Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 שאלות לי אליכם:

ראשית כל האוטו המדובר הוא טויוטה קורולה GLI מודל 95 אוטומט, עבר 165,000 ק"מ.

1. שמתי לב כשאני נוסע לפעמים גם אחרי חצי שעה המד של החום מנוע נמצא ברבע (במקום בחצי).

הענין הוא שפתאום הוא עולה חזרה לחצי ונשאר שם ואז הוא יורד חזרה לאיזור הרבע ואף פחות.

לא הבחנתי בדיוק במה זה תלוי, אבל שמתי לב שנסיעות בתוך העיר הוא נשאר בחצי, ואילו כשאני נוסע נסיעות מהירות או ירידות וכד' הוא נוטה לרדת ללמטה.

האם זה בעיה שאני אמור להתייחס אליה, או שאני יוכל להמשיך ליסוע ככה?

2. כשאני עוצר את האוטו על D הטורים הם בסביבות ה800, כשאני מעביר לN הם עולים ל1,000

כך זה אמור להיות?

תודה מראש למגיבים.

פורסם

לפי דעתי הטרמוסטט שלך תקוע במצב פתוח ולכן, כל פעם שנכנסת רוח בנסיעה מהירה היא מקררת את המים ברדיאטור שלא נשארים בו בגלל הטרמוסטט הפתוח.

לכן הטמפ' יורדת,אם הוא היה נסגר זה לא היה קורה.

אפשר לבצע בדיקה בעצמך כדי לראות אם הוא תקול תעשה חיפוש בפורום בטוח תמצא.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בהנחה שהוא פתוח/תקול, האם אני גורם לנזק רציני?

פשוט אין לי כסף עכשיו לטפל בענין, השאלה כמה זה קריטי.

פורסם

שמע הרכב שלי נוסע כך למעלה משנה לפחות, שמתי לב לזה רק כשהתקנתי שעון חום.

בטווח הארוך זה גורם לבלאי גבוה וצריכת דלק גבוהה.

האמת היא שגם אני מתלבט זה לא אמור לעלות הרבה, פשוט אצלי המים מטונפים ואני לא יודע אם זה יותר יזיק מאשר יועיל.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

צריכים להשאר אותו דבר, כאשר שינוי של 50 סיבובים, לא יחשב כשווה התייחסות. אצלך יותר, צריך לבדוק למה. זה יעלה כסף, תחליט אם שווה לך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אותה בעיה של המד חום קיימת גם אצלי, בקורולה 98,

מכיוון שהמים לא ממש מתקררים, אלא מגיעים לרבע בסך הכול, בלאי גבוה מדי לא יהיה, לדעתי.(במידה וטעיתי אשמח לתיקון)

אותו כנ"ל לגבי צריכת הדלק.

• תוכן חדש...