Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחדר האמבטיה שלי אחד האריחים - בצבע בז´ בהיר נשבר באמצע - כנראה קיבל מכה ממגב. השבר הוא - באמצע האריח -ואיני מעוניין להחליף אריח שלם.

האם יש חומר עמיד בגוון בז´ בהיר, שאני יכול בעזרתו למלא את השבר באריח ? (תמונה מצורפת)

תודה למסייעים

100_1355.jpg

פורסם

בעיקרון, מילוי בין אריחי קרמיקה עושים עם רובא.

בדרך כלל מדובר במילוי של רווחים קטנים בהרבה, אבל אני מניח שהיא תתפוס גם על חור כזה.

רובא אפשר למצוא במגוון גוונים. כמובן שהמרקם לא יהיה זהה למרקם של הקרמיקה השבורה, אבל...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם לשלישי פיג'ו.

פרק אריח מפאנל ברצפה במקום סמוי והחלף את כולו. (בהנחה שאין לך אריח ספייר).

אפשרות נוספת - לפרק את כל האריח הפגום ולשים במקומו דוגמת קישוט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
פרק אריח מפאנל ברצפה במקום סמוי והחלף את כולו. (בהנחה שאין לך אריח ספייר).
אז זה פחות-או-יותר מה שעושים בצרפתייה כשמתחיל להתפצפץ הדשבורד?... :roll:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

אני חשבתי יותר בכוון של משהו כמו מלט - בצבע בז'.

בכלל יש כזה דבר ? מה זה מיסטר פיקס - זה יכול להיות רלוונטי למילוי ?

פורסם

לפי הנחיות הג"א, אסור לעשות חיפוי קיר בפנים מקלט / ממ"ד מאריחי קרמיקה מחשש של רסיסים במקרה של פגיעה. כנ"ל גם במאתימחמש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אפשר למלא את החריץ במלט ואחרי זה לשים עלין רובע בגוון שמתאים לו, אם כי אני די בטוח שהמילוי יפול או יסדק...

נסה את מה שאמרו כאן, אין מנוס מלפרק את האריח. או למלא בחתיכות של אריכים אחרים בצבעים שונים(להוציא את האריח לגמרי). כמו כן, ניתן לעשות את זה עם כמה אריכים אחרים כדי ליצור "התאמה" בינהם...

אם זה בית שכור, לך על האופציה הראשונה...

או זה בית שלך, הייתי בוחר באופציה השניה, תיפזורת של שיברי אריחים ציבעוניים תורמים הרבה למראה הלבן והחיבר של האמבטיה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לפי הנחיות הג"א, אסור לעשות חיפוי קיר בפנים מקלט / ממ"ד מאריחי קרמיקה מחשש של רסיסים במקרה של פגיעה. כנ"ל גם במאתימחמש.

זה לא חיפוי קיר - זה חיפוי אמבט.

פורסם

אפשרות נוספת - לפרק את כל האריח הפגום ולשים במקומו דוגמת קישוט.

במידה והאריח הוא לא חלק מהרצפה, ניתן להדביק מדבקה צבעונית (יעודית להדבקות מסוג זה)/עם דוגמא פרחונית על האריח עצמו, במקום לפרק אותו ולהדביק אחד אחר במקומו.
פורסם

יש גם חומר אפוקסי למילוי קרמיקה, אני חושב שתוריד את כל השורה, תקפוץ לסופר-קרמיק עודפים באזה"ת סגולה ותקנה מספר זהה של אריחים, תדביק שורה מעוצבת שתשבור את הלבן מרפאה הזה וגם תהנה מחדר אמבטיה "חדש".

haters will hate

• תוכן חדש...