Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שעה אחרי זה (ואחרי שיום השמחה הפך ליום העצבנות), הפורץ הגיע ותוך חמש דקות המפתחות היו ביד שלי ומנגנון הפתיחה של הדלת היה שבור (400 השקלים הראשונים שהוצאתי על הרכב).

מאז, למדתי את הלקח...

רוני

א) עכשיו אני מתחיל להבין כמה באמת כתבי הרכב מבינים ברכב... :-D

ב) 400 שקל זה על הפריצה או על המנגנון ? כי לשבור את המנגנון גם אתה יכול, אז למה בעל מקצוע?

פורסם

סתם מקרה שנתקלתי בו לא מזמן.

צמוד לעבודתי יש שיפודייה .

לפני כמה ימים קרה למישו אותו דבר עם הסוויץ עם הכל

הייתה התקהלות סביב הרכב שלו ווגם איזה גריל מן בא מהשיפודייה מצוייד בשיפוד ארוך ממתכת.

הכניס אותו בין החלון לדלת עשה משו... ממש התלהבתי מזה.

הוא חסך לו 400 שקל כי הוא כבר עמד להזמין פורץ.

כמובן ששאלתי אותו איך וזה.? והוא לא הסכים לענות.

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם

אצלי קרה מקרה יותר "מפדח":

יום שבת אחרי הצהריים בטירה, נסעתי לשוק עם בני דודים שלי (הייתי בן 18 ) החניתי את הרכב ומיהרתי לצאת החוצה. פתאום שמתי לב שהצלחתי לנעול את הרכב כשהוא עדיין מונע (המפתחות בסוויץ').

למזלי לא כל כך בעייה לפתור את העניין בסובארו מכיוון שאין "משקופים " מפח מסביב לחלונות והצלחתי להסתדר לבד.

אסף

פורסם
איך 307 ננעלת עם מפתח בתוך הרכב? בקלות

מנגנון הנעילה האוטומטית פועל רק בתנאי שלחצת על כפתור פתיחת הדלתות בעזרת השלט ולא פתחת פיזית את הדלת (עם הידית). וגם אם משאירים את הרכב כמה דקות לבד עם דלתות סגורות.

ומתוך הרכב ניתן לנעול רק עם הכפתור המרכזי בדשבורד (אין כפתור לדלתות עצמן) והנעילה מתבטלת לכל הדלתות ברגע שפותחים אחת מהם (ומן הסתם הנעילה האוטומטית לא תפעל שוב).

עמדו מחוץ לאוטו ודיברו כשלפתע נשמע הקול המאיים של הדלתות הננעלות...חכם האוטו המניאק הזה - נועל את עצמו אם שוכחים אותו, כאילו כדי לעשות דווקא.

בריאות לכולם!

פורסם

מוזר. אחרי שראיתי שהוא ננעל לבד, בדקתי מתי הוא עושה את זה (בגלל המחשבה על נעילת מפתחות בפנים) וראיתי כי הוא נועל את עצמו לבד בתנאי שלא פותחים פיזית את הדלתות.

פורסם
400 שקל זה על הפריצה או על המנגנון ? כי לשבור את המנגנון גם אתה יכול, אז למה בעל מקצוע?

אם אני זוכר נכון זה היה הכל ביחד - על הפריצה היה מאה ומשהו, ועל זה שהוא שבר לי את המנגנון בתהליך הפריצה, עוד כמה מאות. כמובן שלפני שהזמנתי אותו ניסיתי לבד, אבל לא הצלחתי (כנראה בסקסו זה יותר מסובך מב-307, או שפשוט זה כי אין לי דלתות צד אחוריות :-P ).

איך באמת הצלחת לפתוח את הדלת האחורית אם האוטו היה נעול?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...