Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונה הודעות באוף-טופיק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

ברצוני לשאול קושיה: מדוע השתנה הפורום הזה מכל הפורומים?

:bugeyed:

או בשפה יותר מובנת: מדוע כאשר מפרסמים הודעה בפורום זה, לא גודל מונה ההודעות?

זה לא ממש משנה למישהו אבל בכל זאת מעניין.

:loco:

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

פורסם

הלוואי שזה היה כך גם בשאר הפורומים.

למונה הזה יש תופעות לוואי מ-צ-י-ק-ו-ת , והמבין יבין.

GOT סחוג?

פורסם

אם רוב האנשים מבדילים בין משתמש חדש לבין משתמש וותיק ע"י מספר ההודעות, אז לפחות שיהיו אלה הודעות ראויות בפורומים כמו "טכני אחזקה וטיפולים" או "ייעוץ ברכישת רכב" מאשר בהודעות לא רלוונטיות לתחום הרכב שיש באוף טופיק. בלשון המעטה...

זה פחות או יותר. ככה לפחות אני מבין את זה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הבעיה היא שגם כשמישהו יכתוב הרבה מאוד שטויות בפורומים כמו "טכני" ו"רכב כללי" יעלה מונה ההודעות שלו ואחרים בכל זאת יתחשבו בדעתו יותר מאשר בדעותיהם של אנשים אשר כתבו מעט דברים, אך בעלי יותר טעם.

בקיצור לדעתי כל הקטע של מונה ההודעות הזה רק מזיק..

מילא..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

כשמישהו כותב הרבה שטויות בשאר הפורומים הוא נחסם.

למנהלים יש מונה הודעות שהם מחקו. שמר מוביל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כשמישהו כותב הרבה שטויות בשאר הפורומים הוא נחסם.

למנהלים יש מונה הודעות שהם מחקו. שמר מוביל.

מעניין מי שני? :wink:

ואם כבר בנושא זה עסקנו, מעניין אותי כבר זמן מה, כאשר מנהל עורך למישהו את ההודעה , זה משפיע על מונה ההודעות של המנהל?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

פורסם

שיימר מוביל עלי בנעילה אחת, וכרגע אני מחפש שרשור סרק, שעוסק בנושא מטופש, כדי שאוכל לנעול אותו, ופשוט לא מוצא. איפה אמצא שרשור כזה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לאון, לא צריך את אוף טופיק בשביל להעלות מונה ההודעות, מספיק לפרסם בשרשור "חדשות רכב", חדשות שפורסמו ב"YNET" או בשאר אתרי חדשות, השאלה היא מי עושה את זה ראשון, ולמה לעזאזל לא שמים לינק לאתרים שמהם התמונות....

ובכנות אני שמח שהעלת פה נושא בנוגע למונה ההודעות כי עברתי על שרשור חדשות רכב מול "YNET" לדוגמא וראיתי המון חדשות עוקבות.

עדיף שיהיה נושא דביק שיכיל בתוכו לינקים לחדשות רכב וככה כל אתר יקבל את הקרדיט שלו כי גם ככה אף אחד לא כותב מאיפה הוא יודע ומאיפה הוא העביר את התמונות.

ופעם היו לי פי 2 הודעות מעכשיו עד שהפורום עבר למתכונת הנוכחית וכל ההודעות מאוף-טופיק נמחקו.

haters will hate

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=3300

נשקל בשנית , הפעם לגבי הודעות חסרות תכלית בפורום.

הזוי:drinking:

שיימר מוביל עלי בנעילה אחת, וכרגע אני מחפש שרשור סרק, שעוסק בנושא מטופש, כדי שאוכל לנעול אותו, ופשוט לא מוצא. איפה אמצא שרשור כזה ?
באמת רז, איפה תמצא שרשור כזה :-o

פורסם

כמו שיוסי אמר שרק מי שכותב לעניין ולא מי שנכנס לעוף טופיק וכותב גדול, ענק, מדהים, חזק וכדומה יעלה לו מספר ההודעות. כמובן שהודעות לא במקום נמחקות. בתור משתמש לא מהיום בפורום אני יודע להבדיל מי כותב לעניי ן ויודע על מה הוא מדבר ומי סתם מתלהם וכותב לא לעניין. כמו כן יש אנשים שיושבים פחות על הפורום ולכן המונה שלהם נמוך יותר - ובכל זאת אין זו עילה לומר שהם פחות מבינים. בגדול עם הזמן כל אחד לומד למי להקשיב ולמי פחות.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

כל עניין מונה ההודעות די מגוכח, מצד אחד - עומר טרח לחלק לקטגוריות, מצד שני זה ברור כמה שזה לא משנה - אני זוכר את הימים שמוטי היה עדיין "נהג חדש".

אני הייתי מבטל את המונה לאלתר ונותן דירוג אישי שיקבע ע"י המנהלים ע"מ ששואלי השאלות יקבלו אינדיקציה כלשהי כמה החבר שעונה רציני.

מצד שני - קל להציע עבודה שאחרים צריכים לעשות :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...