Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.. הרכבתי באוטו זוג פיוניר 260 מאחורה, קומפוננטים של מורל 6.5 מקדימה, מגבר של בוס (זה שחושבים שהוא חיקוי) ומערכת של קנווד mp3

שומעים יפה אבל אני רוצה להוסיף סאב כדי לשחרר קצת את הרמקולים.. יותר מידיי ווליום והבאסים שלהם מתחילים להחנק

פעם הייתי דיג'יי ויש לי 4 רמקולים של מסיבות שאני כבר לא משתמש איתם

חשבתי לקחת 2 וופרים, לבנות להם תיבה ולחבר אותם למגבר חדש בשבילהם ככה שיהיה לי מגבר לרמקולים ומגבר לסאב..

כל וופר הוא 500rms ככה שהם דיי עוצמתיים

השאלה שלי היא האם אפשר לעשות דבר כזה?

הרי וופר זה וופר ואם נותנים לו LPF אז הוא יכול לשמש כסאב לא?

תודה רבה!

פורסם

כן ובהנחה וכל אלמנט שלך הוא אלמנט של DJ אני משער שההתנגדות של כל אלמנט היא 8 אוהם.

לכן בהנחה ואתה מביא 2 אלמנטים ובונה תיבה כפולה אתה תחברם במקביל כדי להוריד את ההתנגדות השקולה ל4 אוהם. עכשיו הבעיה היא לימצוא מגבר סוסי [מונו או 2 ערוצים] שיתן את ה600RMS ב4 אוהם נקי ומעלה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אהה אוקיי אחי אם אתה אומר שאפשרי לעשות דבר כזה אז מגבר זה לא ממש בעיה להביא חח

אין לי מושג במערכות לאוטו אבל אני רוצה לעשות את זה לבד.. פרוייקט כזה

אני לא רוצה לשלם איזה 500 שקל למישהו שיעשה לי את זה אני רוצה לעשות לבד

עכשיו, תיבה אני גם רוצה לבנות לבד אבל לא יודע מה לעשות

כאילו איזה גודל לעשות אותה, איזה הכנות בפנים אני צריך

אתה יכול לעזור לי אחי? זה נשמע כאילו אתה תותח בזה

פורסם

בשביל לבנות תיבה צריך נתונים מסויימים שאני לא יודע אם הם מגיעים עם רמקולים ביתיים.....

כי זה לא נחוץ.... מה שכן אולי אתה יכול להשאיר את התיבה המקורית שלהם..... לאתום את החורים של הטוויטר ושל המידים.... או לבנות תיבה באותם המידות

אני הייתי ממליץ לך להשקיע כבר בסאב 700 שקל עדיף על כל הכאב ראש הזה.....

שיתן תוצאה טובה הרבה יותר....

פורסם
בשביל לבנות תיבה צריך נתונים מסויימים שאני לא יודע אם הם מגיעים עם רמקולים ביתיים.....

כי זה לא נחוץ.... מה שכן אולי אתה יכול להשאיר את התיבה המקורית שלהם..... לאתום את החורים של הטוויטר ושל המידים.... או לבנות תיבה באותם המידות

אני הייתי ממליץ לך להשקיע כבר בסאב 700 שקל עדיף על כל הכאב ראש הזה.....

שיתן תוצאה טובה הרבה יותר....

אני יכול לקנות תיבה שהיא נגיד של סאב אחר שהוא כמו הוופר שיש לי?

נגיד 15 אינצ' או 17 עם עוצמה של נגיד 400-500 אר אמ אס וזה יהיה בסדר?

פורסם

מלבד הגודל של הוופר זה תלוי עוד בהרבה קריטריונים לא יזיק אם תקדיש שעה ותקרא

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&announcementid=6

גם אני חדש בתחום וזה מאוד עזר לי להבין קצת יותר בתחום... אני שוב חוזר ואומר.... ההיגיון אומר שחבל על המאמץ שלך וופר של מסיבה הוא הרבה פחות איכותי מוופר שבנוי לרכב משום שוופר כמו שלך בנוי לעבוד בשטחים פתוחים יחסית לדעתי בתיבה בבגאז' הוא ישמע על הפנים... חבל שתתאכזב.... תסתכל בפורום המליצו הרבה על סאבים זולים יחסית..... תשמע ותלך על החביב עלייך....

• תוכן חדש...