Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בעל סיאט טולדו שנת 97[ע"ע חתימה]

כבר כמה חודשים שאני משאיר את רכבי באחד ממוסכי צ'מפיון בצפון, לאחרונה הרכב עבר:

החלפת ראש מנוע

קולרים[שלוש פעמים]

יוניטים

לוח שעונים

ועוד היד נטויה..

למה אני כותב את זה?

עלה במוחי לאגד תלונות כנגד צ'מפיון המתחמקים בשיטתיות מלהגיב בצורה נאותה כנהוג בחברות המתיימרות לספק שרותים כדוגמת פולקס'.

אשמח אם שאר בעלי רכב מהקונצרן' אשר יש להם תלונות על היבואן והשירות יפרסמו תלונותיהם בכדי שאוכל לרכז תלונות אלה כנגד צ'מפיון.

בברכה,יוסי.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

קודם כל רק רציתי לציין את הסתירה שבין ההודעה שלך לבין החתימה..

:roll:

ולעניין, גם לנו היו כמה מקרים לא נעימים עם צ'מפיון.

יש לנו גולף cl אוטו' 97'.

לפני בערך שנה נפל מחזיר האור השמאלי (אני די בטוח שזה מחזיר אור, פנס זה בטח לא) שנמצא על הפגוש הקדמי. הלכנו למוסך של צ'מפיון כדי שיתקינו לנו חדש. התקינו אותו תמורת 100 שקל אם זיכרוני אינו מטעה אותי, ויצאנו לדרך.

לאחר בערך יומיים אותו חלק בדיוק פשוט נשר מהאוטו....

:|

זה דבר אחד שאני זוכר כרגע. הוא אמנם יחסית לא רציני, אבל עדיין מאוד מעצבן.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

לפותח השרשור:

התלונה היא נגד צ'מפיון או נגד סיאט?

לפי מה שכתבת צ'מפיון דווקא בסדר גמור...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יוסי שלום!.

אני רק חושב משהו אחד קטן...

אם כמה שיש אופציה לאגד כוחות ,וניתן אכן לעשות זאת ע"י פורום המוטוריקה הגדול בישראל ואכן יהיה אפשר להוות עזר כנגד גוף כזה או אחר.

אני חושב שאם יש לך בעיה אם אחד מיבואני הרכב ובמקרה זה מדובר על צ'מפיון מוטורס והוא אחד מיבואני הרכב הגדולים בישראל, תנסה לפתור את הבעיות שיש לך לבד.

בפועל, אחרי 3 שנות האחריות הם לא ממש יכולים להיות אחראיים לרכב בן 9 שנים על הכביש...

ותנסה שלא להשמיץ\להכפיש בפומבי יבואן כזה או אחר\ ואו גוף כזה או אחר על גבי במת הפורום, קצת לא לעניין...

מילים פוגעות, תחשוב טוב לפני שאתה עושה משהו כזה או אחר.

ולמען הסר ספק , אין לי כלל קשר לצ'מפיון מוטורס בכל צורה שהיא .

under construction..

פורסם

קודם כל , אחלה המלצת קנייה על האוטו שאתה מפרסם למכירה :? .

דבר שני - נא לכתוב אך ורק נתונים עובדתיים (אם ישנם). אם יש לכם השערות ,ניחושים , הרגשות או הכפשות - נא לעשותן בהודעות פרטיות. אנחנו לא מעוניינים לתת במה למשהו שעשוי לפתוח פתח לתביעות דיבה וכיו"ב. הודעות בסגנון שפורט לעיל יימחקו.

פורסם
קודם כל , אחלה המלצת קנייה על האוטו שאתה מפרסם למכירה :? .

דבר שני - נא לכתוב אך ורק נתונים עובדתיים (אם ישנם). אם יש לכם השערות ,ניחושים , הרגשות או הכפשות - נא לעשותן בהודעות פרטיות. אנחנו לא מעוניינים לתת במה למשהו שעשוי לפתוח פתח לתביעות דיבה וכיו"ב. הודעות בסגנון שפורט לעיל יימחקו.

בו נגיד שאחרי כל הטיפולים הייתה ציפייה שהוא יהיה במצב מצויין אך שוב אחרי שהרכב חזר מהמוסך שבוע שעבר התגלתה עוד תקלה.

אדבר עם אבי[יוסי] ואפרסם תגובה לדבריכם בהקדם.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

היו לי כמה וכמה תלונות לצמפיון, ואישית אני יכול להגיד לך שאתה לא צריך שעוד כמה אנשים יבואו לתמוך בך כדי לארגן משהו נגדם.

תשלח להם מכתב על השירות שנותנים לך במוסך שבו אתה מטפל ותראה שיענו לך ויעזרו לך מאוד!

אני טיפלתי את האוטו שלי (סיאט לאון) במוסך צמפיון בדרום, וגיליתי שם חוסר מקצועיות, יחס דוחה, זלזול בלקוחות!

פשוט גועל נפש אז פניתי לצמפיון והם פיצו אותי!

זה היה שווה!

נסה את זה...

• תוכן חדש...