Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק אני שמתי לב לזה או שלא הבנתם שמדובר בסאב אליאנט של פייז לינאר?

.

הוא מתכוון לשים סאב/ים של EARTHQUAKE.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
אם כ"כ חשוב לך המקום בבגאז', אתה יכול להתקין 2 סאבים בגודל 6X9 (כן, יש דבר כזה) על המדף האחורי.

לפני כמעט שנתיים חיפשתי בנרות סאבים 6X9" ולא מצאתי ובסוף קניתי 12"...

ועד היום לא יצא לי לראות את זה בחנויות. לא מזמן ראיתי את זה באינטרנט אבל עדיין לא בחנויות.

יש פה משהו שיצא לו לראות שמוכרים כאלה בחנות? (לפחות בחנויות שביקרתי בירושלים לא היה...)

פורסם

עכון סטאטוס פרויקט

מצאתי מי יבצע אותו. בן של חברים שסיים בצלאל ועוסק בעיצוב תעשייתי באחת מחברות הפלסטיקה בארץ אמר לי שעל פי התמונות נראה לו שהוא יכול לבנות "תיבה" בדלת תוך נעילת החלונות כלפי מעלה. התיבה תבנה מאפוקסי ופיבר הוא חושב שניתן יהיה להסירה לפני מכירת הרכב כדי למנוע מרוכשים פוטנציאלים לקבל שבץ בזמן בדיקתו. הבנית תדרוש חיתוך פח של פנל הדלת (לא ממש מדאיג אותי) וכנראה גם חיתוך/שינוי של קורות פלדה שנמצאות שמיקום מפתיע לרעה באלכסון בזווית מעט אלכסונית במרכז הדלת, זה יותר מדאיג אותי עקב עומקו וצורתו של הסאב המיועד כ- 3 אינץhttp://www.earthquakesound.com/SWS04.htm . במידה ואני לא אתקין 10" אינץ אז לפי דעתי אני מאבד את כל האפקט ועדיף לחשוב על תצורה של מידבאסים מגודלים.

התקנת סאבים בדלתות זה לא רעיון/המצאה שלי ושל עוד אדם הזוי מפורום בריטי מדובר עליו בכתבה פה

http://www.roadgearmag.com/article.asp?section_id=13&article_id=597&page_number=1

מאחר ויש צורך לבצע שינויים קלים בפנלים ממתכת של הדלת אז נאמר לי שמדובר, על פי תקנות הרישוי, ב"שינוי מבני" ולכן העניין נבדק כרגע . אני לא מאמין שבטסט יראו את זה אבל, אם חס וחלילה אקלע לתאונה תפגע ההגנה ליושבים מאחור ויתכן שבדיקת בוחן תנועה תעודד את הביטוח להתנער מכל מני דברים. זה מה שמונע את "אישור" הפרויקט נכון לעכשיו. 3 אינץ - 7.5 ס"מ זה עומק של מידבס מסיבי ושפתחתי את הדלת הייתי מופתע מהמבנה שלה שלא ממש ישתף איתי פעולה.

נכון לעכשיו מותקן פייז 10". http://www.phase-evolution.de/produkte.asp?p=subwoofer&view=detail&grp=6&ser=47&nr=1361010&lang=EN שמעתי את הסאבים של 9*6 של ג'נסיס וכן סאבים 9*6 של קנווד, שניהם סובלים מבעייה של טווח התגובה לצלילים הנמוכים יותר ומאחר שרוב המוזיקה שאני שומע היא ג'אז חלק מהכלים "נעלמים" ומאבדים "בשר". כמו כן המערכת מותקנת STEALTH ולא רואי אותה מחוץ לאותו - את ה9*6 יראו.

אם משהו מכיר סאבים עוד שטוחים מלבד האליינט של פייז או ה SWS של EARTHQUAKE אני אשמח לדעת.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

ברמקולים של דראגסטר אני לא נוגע גם עם כפפות, המגברים שלהם זה כבר סיפור אחר...

בקשר לearthquake חברה אמריקאית שמקבלת ביקורות סה"כ טובות, הסאבים שלהם מיועדים לשוק הSPL בעיקר, אני רציתי לרכוש בebay את הסאבים הדקים שמדברים עליהם בת'רד הזה, אני די בטוח שהם טובים.

הבעיה היתה כזו - רציתי לבנות סט שלושה חלקים מקדימה, הטוויטרים והמידים לא היו בעיה להשיג, אבל אני רציתי סאב 6.5 אינטש שמסוגל לנגן 700 הרץ - מוראל HCW היום מעבר לתקציב שלי ואילו הסאבים של earthquake התאימו לי בדיוק לתקציב אבל לא הצלחתי להשיג את הנתונים שלהם - בסוף ירדתי מכל הרעיון והלכתי על סט נחמד של אינפיניטי שכרגע מחכה לזה שאסיים לבנות למידבאסים את הפודיומים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...