Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה חברה תעבירו את הוויכוח הזה לתרד אחר.

וגם אני תמיד שמח ללמוד אבל צריך גם לדעת ממי כי 5 מפגשים ממישהו לא מקצועי יכולים להיות פחות טובים מ10 דקות של מישהו מקצועי

ו ג'ק ג'ק אם לא מתאים לך ללמוד ממישהו אחר שלפי דעתך הוא לא מקצועי אז בבקשה ממך אל תגיע להדרכה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי לא קראת טוב אבל אני אמרתי בעצמי שאני דווקא כן חושב שאפשר לעשות את ההדרכה הזאת מוזר שדוקא אתה מנסה לתקוף את מי שחושב כמוך ולא את מי שושב שאסור לקיים את ההדרכה הויכוח שיש פה קשור ב100% להדרכה ולכאן ודרך אגב לא אני התחלתי אותו כי לא אני זה שטען שטוחנים פה מים ושאסור ללמוד ככה.

מה שכתבתי לlanosforce היה מכוון רק אליו בתור מישהו שהתעסק וקרא הרבה בנושא הזה ולא לאף אחד אחר אם כבר יש לו ידע אז בשביל ללמוד עוד הוא צריך ללמוד ממקצוען ולא מחובבן זה כל מה שאמרתי אז גם אתה לא צריך לקפוץ

פורסם

טוב , בואו כולנו נישמור על פרופורציות בקשר לאירוע.

לגבי המפגש - מדובר במפגש שנועד לתת לאנשים מושג קצת מה זה פיבר ואיך עובדים עם פיבר , לא מדובר בהכשרת עלית של מהנדסי מודלים בחומרים מרוכבים.

לגבי נושא הבטיחות - שלא יהיה פה הרושם המוטעה שאני מזלזל בבטיחות או משהו . אבל כמו שכתבתי , לא צריך שבוע של הדרכת בטיחות , אלה צריך לתת דגשים של מה עושים ומה לא. ואין ספק שמי שמעביר אותם חשוב שיהיה לו המון ניסיון וידע בעניין. אין פה חוכמות נסתרות , מי שיקפיד על כמה כללים לא יסתבך ולא יצא לו עשן מהפיבר. מי שינסה להתחכם , או להתחיל לערבר תערובת במינונים לא סטנדרטיים במטרה להפיק תכונות מיוחדות מהחומרים - אז יכולות להיווצר בעיות , אבל זה כמו שאמרתי משהו שקשור למשמעת עצמית , כללי בטיחות זה לא בעיה להעביר בעשר דקות. מי שרוצה לעבוד לפיהם - לא יתפוצץ לו כלום בידיים . מי שינסה להתחכם - יכול להסתבך , אבל אז זה כבר לא קשור לכמה כללי בטיחות הוא שמע אלא לכמה מהם הוא מיישם .

גק-גק , לגבי השאלה שלך הספציפית לגבי , אני לא כל כך חושב שאני צריך לתת לך דין וחשבון מה אני יודע ואיך , אבל גם אין לי בעיה לרשום את זה.

הגעתי לכל החומרים המרוכבים מתחום הטיסנאות , אחרי שהגעתי לרמה גבוהה מספיק בבניה מבלזה מחפשים דרכים יותר טובות וחומרים טובים יותר לעבוד איתם.

במסגרת התחום הזה , ולאחר קורס מדריכים שעברתי בטכניון בתחום הטיסנאות עשיתי קורס נוסף בתחום החומרים המורכבים בטכניון ( שבועיים בתנאי פנימיה שם ) ששם נחשפתי לראשונה לתחום הזה. במהלך הקורס בבקרים למדנו לימודים תיאורטים ובשעות הערב עסקנו בבניה .

לאחר מכן חיפשתי איזה שהוא בית מלאכה שבו אני יכול לעשות איזה שהוא פרוייקט של בנייה מסויימת עבור טיסן שבניתי , התחלתי לעבוד שם עבור פרוייקט אישי שלי ולאחר מכן התחלתי לעבוד במקום כעובד רגיל.

במשך 10 שנים בערך , עבדתי בגוף של משרד הביטחון שבו מייצרים מוצרים שונים עבור גורמי הביטחון השונים , כולל אמלחים שונים , מזלטים , וכו. שם צברתי את מירב הניסיון שלי , בעיקר בעבודות קרבון קוולר ושאר הירקות .

מעבר לזה עבדתי עבור בית מלאכה אזרחי שעשה עבודות ומודלים עבור גורמים אזרחיים , כמו מנורות דקורטיביות , מוטות פיבר למצנחי רחיפה , פיירינגים לאופנועים , בניית קסדות מותאמות אישית , תיקון של אופנועי ים , גלשנים ועוד הרבה דברים שאין טעם לפרט.

וכמובן ,

הדובדבן שבקצפת .. הבניה ברכב של אייל :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אנשים יש מפגש עוד מעט.

תבואו, תדברו כמה שבא לכם.

רק לתשומת ליבכם בין אם אתם מנהלים או לא, שני הדפים האחרונים בשרשור הנ"ל מכותבים על ידי 3 אנשים ובהחלט נותנים טון של ICQ ודומיו.

מספיק כבר.

פורסם

צהריים טובים לכולם.

האנשים שיש להם נסיון עם החומר - דהיינו עופר (דותן ורוטמן) ולאנוס וסלבה - אם תוכלו לערוך איזה שהיא "קבוצת מיחשב" בנוגע לתכנים שדרושים להעביר ואו אם צריך ללמוד משהו מראש, אני בטוח שזה יקל על כולנו בנוגע לבניית לו"ז מפורט ובכלל אולי לשקול מפגש, ועוד מפגש המשך.

בכל אופן לפי דעתי לפני המפגש נפרסם פוסט "בטיחות בעבודה בפיברגלאס" שכל מי שיגיע למפגש יעבור עליו.

בברכה,

מתן.

פורסם

שמעתי שפיברגלס מורכב מחומר/ים מסרטנים...

לא שבימנו יש דבר שלא מסרטן..8-)

אבל עדיין הייתי רוצה לדעת האם הטענה נכונה? ועד כמה?

כיצד להימנע מסיכונים?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני גם בפנים אני כבר הרבה זמן מנסה לסיים את הבניה למידים:-)

עשיתי חצי עבודה וזה לא כל כך מצליח לי:-(

אני מקווה שבהדרכה אני אסיים:roll:

יש לי את כול החומרים וכלים8)

מתי הולכים לעשות את המפגש ובאיזה תאריך?

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

ואני חשבתי שהת'רד הזה כבר מת...

הגעתי למסקנה שאם אתה רוצה לשאול שאלות - תשאל במפגשים, כמו שאני הייתי שואל, עדיין שואל

אם אתה רוצה ללמוד את זה בצורה מקצועית תרשם לחוגים ותנסה גם למצוא בזה עבודה...

ובוספו של דבר תיגש לעשייה באיזו דרך שתבחר - זה בידיים שלך, תרתי משמע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם זה עדיין רלוונטי אני מעונין להגיע רק כדי לקבל מושג, אני רוצה לבנות משהו אבל לא דחוף לי.

עמית - דרום

לדעתי הכי טוב שתהיה בניה אחת (או יותר לפי כמות האנשים) ע"י המדריכים וכל המודרכים יתחלקו בהוצאות, כל אחד צריך סוג וכמות חומרים שונה לבניה שלו וזה לא יהיה מעשי לקנות באופן מרוכז.

אני גם יכול לספק ציוד בטיחות לכולם - חלוק, נשמיות, כפפות, מטליות, שקיות לפרוש כדי לא ללכלך ועוד כל מיני דברים שלא עולים לי בראש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...