Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תבנה את זה מספיק יפה אז אפילו יכול להראות יותר טוב מרשת מקורית.

בלי שום קשר - תשמור את התושבת המקורית כדי שתוכל להחזיר את המצב לקדמותו ותרכוש זוג רשתות מהיצרן שלך שתוכל "להרוס".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון זה יכול להיות אפילו יותר יפה פשוט אני לא רוצה להרוס את המיקום המקורי

ביגלל שאצלי בדלת הוא לא למטה בפינה(כמו שה בכול המכוניות,צרפתים תמיד צריכים להיות מיוחדים) אלה ממש באמצע הדלת אז אני מעוניין להשאיר את זה ...

אם אני לא יצליח להכניס טבעת mdf קטנה אז נחשוב אל פתרונות אחרים.

ליאור

פורסם

אז יש עדכונים,הפוד של הטוויטר מוכן,נשלח לרפד מקצועי בשביל שיתפור עליו סקאי שחור.

יושב יפיפה,נשאר רק הפודם בדלתות ואני כבר מעלה תמונות מסוף התהליך של הטוויטר ותחילת התהליך של המיד.

ובשביל שהפודים של הטוויטרים והמידים ישתלבו יפה ברכב ריפדנו גם את המשולשים של המראות בסקאי דומה וגם החלפנו את הבד המקורי בדלתות בסקאי כמובן.

יהיו עוד עדכונים בהמשך ותמונות באיכות טובה (אם ליאור לא ישכח מחר את המצלמה שלו).

דרך אגב מגיע המון קרדיט לליאור POHUIST על העזרה בתכנון,בביצוע ובכלל שהעלאת הרעיון.

תמונה024.jpg

תמונה025.jpg

תמונה026.jpg

תמונה027.jpg

פורסם

לפותח התרד', רעיון נחמד אבל אני לא אוהב את הבניות הקונטרסטיות של שחור על גבי צבע בהיר יותר.

הייתה כבר לוקח את כל הקורה לרפד ויוצר משטח אחיד באותו צבע, ובאותו מרקם.

זה הרבה יותר אסטטי ופחות מושך את העין.

ולליאור.

ב206 המידים מופנים כלפי הדש, אחד התכנונים הכי גרועים שאני ראיתי אצל יצרן רכב.

אין כללי קסם, טוויטרים לא צריכים להיות מכוונים למרכז הבמה, יכול אפילו להיות שאם יופנו אל מול השמשה הקדמית זה יתן תוצאה טובה יותר.

גם לגבי המידבאסים , שינו הזווית של המידבאסים יכול גם לגרוע מהסאונד, אם הם אמורים להיות מופנים מעט כלפי חלל הרכב ולא אל מול הנוסעים.

שינויי אקסיס ON או OFF וכתלות בזווית ,חייבים להיות מלווים בשמיעה.

כי הכל גם תלוי באקוסטיקה ובהשתלבות האלמנטים ברכב.

ב206 אני הייתי בונה פוד חיצוני שישב מחובר לכיסוי הדלת המקורי רק שהחלק הפנימי של הפוד יהיה שרוול לתוך נפח הדלת והחלק החיצוני של הפוד יהיה רק מטעמי אסטטיקה.

אני מציע לך לראות מה מתן(DJ_ORLIK) עשה אצלו בשרייד קלאסיק כדי להבין על מה אני מדבר.

ום אצלי בבניה יש רעיון דומה.

under construction..

פורסם

אבי יצא לך מזה יפה8)

ניר,

היבנתי בדיוק למה שאתה מתכוון אבל אני לא כול כך רוצה לעשות בניות חיצוניות מהדלת...

אתמול ישבנו(אבי ואני) אצלי באוטו בישביל לבדוק אם איפשר לשנות את הזווית בלי להוציא מחוץ לדלת

שום פוד, יש שם מספיק מקום בישביל לעשות טבעת MDF שצד אחד היא 1ס"מ וצד שני 2/2.5 ס"מ

בישביל לשנות את הזווית של המיד לכיוון הנוסעים...

אם ניראה שזה לא עוזר או שנרגיש שאיפשר למקם אותו במקום יותר טוב אז זה מה שיקרה.

ליאור

• תוכן חדש...