Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

מאחר ואני אוהב את הראש של כמה חברים פה אז אני שב להתייעץ אתכם בנושא בילוי בצפון.

להזכירכם - אני מהמרכז, היא מהצפון (במקור מרכז)

פרט לסופ"ש באיזה צימר טוב ובלא בלא כזה, צריך קצת משהו לערב ומכאן שאלתי:

האם יש בקהל שהיו בהופעתה של מיקה קרני בביתה באמירים?

שמעתי מספר דעות ורובן טובות. חלקן הפחות טובות מספרים על מקום צפוף, מחניק וקצת קלסטרופובי.

האם יש אמת בדבר?

לבחורה כנראה שלא יהיה אכפת אם חם וצפוף (איך לעזעזל עובד המנגנון הזה שתמיד קר להן???!!) אבל אני משתגע כשחם ומתחיל להזיע כמו סוס...

בקיצור - חוות דעתכם תתקבל בברכה רבה.

תודה.

פורסם

מיקה קרני מופיעה בעליית הגג של ביתה באמירים, בעלה תמיד פותח את ההופעות עם ג'אז כזה משלו והוא זה שגם מלווה אותה, למען האמת, היא לא משדרת כייף לקהל, היא מופיעה במשקפי שמש, ושרה כאילו היא מקליטה באולפן...

הסאונד שם גם מלא תהודה ולא שומעים ברור, כדאי לבוא ככה בשביל האינטימיות, אבל אל תצפה להנות יותר מידי

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תודה רבה ידידי.

מכך שהזכרת אינטימיות אני מניח שהאווירה נינוחה, לא צפופה ו/או מחניקה משהו.

הסקתי נכון?

כמו כן, זכור לך מחיר לכרטיס, סדר גודל?

שוב - תודה רבה ידידי.

פורסם

אני דווקא קיבלתי פידבק אחר לגמרי...

זוג חברים קרוב נסע לסופ"ש רומנטי בצימרים של המדוברת, והוזמן להופעה המדוברת של הסופ"ש.

הם חזרו מרוצים מאוד, מספרים היתה הופעה מעולה למרות שהם לא מעריצים גדולים במיוחד של המדוברת ("יש לה את השיר הזה... מיטשל משהו").

הכניסה חינם לאורחי הצימרים. לגבי השאר - לא יודע..

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה ידידי על תגובתך.

משיחה עם ידידה הבנתי כי ב"חמדת ימים" יש מקום נחמד של משפח' טוויאור.

האם מישהו מכיר/שמע?

תודה רבה.

פורסם

האווירה נינוחה, לא צפוף, המחיר זה 45 55 לא זכור לי במדויק...

אבל לא אהבתי שהיא לךא זורמת עם הקהל, שאין חיבור, שזה נראה כמו אולפן הקלטות, שבסוף היא הולכת אחרי אמירת תודה קצרה ובעלה נשאר להודות לכולם וזהו כולם יורדים למטה לדשא...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ביחד עם ה"חימום" של בעלה זה שעה ורבע ככה.

מומלץ לאינטימיות ורומנטיות עם בת זוג, אבל הסאונד על הפנים, וגם ההופעה עצמה.

פורסם

שמעתי אותה מרואיינת ברדיו לא מזמן, השמיעו גם שירים שלה. משום מה הייתה לי התחושה שהיא דווקא טובה אבל אחרי ששמעתי כמה שירים בסגנון חצי אלקטרוני הבנתי שמדובר בעוד יוצרת בינונית שמחפשת גימיקים. היה לה שיר שלם עם עיוות הקול המיותר הזה ששר השמיעה לראשונה אם אינני טועה, ואח"כ זמרות כמו שרית חדד אימצו. זה היה פשוט גרוע. היו עוד כמה שירים גרועים ובסה"כ היא לא עשתה עלי רושם בכלל. אבל זו דעתי האישית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי, זמרת שמופיעה במקום שכל כך קרוב לקהל צריכה גם להיפתח לקהל, לשלב סיפורים מהחיים שקשורים בנושא השירים והמוזיקה שלה. כמו ב VH1 בתוכנית שאמנים מפורסמים (מעט יותר ממיקה קרני) שרים במקום קטן ובין לבין משתפים את הקהל בכל מני סיפורים אישיים.

אז אם סטינג יכול גם הוד מלכותה מיקה קרני יכולה. ואם היא באמת מופיע עם משקפי שמש ופרצוף חמוץ כמו שאמרו אז היא פלצנית על שחייה מגימיקים ומהעובדה שאנשים מתלהבים להגיד שהם ישבו על הספה שהיא הפליצה אליה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נכון בהחלט ככה

זה לא הופעה אינטימית כמו שחמי רודנר מופיע, או ארקדי דוכין, והג'ירפות, ככה שמשתפים את הקהל הרבה צחוקים הופעה מכל הלב.

פורסם

חברה - המון תודה על התגובות.

בהחלט לא אהבתי את הקטע הפלצני שתואר פה.

כנראה אצטרך לחשוב על מקום אחר.

המלצותיכם ייתקבלו בברכה רבה.

פורסם

קח צימר בצפון, חפש באתר "צימר" תכין ארוחה רומנטית, המון פרחים, נרות, ואם אתה יודע לנגן תביא גיטרה, תישנו כל היום תדברו כל היום תעשו חיים.

לכו לטייל בטבע, תעשו טיול טרקטורונים, הכי מקסים בעולם.

פורסם

יותר מדי רומנטי... היא תחשוב שאני מתרכך :-D

כעיקרון זה אמור להיות איזה צימר נחמד אבל לא מתחשק לי להתקע בחדר כל הסופ"ש...

תודה אחי.

• תוכן חדש...