Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין חימום באוטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתכן שאין לי חימום באוטו? מדובר בלנטרה GLS 97.

אני שם על חימום אבל כל מה שיוצא זה אוויר קר מאוד!

אני מאוד אוהב חימום - יש למישהו רעיון?

בברכה

יגאל

פורסם

ייתכן שנעשה מעקף כדי לא להחליף רדיאטור חימום פנימי פגום.

בדוק אם יש צינור מהמנוע שנכנס לקיר האש וצינור דומה שיוצא ממנו בחזרה לרדיאטור.

חפש על כך שרשורים בפורום במנוע החיפוש המהודר שלנו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האם הכפתור מסתובב "על ריק?"

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סבירות גבוהה שהרדיאטור חימום פנימי שנמצא בד"כ מתחת לדשבורד- סתום.

במקרה הגרוע הוא "בוטל" עקב נזילה ואז ההוצאה יותר גדולה.

פורסם

לי יש לנטרה 96 ואצלי היו בעיות בתריס שמעביר בין אויר מבפנים לאויר מבחוץ שבגלל זה היה כל הזמן אויר חם שנכנס. בגלל עלות התיקון החלטתי באותו מעמד רק לקבע את התריס במצב שרק המזגן יעבוד ואין לי כרגע חימום. מהמוסכניק הבנתי שזה קורה די הרבה בלנטרות ולכן כדאי לך לבדוק בכיוון הזה.

פורסם

ראשית עליך לגשת למוסך רדיאטורים, על מנת לוודא שלא נפגם הרדיאטור האחראי על החימום ברכב.

שנית, כשאתה מעביר ממצב קור לחום, ישנו כבל שמושך מאין מנוף קטן שלפעמים אינו פותח את פתח החימום.

שלומי

קאדילק לימוזין

פולסוואגן פאסאט 2003 טיפטרוניק

פיג'ו 205 GTI 1992 יחיד במינו בארץ

פולריס ריינג'ר 2005

פורסם

האם אתה היד ראשונה של הרכב ומודע לטיפולים שבוצעו ברכב? אני חותר לשאלה האם הוציאו/סגרו מעבר מים לרדיאטור חימום פנימי.

עוד שאלה, כיצד אתה מפעיל חימום? אתה מעביר את בורר הטמפרטורה לחום ומפעיל מאורר או מפעיל מדחס(מזגן)?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אצלי- טווינגו,

אין חימום אחרי שפירקתי את כל הדשבורד... פירקתי את היוניט שליטה, והכל מחובר מצויין. המיזגון עובד פיצוץ. פעם היה חימום... הצעות?

• תוכן חדש...