Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ברשותי יונדאי אקסנט 98

כאשר אני ממלא מיכל מלא זה מראה לי במד דלק שזה עד הסוף והכל טוב ויפה

כשאני מתחיל לנסוע שהמיכל מלא פתאום הוא יורד יחסית הרבה למה שהוא אמור לרדת ואחרי זה חוזר חזרה וככה כל פכם רק שאני מבזבז מהמיכל נניח 10 ליטר אז מפו הוא כבר לא מזייף ומראה לי כמו שצריך

יש לציין שהאוטו לא אוכל דלק או משהו כזה הוא עושה בממצוע 1-11/12

השאלה כמה עולה לסדר כזה דבר כי זה סתם מציק לי

אשמח לשמוע תגובות

תודה מראש!!!

פורסם

או שעון או מצוף אחד מהם דפוק צריך לבדוק רציפות של המצוף והתנגדות משתנה לפי המצב שהוא עומד בו וגם כן לבדוק התנגדות של שעון הדלק וצריכת זרם, יתכן גם ארקה ללוח שעונים רופפת תיגש לחשמלאי שיבדוק ..

פורסם

אוקיי קודם כל תודה רבה

אממ ככה אז אתה אומר שזה רק לחשמלאי

כמה נראה לך יעלה לי סיפור כזה במקרה הטוב ובמקרה הגרוע ביותר בערך +/-

פורסם

אתה שואל שאלה שקצת קשה לתת לך הערכת מחיר

אבל אני מעריך אם מצוף אפשר להשיג מפירוקים אם אני לא טועה זה בא ביחד עם משאבת הדלק תבול בתוך הטנק אז לא יסכימו לתת לך את המצוף לבד אתה יכול להשיג ב 250 - 350 -+ קומפלט מפירוק

חדש אני מעריך 1000 +- (מצוף כולל משאבה).

אם זה לוח שעונים יתכן שאלקטרונאי יוכל לתקן לך זה בגרושים .

• תוכן חדש...