Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורסה 1200 שנת 2000, מנוע X12XE.

שרשרת תזמון רועשת בסל''ד בינוני. האם יכול להגרם נזק למנוע וחייבים לטפל מיידית, או שניתן לדחות את ההחלפה?

פורסם

בוקר,

איך הגעת למסקנה שהשרשרת רועשת ?

כמה קילומטר עשית עם הרכב ?

האם אתה ממלא שמן שתואם לדרישות היצרן ?

האם בדקת גובה מפלס שמן מנוע ?

איזה כייף לי :)

פורסם

פרטים נוספים:

הרכב עבר עד היום 108K וטופל באופן קבוע במוסך מורשה. מפלס השמן נראה לי טיפה גבוה מדי.

הרכב נמצא אצלי סה''כ כמה ימים ולכן אני לא יודע מה בדיוק עבר עליו.

אני לא יכול להסביר איך הגעתי למסקנה שזאת השרשרת, פשוט לא עולה לי בראש שום מקור רעש נוסף. הרעש בוודאות לא בא משסתומים. הרעש מופיעה רק בסל''ד בינוני גם תחת עומס וגם בניוטרל (אין לי מספרים כי אין טכומטר), בסל''ד סרק אין שום רעשים ומנוע שקט מאוד.

פורסם

היי,

על-מנת לזהות רעש הנובע כתוצאה משרשרת בלוייה, או משסתומים נדרש שבעל מקצוע כמו צביקה או בני או מישהו במוסך המורשה שיש לו ניסיון רב יקשיב לרכב.

בדרך כלל שרשרת טיימניג לא מתבלה אחרי 100K רק במידה ולא טיפלו ברכב או עבר הזנחה פושעת.

גש מחר למוסך על-מנת לברר את פשר הרעשים.

חברי הפורום לא יוכלו לבצע איבחון של סיבת הרעש דרך מסך המחשב.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על התגובה.

אני לרגע לא חשבתי שמישהו יבצע איבחון דרך הפורום, רק בקשתי לדעת האם רעש של שרשרת דורש תיקון דחוף או לא.

פורסם

קודם כל , "שרשרת" = חגורת טיימינג !!!

אם אתה שומע מעיין חריקות שבאות מהמנוע , זה לא חגורת הטיימינג אלא רצועה אחרת כיוון שחגורת טיימינג היא בעצם חגורה משוננת כלומר היא מסובבת גלגלי שיניים והיא לא יכולה לחרוק !!!

דבר שני . אם אתה בטוח במאה אחוז שזו חגורת הטיימינג של המנוע גש מהר למוסך לטיפול בטיימינג !!!!!!

*ברגע שהחגורת טיימינג נקרעת התיזמון של המנוע הולך וזה יכול להוביל להרס של המנוע !!!!!!

פורסם
קודם כל , "שרשרת" = חגורת טיימינג !!!

ברכבו של פותח השרשור אכן קיימת שרשרת טימינג

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

...ולא שמעת בחיים על מנועים מסויימים עם שרשרת טיימינג ולא עם רצועה ? שכן יכולה להרעיש כשהיא מתבלה ? ודווקא X12XE של אופל האו אחד כזה. איזו הפתעה ...

פורסם
ברכבו של פותח השרשור אכן קיימת שרשרת טימינג

שלום.

ואתה צודק 1000% לפני חודש החלפתי מערכת טימינג כזו משהוא מחורבן אמתי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...