Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לקנות רכב ניסן אלמרה למישפחתי שנת 98 עברה 95000 ק"מ יד שניה המחיר 38000 ש"ח במקום 41000 שבמחירון מה דעתכם על הרכב ועל המחיר הנידרש .ואך השוק של רכב זה

פורסם

רק מילים טובות ניתן לומר על האלמרה הנ"ל מסוף שנות התשעים (בתנאי שמה שאתה מחפש הוא יפנומטית אמינה ללא שום יומרות).

אולי הכי אמינה בקבוצתה,מרווחת ונוחה מרוב מתחרותיה בקבוצה (אנו מדברים על דגמים הקודמים לטויטה החדשה והמאזדה 3). עלויות טיפולים נמוכות יחסית ובמרווחים גדולים, מניסיון-ביטוח זול יותר מטויוטה/מאזדה/הונדה, זולה יותר לרכישה. השוק טוב ורכב טוב נמכר במחירון או מעל,יחד עם זאת,לא כל ה"עדר" מכיר באמת את האלמרה שיחסית ליפניות אחרות אינה מאד פופולרית ולכן יתכן ותיתקל באיזה "מבין" שיזרוק לך שהאלמרה "לא מוצלחת"...

ההגדרה הקולעת היותר היא תמורה מצויינת לכספך (ושוב,אם אתה מחפש יפנומטית אמינה ובסיסית).

תמיד חשוב לבדוק את הרכב ולהתפלל ש"תיפול" על רכב טוב,שמור וללא היסטוריה קשה.

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האלמרה יותר מרווחת מלאנטיס, סיויק וכריזמה? אני לא חושב!

האלמרה היא אכן מכונית, הגיונית, אמינה בלה בלה בלה...

אבל קח בחשבון שהיא קיבלה אך ורק כוכב וחצי במחני הריסוק:

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=2&id2=39

וגם זה רק אחרי שהיא מערכת המותחנים בחגורות שלה עברה מקצה שיפור (מה שלא קרה במכונית שאתה מעוניין לקנות).

(קישור לתוצאות שאר המכוניות באותה קבוצת גודל http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/ratings.php?id1=2)

פורסם

עוד לא ניתקלתי במשהו אחד שלא מרוצה מניסן בכלל, כולם מרוצים, אין לרכב הזה מחלות מיוחדות,מינימום תקלות,אמין בטירוף.

תיתן תמורה מצויינת לכספך .

פורסם

יש לנו בבית אלמרה 99'

האוטו מראה אמינות מושלמת למעט ציריה שהוחלפה לפני שבועיים... והרכב בן 7 וחצי..

מבחינת בטיחות ברוך השם לא יצא לי לבדוק אבל מבחינת נהיגה הרכב הוא יפנומטית רגילה, שום דבר מיוחד. משפחתית בכלל לא רעה בכלל בקטגוריה שלה ונותנת תמורה מצויינת למחיר הלא יקר בכלל שלה.

חולשה של הרכב שכן מורגשת בנהיגה רגילה היא קושי מעט בהאצות ביניים... אבל לרכב אין בעיה לצבור מהירות והוא יציב יותר על הכביש יחסית ליונדאי אקסנט על-פי אבא שלי...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מצטרף (מנסיון)להמלצות על האלמרה.

עומר, כשתגדל תבין שה"בלה בלה" הוא מרכיב מאד חשוב...

ואגה, יש לך נסיון על הרכב הזה כשאתה מדבר על נוחות בהשוואה למכוניות אחרות?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני אני לא פסלתי את הרכב (גם כשמכרים שליי חיפשו רכב אמין באיזור ה 30 אלף ש"ח, אז האלמרה הייתה במועדפות שהמלצתי עליהן).

התגובה שלי הייתה קיצונית בגלל ההודעה מעליי שהציגה את האלמרה באור טוב מדי, והייתי צריך לנסות ולתת לבנאדם שמתעניין ברכב עוד חלק מהפאזל של האינפורמציה על הרכב.

יצא לי לסוע באלמרה כמה פעמים, לא התרשמתי יותר מידי לטובה מהנוחות, היא לא לאנטיס אבל לא כ"כ קרובה לצרפתיות.

פורסם

עומר..המשפט שלך עם הבלה בלה הוא מתלהם וכוללני ומעיד על זלזול בדברים שחשובים לאנשים אחרים שרוכשים רכב ליום יום.

גם ה"פחנוע", כשדיברת על האיגניס בשרשור אחר, מעיד על כך (ודווקא המושג "פחנוע" יוחס בהתחלה לסיטרואן). לי היתה אלמרה וכל השבחים שנכתבו כאן ראויים לה. חוץ מהצורה החיצונית הגמלונית, לא מצאתי בה שום מגרעת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

מתוך היכרות עם האלמרה הסיויק והמזדה מאותן שנים , האלמרה אכן אמינה מאוד , אבל גם שני האחרות.

הסיויק והמזדה מרגישות יותר עירניות.

בעניין הנוחות חשוב לי להדגיש שאני לא בנאדם מפונק ולמרות זאת באלמרה פשוט לא הצלחתי למצוא תנוחת ישיבה נוחה מה שהיה נורא מטריד.

מבחינת העיצוב לדעתי הדור ההוא של האלמרה סובל מריבועיות יתר ועיצוב לא מחמיא במיוחד.

GOT סחוג?

פורסם

למה בעלי אלמרה תמיד לוקחים דברים קשה?

בני, האלמרה מכונית מעולה, מצויינת ומשובחת, אוקיי?

עכשיו תסכים איתי שסוזוקי איגניס, סופר מיני יפנית לא מהמוצלחות היא אכן "פחנוע" מול קומפקטיות צרפתיות משנים דומות, גם לעומת קומפקטיות יפניות.

אני יותר לא מתעסק עם בעלי אלמרות!

פורסם

עומר, אני לא לוקח שום דבר קשה..שאל את מוכירי זכרי...

ולגופו של עניין, אני חוזר שוב לתשובה שלך המקורית.

ובכלל, ליעץ למישהו על רכב כשאין לך נסיון איתו זה לא במקום...

למען הגילוי הנאות אני כבר שלוש שנים אחרי האלמרה ויש לי קורדובה. אבל תמיד אזכור את האלמרה לטובה.

פורסם

בני, אם תשים לב לאייעצתי על שום תחום במכונית שלא יצא לי להכיר.

שים לב שהערתי על בטיחות (אני, כמו כל אחד יכול לקרוא את האתר אינטרנט), מרווח (לא צריך להיות בעל הרכב 3 שנים כדי לשים לב לזה), ונוחות כנ"ל (מה גם שלא בדיוק נתתי על הנוחות דיעה מאוד קיצונית לשום כיוון ודיי קלעתי).

בסכום הזה, מהיפניות הייתי קודם כל מחפש כריזמה.

פורסם

כבעל כריזמה לשעבר(עכשיו היא במשפחה) , אוטו טוב מרווח ואמין , הנני מיתייחס לגרסא הידנית , לגבי האוטומטיות אנני יודע ...

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

• תוכן חדש...