Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אותך מיותר מדי בלאגן.

פעם כבר המליצו להוציא את הכבל מהאמצע של הדיסטריביוטור או להוציא את הרוטור מבפנים. אם סוגרים את כובע הדיסטריביוטור חזרה יהיה מאוד קשה לנחש שהאוטו לא מניע בגלל שאין רוטור.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח את איתך את ההגה

steerrel_zoom2.jpg

steerrel_2nd_blk.jpg

http://www.getnrg.com/nrgsteerrel_2nd_blk.php

הרכבתי כזה לפני כמה שבועות, רק שזה לא נוח ביחד עם המתאם המקורי של ההגה.

ביחד עם הquick release יוצא שההגה קרוב מדי לנהג ורחוק מהלחצן של האיתותים.

אני בקרוב יזמין גם את המתאם שלהם שהוא בהרבה יותר קצר.

מי שבאמת רוצה להשקיע אז יש גם מנעול שאי אפשר יהיה להרכיב הגה אחר.

Scooby WRX

פורסם

שלום רב,

מספר דברים:

1. מה דעתכם על מפסק מוחבא בתא כפפות או בבגאז' (שגם אליו צריך לפרוץ) או משהו מסגנון? תפקידו של המפסק יהיה לנתק את הזרם, או את החוטים של הסוויץ, או איזושהי מערכת חיונית אחרת. אם זה היה אוטו חדש הייתי אומר לנתק את מערכת הבלמים, תארו לכם שהגנב המסכן נכנס באיזה קיר או גדר הפרדה כי אין לא אפשרות לבלום. כמובן שזה עלול לסכן אנשים חפים מפשע וזו בעיה. מעניין מה החוק אומר לגבי זה (בטח כרגיל, אסור לך לפגוע באף אחד, משום סיבה...).

2. לפי דעתי האמצעים הטובים ביותר הם אמצעים פיזים מסאיבים כמו מנעולי הגה, גיר, סנדל, דוושות, קשירה לעמוד, חניה מקורה ונעולה היטב ואולי אפילו לשלב את כולם ביחד. שתי המכויות שלי נמצאות בתוך מחסן סגור עם אזעקה ורב בריח ובנוסף הן נעולות ויש להן מנעול הגה (טוב, רק לפורד אנגליה, כי הפיז'ו מפורקת לגמרי (אין לה כרגע הגה או דלתות בשביל לנעול :wink:)).

3. מה דעתכם, אם האוטו עומד הרבה זמן ולא נוסע יום יום, לפרק גלגל ולהוציא את הגלגל הספייר (כך לאוטו יש רק שלושה גלגלים, השניים האחרים בתוך הבית) ולכסות אותו, כך אף אחד לא יראה שחסר גלגל ובטח שהגנב לא יבוא מוכן לזה עם גלגל מהבית. אולי אפילו הוא לא יראה שחסר גלגל ורק אחרי שהוא יניע הוא לא יצליח לסוע ולא יבין למה (להוציא את הגלגל הימני אחורי ולשים בלוקים בגובה של הגלגלים האחרים על מנת להקשות בזיהוי).

4. דבר אחרון, לבטח בביטוח מקיף...:-) (אף אחד לא חשב על זה עד עכשיו...?)

(שני אחוז לשנה מערך האוטו ואנחנו ישנים בשקט).

לילה טוב,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

4. דבר אחרון, לבטח בביטוח מקיף...:-) (אף אחד לא חשב על זה עד עכשיו...?)

(שני אחוז לשנה מערך האוטו ואנחנו ישנים בשקט).

לילה טוב,

שחר

אולי אתה ישן בשקט, יש אנשים ששום סכום כסף בעולם לא יפצה על האהבה שנגנבה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כל המפסקים לא יעזרו , הגנב יקח פלוס ישר מן המצבר, והיישר להנעה.. אין לו צורך בסוויץ או בכל מיני מפסקים שאתם שמתם על הקו הרגיל.

חוצמזה, מי שבאמת רוצה שקט לאוטו שלו, זה עולה בערך 20 שקל לשעה , זה נקרא יבגני\איגור\סרגיי\ואסילי\עוד שמות מאיזור ברית המועצות לשעבר, והם כבחורים חסונים (מאוד!!!) , ושאין בהם פחד, ישמחו לשבת ליד רכבך בתנאי שתספק להם טלויזיה קטנה, משקה קל , וכמובן שכר נטו של 20 ש"ח לשעה.

פותח ארגז כלים ווקשה.

פורסם
אולי אתה ישן בשקט, יש אנשים ששום סכום כסף בעולם לא יפצה על האהבה שנגנבה.

א. אין לי ביטוח מקיף עדיין, כי מבירור קצר עם חברות הביטוח צריך להיות מעל גיל 24, יש לי עוד חצי שנה, קצת פחות...

ב. גם אני לא ישן בשקט שאני יודע ששתי האהבות שלי נמצאות מרוחקות ועלולות להגנב, אבל זה המקסימום שניתן לעשות. בכסף של הביטוח תקנה אחת חדשה ותשפץ אותה בצורה דומה למה שהיתה הקודמת. עצוב, אני יודע, אבל זה המצב לצערנו...

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי הפתרון הטוב ביותר (למי שבעצמו לא מפחד) הוא לשכן חיה ארסית ברכב בכל לילה בנוסף לשלט אזהרה ברכב.

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

כשהגהב נות הרכב, דבר לא יעצור אותו. לכל היותר יעכב.

אם יש ניתוק הצתה - הרכב יגרר.

אם יש סנדל - הרכב יועלה עם מנוף

מנעול מוט הילוכים (זוכרים רת הרב בריח משנות ה80) פחות מ10 שניות והוא פרוץ.

מה אפשר לעשות:

להשאיר את הרכב בחניון סגור. במידה ואין כזה (לעירונים שביננו) במקום מואר והומה.

לחסום את הרכב עם רכב אחר כך שמגביל את הגנב וצריך להזיז רכב נוסף.

להשאיר בבית במקום בולט צרור מפתחות דמי. למקרה של פריצה הביתה וגניבת מפתחות.

נעילה פיזית של הרכב, שרשרת גדולה במיוחד, מנעול הגה, וסנדל דנוור יעילים.

אזעקה. ביננו, כמה פעמים שמעתם אזעקה ברחוב ורצתם לחלון כדי לראות איזה רכב נפרץ? לא יעיל.

מערכת איתור לוויני. יופי, אז אני יודע שהרכב ברמאללה. מה עכשיו?

כלב שמירה, יעיל מאוד.

כלי רכב אדומים ולבנים נגנבים הכי פחות. צבעים שחור ולבן הכי גניבים. בדרך כלל בגלל צביעה חוזרת או שימוש בחלקים. אך גם בגלל הבולטות של הצבע. צהוב ואדום מושכים יותר מבטים.

ועוד רעיון קטן ומאוד מאוד יעיל - "חוק דרומי"......

פורסם
כשהגהב נות הרכב, דבר לא יעצור אותו. לכל היותר יעכב.

אם יש ניתוק הצתה - הרכב יגרר.

אם יש סנדל - הרכב יועלה עם מנוף

מנעול מוט הילוכים (זוכרים רת הרב בריח משנות ה80) פחות מ10 שניות והוא פרוץ.

מה אפשר לעשות:

להשאיר את הרכב בחניון סגור. במידה ואין כזה (לעירונים שביננו) במקום מואר והומה.

לחסום את הרכב עם רכב אחר כך שמגביל את הגנב וצריך להזיז רכב נוסף.

להשאיר בבית במקום בולט צרור מפתחות דמי. למקרה של פריצה הביתה וגניבת מפתחות.

נעילה פיזית של הרכב, שרשרת גדולה במיוחד, מנעול הגה, וסנדל דנוור יעילים.

אזעקה. ביננו, כמה פעמים שמעתם אזעקה ברחוב ורצתם לחלון כדי לראות איזה רכב נפרץ? לא יעיל.

מערכת איתור לוויני. יופי, אז אני יודע שהרכב ברמאללה. מה עכשיו?

כלב שמירה, יעיל מאוד.

כלי רכב אדומים ולבנים נגנבים הכי פחות. צבעים שחור ולבן הכי גניבים. בדרך כלל בגלל צביעה חוזרת או שימוש בחלקים. אך גם בגלל הבולטות של הצבע. צהוב ואדום מושכים יותר מבטים.

הרכב האחרון שראיתי נגנב עם מנוף היה בסרט הישראלי "קומפוט נעליים" של יהודה ברקן...

סנדל מרתיע ומונע גניבה ,

אם רוצים לגנוב רכב גם שבעים ניתוקים לא יעזרו לכם , הם גונבים רכבים עם מערכות יותר מסובכות...

אני חושב שמעבר למיגונים הרגילים , סנדל יעשה את העבודה ואם אתם מתעקשים שני סנדלים... אחד קדימה ואחד מאחור.

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם
הרכב האחרון שראיתי נגנב עם מנוף היה בסרט הישראלי "קומפוט נעליים" של יהודה ברקן...

סנדל מרתיע ומונע גניבה ,

.

במושב בשרון נגנב רכב פאר לפני מספר חודשים עם מנוף. הרימו את הרכב מעל הגדר של החצר. בעל הבית היה בבית ולא הרגיש. ביתו שחזרה מבילוי מאוחר בלילה (לפנות בוקר) ראתה את המשאית עוזבת וחשבה כי יתכן ומדובר בחילוץ גרר שהוריה הזמינו. רק בבוקר התגלתה הגניבה.

אריק, אני מסכים כי שני סנדלים מרתיעים ומעכבים את הגניבה. אולם אין מניעה של 100%.

פורסם

לא הבנתי, רכבים לבנים גניבים פחות או יותר.

• תוכן חדש...