Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא נטחן כאן למוות, אבל יש מצב שקצת (ממש קצת) טחנתי את הראש של הבורג ניקוז קרטר.

הבורג ניקוז באונו נפתח עם אלן 12, ופעם הקודמת היה קצת קשה לפתוח ולסגור אבל השתמשתי בהרבה מומנט (מוט ברזל ארוך) והוא נפתח ונסגר.

עכשיו כשבאתי לפתוח הוא נתן הרבה התנגדות ואחרי זמן מה כבר ראו שהבורג מתחיל לאבד את הצורה (הברזל מתעקם) למרות השימוש בכלים "איכותיים"... נראה לי שעצרתי בזמן, אבל מה ניתן לעשות כדי לפתוח את הבורג בלי לטחון אותו?

בקרוב תמונה (המצלמה לא לידי...)

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

וכמובן, לא לשכוח להחליף את הבורג הסורר אחרי שתצליח לפתוח אותו.

חבל להתקע על ראש טחון בפעם הבאה...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבורג הזה הוא לא בצורה הרגילה עד כמה שידוע לי הקצה של הבורג יש לו מין "כובע כזה" שאחרי שהברגת את הבורג עד הסוף בכל זאת יהיה משהו בצורת טבעת שלא יכנס לאגן שמן, ויש שם מספיק ממנו כדי לתפוס אותו עם פלייר פאטנט ולסובב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

צביקה, יכול להיות שה"איום" שלי התממש ? :wink:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=112817&page=2&pp=15

קפוץ לאמנון מרדיאטור מודיעין , הוא ירתך את האלן לבורג, והבורג ייפתח בקלות. לפני זה תקנה מהחנות ממול בורג תואם ושייבת אטימה. רק תעשה טובה לעצמך: סגור את הבורג החדש למומנט הנכון.

פורסם
ממליץ להחליף את הבורג לכשייפתח...

יכול להיות שאתה לא מחליף שייבה בכל החלפת שמן?

שלום.

א} בפיאט איין שיבה לפקק הריקון!!! הפקק הוא קוני.

ב} כדי להוציא את הבורג אסור לחמם את הקרטר כפי שמישהוא כתב כי הקרטר עלול להתפוצץ והמנוע גם אלול לעלות באש!!!

מה עושים אם נידפקה כניסת האלן 12 מ"מ והמפתח מיתחלק יש שתי אפשרויות לתקן את הנזק.

האחת לפרק את הקרטר ואז ניתן בביטחה להוציא את הפקק .אפשרות נוספת היא לרתך בזהירות רבה

מפתח אלן 12 לפקק ואז לנסות להוציא.

אם אתה מעונין בפתרון לבעיה תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני אפשר בבקשה הסבר מהו בורג קוני או לפחות תמונה שלו וההבדל בין בורג קוני לבורג ניקוז רגיל עם שייבה?

מה זה אומר בורג קוני? שברגע שמרוקנים שמן צריך להחליף את כל הבורג, או שמא זה שהוא קוני אומר שלא צריך להחליף אותו בכלל?

ROOONEEYY

פורסם

כפי שבני אמר אין שייבה, אז אין מה להחליף...

עברתי אצל רדיאטור מודיעין פעם קודמת אבל היה עמוס, אז החלפתי את התרמוסטט לבד (סיפור אחר).

בכל מקרה ברור שאקנה בורג חדש אבל אם הפתרון להוציא אותו זה ע"י ריתוך אלן אליו אז באמת כבר צריך מוסך :(

כרגע עמוס בעבודה באוניברסיטה (לכן אין כל כך זמן לטפל בנושא) אבל בקרוב אלך...

עריכה: לחנן, זה היה עוד לפני הטרמוסטט, ומשם רציתי לקנות ידית מומנט מלכתחילה :)

תודה,

צביקה

נ.ב. תמונות בתקוה מחר...

...Carpe Diem

פורסם
בורג קוני .זה מדע בדיוני?
כן, בהחלט!!! אין כאילו דברים, מדובר בטכנולוגיה חדשה שככל הניראה היתגלת לאחר היתרסקות עב"מ על אדמות איטליה לפני כמה שנים...

ברגים קוניים משמשים זה מיספר שנים (מעל 40 שנה) בצינורות מים. יש לא מעט ברזים שמיתחברים בעזרת ה"פטנט" הזה. נוח ביותר, למרות שתחת לחץ כן צריך חומר איטום (טפלון או השערות הצהובות האילו שברח לי השם שלהם מהראש...:smile:)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...