Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עמותת נהגי המירוצים לא תשתתף באירוע עקב דרישתו הלא הגיונית (לטעמינו) של אריה עמוס לסלק את מנהל הקבוצה מישל גדז ולא לאפשר לו לנהל את קבוצתינו בתחרות, כל זאת עקב סכסוך אישי ביניהם.

אנו בעמותה רואים בחומרה התנהגות לא ספורטיבית זו ומצרים על כך.

אנו מאחלים לשאר המשתתפים הצלחה.

דני לוי

יו"ר עמותת נהגי המירוצים בישראל

מירוצי מכוניות

פורסם

אני מצטער מאוד לשמוע שאתם לא משתתפים, דווקא אחת הקבוצות שנראה לי שיותר היה מענין לראות על המסלול.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

במדינה מתוקנת זה לא היה עובר לסדר היום בצורה כזו, מה עוד שבאופן אישי(דעתי האישית בלבד)

כל המועדונים היו צריכים להיות לויאלים ולפרוש מייד מהתחרות ולמה?

היום זה X מחר זה Y ,אסור ליפול לגחמות של בעל מסלול כזה או אחר.מה שהיה פה לא ספורטיבי

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
במדינה מתוקנת זה לא היה עובר לסדר היום בצורה כזו, מה עוד שבאופן אישי(דעתי האישית בלבד)

כל המועדונים היו צריכים להיות לויאלים ולפרוש מייד מהתחרות ולמה?

היום זה X מחר זה Y ,אסור ליפול לגחמות של בעל מסלול כזה או אחר.מה שהיה פה לא ספורטיבי

דני לוי

לפי דעתי האישית אתה צודק ב100%

פורסם

מסכים עם דני, היה מקרה דומה באחד ממסלולי הקארטינג עם מועדון אלפא רומיאו, בגלל סכסוך אישי, מנהל המקום לא רצה לתת לאחד מחברי המועדון לעלות על המסלול, ביטלנו את המירוץ באותו מסלול, ואפילו הצלחנו עוד באותו הערב ללכת למסלול אחר ולעשות את המירוץ

פורסם

חזרנו עכשיו מהמירוץ. אם הייתי יודע על העניין הייתי ממליץ ואף מכריח את מנהל קבוצתי לפרוש מהמירוץ. חבל שלא נוצר קשר עם ראשי המועדונים. אני מאמין שקשר טלפוני עם כל מנהלי המועדונים במקביל היה מאפשר לבטל/לדחות/למחות כראוי על החלטה בזויה שכזו!

מעבר לכך היה אירוע באמת מעניין ומיוחד.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

גם אני בתור מארגן האירוע מסכים עם דני לוי, אני אפילו מכיר טוב את מישל אישית

העניין הרבה הרבה יותר מורכב ממשאפשר לדעת בתור משתתף או צופה מהצד.

בתור צופה או משתתף מהצד אין לך שום היתחייבות לאף גוף כזה או אחר! שעה וחצי לפני האירוע כבר כימעט כולם היו שם

ערוץ 5, סיאט, הגה וכו.. נכון הקארטינג יצאו בקטע הזה הכי **** בעולם אבל כמו שאדם חכם אמר פעם

הגלגל הוא עגול, ואם נתאגד כל המועדונים ונצביע ברגליים יהיה לנו את הכוח לשנות דברים.

בקרוב ישלח מייל לכל משתתפי האירוע כולל מועדוני רכב שלא הישתתפו מסיבה כזאת או אחרת להמשך אירגון ליגה של המועדונים שתיהיה בעלת עוצמה ולא מקרים כמו שהיו היום בקארטינג לא יחזרו על זה שנית.

למי שיודע את הסיפור המלא מסכים איתי ויודע שלא ניתן היה לבטל את האירוע בשלב של שעה וחצי

לפני האירוע.

הדירוג הסופי:

1-מועדון PSI

2-מועדון סקאלה

3-מועדון לאנצ'יה

4-מועדון סובארו טורבו ישראל

5-מועדון מקס טיונינג

6-מועדון אלפא רומיאו

7-מועדון BMW

8-מועדון פיאט

9-מועדון מועדון הרודסטרים

10-מועדון הונדה

11-מועדון מאזדה

12-מועדון סובארו שטח ופנאי

13-מועדון החיפושיות

כמו כן גם מועדון VAG הישתתף במרוץ אבל עקב בעיה טכנית נאלץ לפרוש מן המרוץ

(גם במקרה של VAG הייתה היתנהלות לא תקינה מצד הקארטינג)

תודה גדולה מגיע לספונסרים של האירוע!

*סיאט

*בית ספר לנהיגה אלטרנטיבי

*מגזין "הגה"

*TOPRPM

*אביזריון

פורסם

כל הכבוד לכל המשתתפים, העוזרים והמעודדים שהגיעו היום.

כל הכבוד גם לדני מהנהלת מועדון PSI שטרח ואירגן את הארוע, והוכיח שוב שהוא לא פוחד לקחת על עצמו פרוייקטים שכוללים המון כאבי ראש, ריצות וסידורים !

ומזל טוב לכל בית PSI, הוכחנו בשלישית שהכל סובב סביב הסיבוב :-D

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

שלום

הוזמנתי לאירוע ע"י חב' סיאט נותנת החסות לאירוע ,אחרי שקראתי את הדברים הצורמים הפנתי שאילתה אליהם בנושא , אפרסם את תגובתם בעניין ברגע שתינתן .

על פניו נראה שיכלתם לעשות היום הרבה כבוד לספורט המוטורי לו הייתם נמנעים מלהשתתף בתחרות בה מחרימים מנהל קבוצה של מועדון מכובד כעמותת נהגי המרוצים , גם אם יש סכסוך אישי בין מנהל הקבוצה לבין בעל המקום זה לא המקום ולא המעמד לסגור חשבונות אישיים

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

קודם כל ,כל הכבוד למארגנים שאירגנו אירוע יפה,ובאמת ברמה גבוהה.

בתור משתתף במירוץ,התאכזבתי ברמה האישית בגלל שהיו כמה פאשלות בקבוצה שלי,החיפושיות,שבסופו של דבר נאלצנו להכניס נהגים ברגע האחרון...אז אני לא אתו תירוצים של למה לא הלך,והשהקארט חרא וכו' וכו'.זה הייחוד בקארטינג,לחיוב ולשלילה.

בכל אופן,אני מאוד נהניתי,למרות הפאשלות והטעויות...כל הכבוד!

פורסם

האירוע היה באמת מהנה עבור האנשים שהתחרו.

המון תודות למארגנים ובעיקר לדני מ-PSI.

למרות זאת, חבל שלא ידענו קודם שהנהלת הקארטינג לא אישרה לקבוצת נהגי הראלי להשתתף בגלל בעיות אישיות. אני בטוח שאילו מישהו מאיתנו היה יודע זאת, אף אחד לא היה מוכן לעלות על המסלול וכמו שאמר קודמי, כמועדונים, יש לנו המון כוח ואנו צריכים להשתמש בו במקרים מסוג זה.

דבר נוסף, כיו"ר מועדון VAG אני רוצה לומר לכם שעד כה ההתנהלות של המקום נגד המועדון הנה בעייתית מאוד. הקארט של המועדון שבק כבר בשליש הראשון של המרוץ ולקח לצוות הטכני למעלה מ-10 דקות להחליט אם יש קארט חלופי או אין וכאשר נמצא כבר אחד, לא היה עליו טרנספונדר. מכאן שמועדון VAG נאלץ לפרוש כבר עם התחלת הנהיגה של הנהג (נהגת) השני.

אם הנושא העומד מולם (כספי בעיקר) לא יסגר לרווחת שני הצדדים, סביר להניח שאנו לא נמהר להגיע לשם בשנית.

פורסם

היה באמת מירוץ באופן כללי די טוב,

היה טיפה חוסר ארגנון מצד מארגני המירוץ,

דברים קטנים שנפלו ביניהם זה הקטע שלא מילאו דלק על הסוף לאחר סיבוב הקווליפיינג ולפני המירוץ.

והשטות שבשביל להגיע לצ'יפ של הפיטס או אדם שבקושי הבנו מי הוא, היה צריך לרוץ בין האנשים שבאו לצפות במירוץ כדי להעביר לו פתק מאולתר שהיינו צריכים להכין כדי להכניס את הקארט שלנו לפיטס זה לא לעניין.

אך שוב אלו הם דברים קטנים.

אולי יש לשקול כדי למנוע בין היתר אי מניעת השתתפות מועדון רכב וכו', שימוש בגורמים חיצוניים אפילו מטעם ההתאחדות לספורט מוטורי או בכלל כל אדם אחר עם ידע בנושא, שהוא יהווה גורם חצוני במקום שימונו ע"י בעלי המקום להיות אנשי צוות לתחרות.

(שופט, מנהל מירוץ, צ'יפ פיטס).

דבר נוסף שיש לי להעיר, אילולא ידענו בכלל מדוע עמותת נהגי המירוצים פרשה, ואני במקרה ידעתי שכן אבל השאר בטח גם לא ידעו שהיא פרשה בכלל.

אבל אילולא רק ידענו, אולי היינו מתקוממים ונלחמים על זה לטובת ההגינות ויושר בספורט.

בכל מקרה, חבל באמת שלא השתתפתם, אני בטוח שהייתם בין הקבוצות הטובות ביותר ללא ספק,

נקווה לראות אותכם במירוץ הבא ושתהיה הפקת לקחים רצינית מהמירוץ הזה.

עמרי.

• תוכן חדש...