Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבא שלי לקח היום רכב לבדיקה.

מדובר בוולוו s70 GLT שעבר בדיקה בקומפיוטסט ראשון.. זה מה שעולה מתוצאות הבדיקה:

"נזילות שמן, תושבות מנוע פגומות, תיקונים באגן השמן, להחליף רצועת תיזמון לפי הוראות יצרן, מכסה מיכל עיבוי פגום.

לתקן זוויות היגוי, שחיקת צמיגים, חופש מייצב קדמי. (בוקסות)

פגיעות פח, תיקוני פח וצבע, פגמים בצבע.

לפרק גלגלים לבדיקה.

נזילות שמן בדיפרנציאל, רעש וחופש ממערכת הנעה.

לפני שאנחנו קונים את הרכב הזה אני רוצה לשאול אם יש משהו מהרשימה הנ"ל שצריך לשים אליו לב? משהו שתיקונו יעלה הרבה כסף?

תודה, איציק

פורסם

כן, בתור בעלים לוולבו הייתי ממליץ לך לא להתקרב לרכב.

הוא נמצא במצב מוזנח.

אבל אם אתה תתעקש אבא שלך יגמור אם חור מאד עמוק בכיס אחרי שיסיים לתקן אותו.

פורסם

תברח מהרכב הזה כמו מאש

כמעט כל התיקונים נורא יקרים

יש לך נזילות שמן, תושבת מנוע פגומה

גלגלים שחוקים שזה בארך 1000 ש"ח מינימום

טיפול טיימינג שזה רצועת התיזמון

תשמע רכב טוב ומטופל לא אמור להיות עם כל כך הרבה בעיות

הרכב במצב -----חרא------אני לא הייתי מתקרב וגם לך לא ממליץ

אפילו אם הוא מביא מחיר נמוך יחסית אל תלכו על זה ההוצעות הרבה יותר גבוהות

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

מה????

לברוח???

לשני בני ה-18 שענו לפני: חברה - תרגעו. כנראה ששניכם מעולם לא ראיתם דו"ח בדיקה של רכב.

קשה לי להאמין שרק זה מה שנכתב.

כל הרשום פה הוא לרוב הכסת"ח הסטנדרטי.

למי שטוען שהרכב מוזנח -די לדבר שטויות! אתה לא יכול לקבוע שום דבר באופן חד משמעי.

לא ניתן להחליט לפני שרואים את הרכב.

אם הרכב נראה טוב בהיבט כללי - גש למוסך וולוו וקבל הצעת מחיר לתיקון.

אין שום איזכור לגיר שזה גם לרוב סעיף כסת"ח נפוץ.

פותח הת'רד - אם תוכל לסרוק ולהעלות את הדו"ח זה יהיה מצויין אך שוב - אין כמו מארה עיניים.

פורסם

עפ"י בקשת החברים בפורום אני משנה את תגובתי והיא להלן:

אני מבקש ממך להימנע מהתייחסות כגון "לשני בני ה-18 שענו לפני", זאת מכיוון שאין אתה מכיר את האנשים ואת הנסיון שלהם בתחום ובתגובה הזאת אתה פוגע בהם בצורה אישית.

תודה ולילה טוב.

מה????

לברוח???

לשני בני ה-18 שענו לפני: חברה - תרגעו. כנראה ששניכם מעולם לא ראיתם דו"ח בדיקה של רכב.

קשה לי להאמין שרק זה מה שנכתב.

כל הרשום פה הוא לרוב הכסת"ח הסטנדרטי.

למי שטוען שהרכב מוזנח -די לדבר שטויות! אתה לא יכול לקבוע שום דבר באופן חד משמעי.

לא ניתן להחליט לפני שרואים את הרכב.

אם הרכב נראה טוב בהיבט כללי - גש למוסך וולוו וקבל הצעת מחיר לתיקון.

אין שום איזכור לגיר שזה גם לרוב סעיף כסת"ח נפוץ.

פותח הת'רד - אם תוכל לסרוק ולהעלות את הדו"ח זה יהיה מצויין אך שוב - אין כמו מארה עיניים.

פורסם

נראה בלאי סביר לגמרי.

ולמי שמחפש את הכסת"ח של הגיר נראה לי שהוא נמצא במשפט "רעש וחופש במערכות הנעה"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה לעשות יש אנשים שחושבים שרכב יד שנייה צריך להיות במצב בדיוק כמו שיצא מהמפעל

אסור שיהיו לו חופשים, אסור שיהיו לו נזילות, וכמובן הוא חייב להגיע עם הניילונים מהחברה כי אם לא זה מוכיח שהבעלים ממש התעללו ברכב, אם לא הבנתם בגלל זה יש מחיר מחירון הדברים האלה כללולים במחיר הרכב, לכן אתם משלמים 40% פחות מערך הרכב ביום הקנייה שלו, כי יש לו בלאי!! כי נסעו בו, הוא לא עמד בחנייה

בקיצור :

1. חבל שאנחנו לא יודעים את שנת הרכב, כי אז היה אפשר לדעת אם הבלאי סביר לגילו.

2. לא כתוב שצריך לעשות טיימינג, אלא כתוב שיש לבדוק, בדיוק אותו מצב כמו עם הבלמים.

3. לא ראיתי רכב אחד שיצא מבדיקת רכבים שלא נכתב עליו נזילות שמן.

4. שחיקת צמיגים: מה אתם אומרים, באמת? מה צמיגים נשחקים? ואני חשבתי שהם נשארים לכל החיים. נו באמת לפסול רכב בגלל צמיגים שחוקים וגם אם הם שחוקים בגלל זויות לא תקינות נו אז מה, כמה פעמים אנשים עשו פה כיווני פרונט לרכב שלהם?

5. חופשים: איפה? מה? איך? בקיצור כסת"ח

6. אני הייתי לוקח את הרכב למוסך מרכזי שיבדוק את הרכב בצורה "טיפה" יותר יעילה, יתחבר למחשב הרכב שנותן אינדיקציה טובה מאוד על מצב הרכב, (מכיוון שהיום ישנם מערכות ממוחשבות כמו abs'כריות אוויר, מחשב רכב, שבמקרה של כשל בהם יעלו טיפה יותר מטיימינג) , רק לאחר בדיקה כזאת אפשר להתחיל לדבר, נכון להיום קשה להסתמך על בדיקת המכונים שנראית כמו "העתק הדבק" של בדיקות.

דעתי האישית על המכונים האלה שהם פשוט נותנים הערכה ראשונית בלבד על מצב הרכב,

היום כדי לבדוק רכב בצורה נכונה, חייבים להתחבר למחשב הרכב, דבר שמכוני הבדיקה לא מבצעים ולכן אין טעם לסמוך על הבדיקה שלהם, אני חושב שכדאי לשלם למוסך המרכזי את ה 500 שקל האלה ולקבל בדיקה טובה ונכונה בהרבה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כמו שאמרו קודמיי ממליץ בחום לקחת את הרכב לבדיקה במוסך מורשה, לדוגמא ארז בחיפה. הם יתנו לך אינדיקצייה ומחיר על המקום ובצורה הרבה יותר מדוייקת ומדודה.

פורסם

רכב שנת 99 אתה יכול למצוא במצב הרבה יותר טוב

אל תמר לקנות תעש העוד חיפוש

חיפזון הוא אסון

אתה אחרי זה תצטער על כל ההוצאות הכספיות שיהיו לך בכדי לישר קו את הרכבה הנ"ל

ויש הרב מאד מה לישר

בברכה

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

באמת אין כאן שום דבר משמעותי מעבר לכסת"ח הסטנדרטי! (אפילו תושבות המנוע).

ע"פ הבדיקה עושה רושם שהרכב במצב טוב מאד.

אני הייתי רץ להחליף את מכסה מיכל העיבוי אבל אופתע אם הוא יעלה יותר מ150 שקל.

כמו כן חשובה ההמלצה של קודמיי להתחבר לדיאגנוסטיקה.

פורסם

לפי מה שאני רואה בפורום פה כל אחד שלוקח את האוטו שלו לבדיקה מקבל את התוצאות האלו .

בתור אחד שיש לו וולוו אני אומר לך שה S70 זה הדגם הכי מוצלח של וולוו אתה יכול לראות גם איך הוא שומר על המחירון שלו לעומת הוולוו האחרים ואנשים שאני מכיר עם אותו רכב מרוצים ממנו , אבל אל תשכח שהחלקים והתיקונים יקרים אבל אמינים , קח את האוטו למוסך שאתה מכיר ואפילו לעוד מוסך כי אני אישית ככה בודק רכבים .

• תוכן חדש...