Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה F שנת 92 האוטו לצערי לא הזרקה ועובד על קרברטור יש לי בבית קרבורטור נוסף...

עכשיו אני כל הזמן מתלבט אם כדאי להתקין אותו או לא... חלק אומרים לי שזה גורם בלאי למנוע חלק אומרים שזה נותן יותר כוח לאוטו... לוקח יותר דלק... ועוד הרבה השערות למינהן..

מישהו יכול לעזור לי בזה .. מה הסיכון של ההתקנה הזאת?

זה משתלם לעשות זאת?

כל דעה בנושא תעזור...

תודה מראש

פורסם

יותר כוח יהיה, רק שהוא יגיע עם תצרוכת דלק גדולה יותר.

אם הקרבורטור הכפול שברשותך לא מתאים לסעפת של המנוע, אתה נכנס לסרטים של התאמות ובלאגן.

לדעתי - גש למכון קרבורטורים טוב שיפתור את בעיות הקרבורטור שלך, במקום לחפש צרות במקומות אחרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחד הרכבים שלי הוא עם קרבורטור כפול...

ראשית- לקרבורטור כפול בד|"כ מגדילים יחס דחיסה אחרת הגידול המשמעותי בצריכת דלק איננו

מלווה בעליה משמעותית בכח

שנית - צריך מתאם מיוחד שיחבר את כל הכבלים אל ומהקרבורטור ויתאם בין שני הקרבורטורים

שלישית- כבר אמרו קודמי סעפת מיוחדת

ולסיכום- אצלך זה שינויי מבני וזה לא חוקי

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

למזדה שלך יש קרבורטור כפול מלכתחילה...

אני מניח שאתה מיתכוון לשני קרבורטורים כפולים שפועלים יחדיו.

בעיקרון זה אפשרי,רק שעליך לבנות סעפת יניקה שתתאים לשני קרבורטורים,וזה לא פשוט.

יהיה הבדל בהספק,ואם תיצטרף גם מערכת פליטה חופשית השיפור בהספק יהיה ניכר.

סיכום-אפשרי,לא פשוט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...