Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

כרגע יש לי זוג רמקולים בדלתות מקדימה וזוג רמקולים בבגאז' ואני מעוניין להוסיף עוד זוג בדלתות מאחורה (אני לא מתכוון להפוך את הרכב שלי לדיסקו נייד:wink: ).

האם אפשר להתקין רמקולים בשתי הדלתות האחוריות, למרות שבמקור אין שם רמקולים? ז"א, האם יש מקום לרמקולים ? אם זה אפשרי, אשמח לדעת עלות משוערת.

נ.ב

מאחורה אין חלונות חשמל, אם זה קשור בדרך מסויימת.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

זה תלוי בדגם המכונית ברוב המכוניות זה אפשרי. תלוי בגודל הרמקול שאתה רוצה לשים וזה כן להפוך את האוטו לדיסקוטק :smilecolr :smilecolr

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

האוטו הוא פולו וכרגע לא משנה לי הגודל שאפשר לשים, קודם אני צריך לדעת שאפשר, זה הכי חשוב.

למה זה הופך את האוטו לדיסקוטק? זה לא שאני שם מגבר או סאב...8)

בכל אופן, אשמח לשמוע עלות התקנה משוערת, זה מאוד יעזור לי כרגע.

פורסם

בכל מקרה...רעיון גרוע...

אם אתה מתכוון לא לשים מגבר זה אומר ש-3 זוגות רמקולים יחוברו לפאנל שלך..

לצורך העיניין...שתי יציאות יתפצלו בין 2 זוגות רמקולים..(האחורים ואלה שיהיו בדלתות האחוריות)

לא רק שזה לא יוסיף לך איכות ועוצמה....זה יעשה בדיוק את ההפך.

אם אתה מתכוון לוותר על הרמקולים האחורים הקיימים זה גם לא רעיון טוב כי אם כבר שמים רמקולים מאחורה...לא מומלץ שהם יהיו בדלתות. עדיף שיהיו על המגש האחורי.

לסיום, תוותר על הרעיון הלא מקורי שרק יגרום לך לשלם כסף על כלום.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

• תוכן חדש...