Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כרסם,לא חרסם.

חרט עובד עם מחרטה,משמע חורט דברים עגולים בלבד.

כל חלק ממתכת אפשר לייצר ב 3 אופנים;

לחיצת מכבש

יציקה

כירסום.

תעלה תמונה,אני יגיד לך מיד כיצד ייצרו אותו,ומה הפיתרון לבעייתך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני פתחתי שרשור חדש כי השרשור ההוא לא היה מוביל בחיים לחרט מקצועי, כי הוא יותר התמקד בלמה הגג לא עובד.

אני מקווה שפה אולי נמצא את מבוקשנו.

פורסם

ידידי היקר,

אולי תעלה תמונה של החלק שאתה מעוניין לייצר.

כולם מנחשים חרט,כרסם אולי אתה צריך מישהו מתחום הזיווד האלקטרוני שמתעסק עם כיפופי פח.

על-מנת ליצור חלק בצורה מדוייקת אתה לא חייב כרסם או חרט מעולה, אתה זקוק למישהו שיודע להוריד מידות מדוייקות מהחלק וגם לתת סיבולות מדוייקות לחלק בשרטוט.

כלומר אתה צריך אדם שיש ברשותו ציוד נוסף כמו קומפרטור או חומרים לבניית יציקה על-מנת למדוד מידות מסויימות.

שוב פעם גם אני יורה לכול הכיוונים.

צלם את החלק מכול זווית אפשרית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני אנסה לארגן את החלק זה ביכלל לא פשוט כל כך.

אני אסע מחר לפירוקיות שאני מכיר ואני אבקש אותו , כך עשיתי בעבר בכל אופן.

אני אעלה תמונות ,אני מקווה שהשבוע.

תודה רבה.

פורסם

אם הביקוש הוא כזה גדול כפי שתיארת, אז יש כאן פוטנציאל לסטארט-אפ!:-)

אתה לא צריך כרסם, חרט או חרטט! כי אם תעתיק את הקיים 1:1 תקבל את אותו הדרעק שקיים היום.

והוא מאוד לא אמין-כפי שאתה טוען.

במקרה הזה צריך מתכנן מיכני שיעיף מבט ויבדוק אם יש אפשרות לשפר את התכנון ובאיזה שיטות יצור להשתמש.

פורסם

זה כל הקטע אני מעוניין לשכפל את המסילה ממתכת קלה ושרק הבסיס שלה יהי מצופה פלסטיק על מנת שהיא תנוע בחופשיות , אני כבר ישבתי ודברתי עם חרט על כל העיניין ואפילו הוא מודה שצריך מישהו עם ידיים לא מהעולם הזה בשביל להצליח , אבל זה אפשרי אומנם הסיכוי קלוש שקיים תותח כזה בשוק אבל אני מקווה שאני אפול על אחד.

כרגע המסילה הנוכחית היא מפלסטיק , ושם טמונה הבעיה.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לחבר שלום

מתוך הכרה של כמה וכמה מנגנונים והתפתחותם במשך השנים ,כל מנגנוני הסאן רוף דומים במבנה ועיקרון הפעולה ,אמבטיית ניקוז עשוייה פיבר ,פלסטיק,אלומיניום ,מנוע חשמלי ושני מוטות חלזוניים הנעים סמוך לגלגל שיני המנוע לתוך מסילות בצורת צינור עם חריץ,לדעתי גולף סימן 4 אודי או כל חלון מקונצרן VAG ,או טויוטה לנד קרוזר פראדו השינוי יתרחש בחיבור החלון למוט החלזוני הנע במסילה

האם האמבטיה שמכילה את המוטות החלזוניים נשברה? נסית דבקי אפוקסי איכותיים ובד חיזוק? מהו החומר שממנו עשויה המסילה PP/FRP/ABS/PA?

אל יאוש יש פתרון ,השאלה כמה רחוק מוכנים ללכת

יגאל

פורסם

נראה לי שבמקרה של ייצור חלק חדש כדאי לפעול בהתאם לעצתו של מרק. יכול להיות שהפתרון הוא שרטוט ממומחשב וכרסום על מכונת CNC שיש לה יכולות רבות מעבר למה שניתן לעשות על כרסומת ידנית. מאידך יכול להיות שוב שהפתרון הוא יציקה, כיפוך פחים, הלחמת פרופילים קיימים או שילוב של כל השיטות. אני ממליץ לכם להיעזר במרק שהוא מתכנן מכאני במקצועו. מבטע הדברים מתכנן מכאני יוכל להציע פתרון לייצור החלק, מה גם שהוא יוכל לשרטט אותו עבורכם.

• תוכן חדש...