספות.

פורסם

תמיד אחוזי השטויות שעושים על הכביש עולים בעיקבות הסרט הזה, צריך לפי דעתי להכניס מגיל 20 פלוס (למרות שתמיד יש יוצאים מן הכלל). זה סכנה! ילדים בני 17 אחרי הסרט הזה בטוחים שהם יודעים מה הם עושים. וזה להיגמר בסוף בחיי האדם.

Honda hornet 600

פורסם
תמיד אחוזי השטויות שעושים על הכביש עולים בעיקבות הסרט הזה, צריך לפי דעתי להכניס מגיל 20 פלוס (למרות שתמיד יש יוצאים מן הכלל). זה סכנה! ילדים בני 17 אחרי הסרט הזה בטוחים שהם יודעים מה הם עושים. וזה להיגמר בסוף בחיי האדם.
אני בעד לארגן חניה ריקה ולתת להם להשתולל עד צאת נשמתם.

אולי הם אפילו יזכו בפרס: http://www.darwinawards.com/

פורסם

יוסי-לא יודע אם היית ליד המשטרה,אבל זה היה מבייש למשטרה.

הבחור עם המיצובישי התחיל לצחוק ו''לרדת'' על השוטר ליד כולם,נכנס לאוטו ונסע.

מקלארן,לא הבנתי את הכוונה שלך.

• אחראי פורום
פורסם

מה אתם מאוכזבים?... עם איזה תובנות עמוקות ציפיתם

לצאת מסרט, שהמהות שלו היא מכוניות, נהיגה מופרעת וכוסיות ?...:lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...